Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 08 jan 2013, 15:52

[youtube][/youtube]

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 08 jan 2013, 15:57

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri
Sky Italy hinting that might be Liverpool the english club that bid 22m € for Strootman from PSV Eindhoven

Joseph Musker ‏@Musker_LFC
Just asked @Marcotti where he thought Kevin Strootman would end up on a webchat. He replied: "Dunno, but he's definitely up for sale".

He also added: "Milan have expressed an interest, as have several Premier League teams."
Odjednom se povezujemo i sa Kevinom Strootmanom. Cuo sam za njega, al nikad ga nisam gledao, tako da necu nista komentarisati.
Tom Ince will not be a free agent in the Summer. His 2 year deal includes a clause which gives Blackpool the option of a 3rd year.
Inceu ugovor istice na ljeto, ali u ugovoru stoji da ga Blackpool moze zadrzati jos godinu dana, tako da od besplatnog dovodjenja na ljeto nema nista.

Usput, Borini se vratio treningu, neko ga je i snimio cak:

[youtube][/youtube]
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jan 2013, 16:10

WhoScored.com @WhoScored
Most shots + key passes in Europe's top 5 leagues this season: Suarez 179, Ronaldo 166, Messi 120, Totti/Ibrahimovic 117, Gerrard 114
Zanimljivo :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 08 jan 2013, 16:11

Imam osjećaj da Ince neće doći, pa se sad Brendan okreće nekim drugim igračima.Naravno, ako je među tim drugim igračima Kalou, onda bolje da nikog ne dovodi.Džaba će nam istrošeni igrač zauzimati prostor mladim talentima poput Sterlinga i Susa.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jan 2013, 17:08

E hajmo sad ukrasti Belhandu Tottenhamu 10 mill :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jan 2013, 17:17

slika
Da li je ovo fotošop :mrgreen: .

Baš se utišalo s transferima,s puno manje igrača se povezujemo nego prethodnih prelaznih rokova,kako je to gospon Brendan sve umirio :mrgreen: .

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jan 2013, 17:19

Ma kad bi došo još Gameiro ja bi bio prezadovoljan ovim prelaznim rokom. 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2013, 17:24

Zodiac je napisao/la:slika
Da li je ovo fotošop :mrgreen: .

Baš se utišalo s transferima,s puno manje igrača se povezujemo nego prethodnih prelaznih rokova,kako je to gospon Brendan sve umirio :mrgreen: .
nije trebao ovo prvo zaboravit

[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 08 jan 2013, 17:25

neurofunk je napisao/la:Ma kad bi došo još Gameiro ja bi bio prezadovoljan ovim prelaznim rokom. 8-)
Za Gameira je gotovo sigurno da nece doci prije ljeta, ne zele ga sada prodati. Jedino ako PSG u medjuvremenu dovede nekog napadaca onda bi moglo doci do transfera.

Ja sam prizeljkivao njegov dolazak, ali kad sam vidio da se povezujemo sa Bonyem, promjenio sam misljenje. Ali sad se i za njega govori da bi mogao tek na ljeto doci.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 jan 2013, 18:15

Henderson je napisao/la:Jan 13 14:30 Manchester United v Liverpool Premier League
Jan 19 16:00 Liverpool v Norwich City Premier League
Jan 26 16:00 Oldham Athletic v Liverpool FA Cup (Round 4)
Jan 30 20:45 Arsenal v Liverpool Premier League
Feb 3 17:00 Manchester City v Liverpool Premier League
Feb 11 21:00 Liverpool v West Bromwich Albion Premier League
Feb 14 18:00 Zenit St Petersburg v Liverpool Europa League
Feb 21 21:05 Liverpool v Zenit St Petersburg Europa League
Feb 23 16:00 Liverpool v Swansea City Premier League

Dernek počinje.
Ako u naredne četiri utakmice Premiershipa uzmemo 4 boda,možemo bit zadovoljni.

