FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 17:42

Prestanite prizivati ove pacenike.

Cuenca izgleda nece u Valenciu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jan 2013, 17:51

Propali pokusni kunić nastavio da zadovoljava čelnike krovnih kuća. Fino 8-)
naprijed rejal

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 08 jan 2013, 17:54

Sveti je napisao/la:Propali pokusni kunić nastavio da zadovoljava čelnike krovnih kuća. Fino 8-)