Ja ne znam kako neko može temeljiti neki optimizam pred utakmicu u nedjelju.
Suarezova šansa su Ferdinand i Evra koji odavno nisu na nekom nivou,al' eto,drže se.Nekako čvrsto vjerujem da i Sterling može nešto uraditi mada ...
Što se Liverpoola tiče,ne bi me čudilo da Brendan prvi put zaigra u formaciji 4-4-2.Suarez i Sturridge gore,Downing i Sterling na krilima,Gerrard između njih i Lucas iza Gerrarda.U odbrani Wisdom i ostalo standardno.Ako bude igrao 4-3-3,opet mislim da će igrat Wisdom i standardno dole,gore Gerrard Hendo Lucas te Sturridge Sterling Suarez.Ili bi Sterling mogao odmoriti a Downing da igra ? Brendan zna najbolje.
Kako god,možemo samo ostvariti dobar rezultat u slučaju da svi budu na vrhunskom nivou i svi da se maksimalno zalažu.Valjda će Brendan prije tekme očitati bukvicu da se ne ponovi slučaj Shelvey kao u prvom derbiju.
Što se Reine tiče,on ulazi u formu i vjerujem da može biti dobar te se ne bojim njegovog kiksa.
Što se odbrane tiče,bojim se da bi Agger mogao odigrati lošu utakmicu a ni neki kiks Škrtela nije nemoguć.Dalje,u Glena vjerujem pa i u Wisdoma jer je dosta puta dosada pokazao svoju staloženost.
Što se sredine tiče,Steven igra dobro ove utakmice uvijek.Henderson u zadnje vrijeme igra odlično,stoga se nadam da će tako nastaviti.Lucasa se bojim,jer pravi mnogo faula koji su bespotrebni i fali mu još da bude na onom nivou prije povrede.Međutim,ne može se isključiti da odigra odličnu utakmicu jer ako dobro pamtim,on protiv Uniteda uvijek igra dobro.Što se napada tiče,Suarez se može namašati,a može biti još jednom fantastičan.U Downinga ako bude igrao ne polažem neke nade,isto tako u Sterling.Volio bi da vidim Sterlingov bljesak u nedjelju.Dalje,ako Sturridge bude igrao u vrhu napada,nadam se da može dati gol. 8-)

Jasno je svakom da je United daleko kvalitetnija ekipa.Sa golmanom oni imaju problema jer brane oba pomalo,nikako da se jedan ustali.U odbrani su jači za Vidića,znamo da Ferdinand odavno nije svjetska klasa,al' eto,drži se.Na sredini bi nas mogli uništiti Carrick i Cleverley ali krila im i nisu nešto po mom mišljenju.Najviše se bojim napada.Chicharito uvijek vreba,a Van Persie je Van Persie.

Svakako da očekujem poraz.
You'll never walk alone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jan 2013, 18:24

Doslo je samo do male promjene, utakmica sa Oldhampm je pomjerena jedan dan kasnije tj. 27.01. Steta velika, jedan dan ce igraci manje imati odmora pred utakmicu sa Arsenalom.

I da, nikako ne vjerujem u Brendana, vjerujem jedino:

slika
Ako on zakaze, nadrljali smo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jan 2013, 18:52

Ne sumnjam ja u Suleta 8-) ,on je svaku utakmicu nabrijan posebno u jačim ,samo me strah da ne napravi kakvu glupost pa da još jedan derbiji prođe s bar jednim crvenim kartonom :mrgreen: .

richa
Kontakt:

Post Postao/la richa » 08 jan 2013, 18:58

slika
:mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 08 jan 2013, 19:17

richa je napisao/la:slika
:mrgreen:
trophy 1-1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .ubije leo.sta ce ti golovi
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jan 2013, 19:52

Henderson je napisao/la:Doslo je samo do male promjene, utakmica sa Oldhampm je pomjerena jedan dan kasnije tj. 27.01. Steta velika, jedan dan ce igraci manje imati odmora pred utakmicu sa Arsenalom.

I da, nikako ne vjerujem u Brendana, vjerujem jedino:

slika
Ako on zakaze, nadrljali smo.
VJERUJEMO U ALLAHA DŽ.Š.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jan 2013, 19:58

Since the 08/09 season #LFC have won 2/9 of the games Away from Anfield in which Howard Webb has officiated in. Since 09/10 they’ve won 0.

Since the 08/09 Premier League season #MUFC have won 100% of the games at Old Trafford (8) that Howard Webb has officiated in. Perfect.

Ne znam za tebe Carleone, ali kod mene u džematu je hodža musliman. :mrgreen:

Ah da, Liverpool je dao više golova od Messija u 2012-toj, Messi je prežvakana tema. ;)
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jan 2013, 20:01

http://www.frombar.tv/v-4/10/62/v-506370.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo djeca :D Pobjedom prolaze dalje.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 jan 2013, 20:04

neurofunk je napisao/la:http://www.frombar.tv/v-4/10/62/v-506370.html

Ima li iko podatak gdje se ovaj stadion nalazi i koliko je njegova gradnja koštala? Svaki naš premierligaš bi mogao imati ovakav stadion. :roll:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 jan 2013, 20:05

Henderson je napisao/la:
Ne znam za tebe Carleone, ali kod mene u džematu je hodža musliman. :mrgreen:
I ja sam Muslim i samo kazem da ne vjerujem ni jednom ni drugom nego da vjerujem u Allaha :mrgreen:
Ja samo nade polažem u Rodgersa i Suareza :mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 jan 2013, 20:06

Henderson je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:http://www.frombar.tv/v-4/10/62/v-506370.html

Ima li iko podatak gdje se ovaj stadion nalazi i koliko je njegova gradnja koštala? Svaki naš premierligaš bi mogao imati ovakav stadion. :roll:
http://en.wikipedia.org/wiki/Langtree_Park" onclick="window.open(this.href);return false;
Construction cost £25 Million

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.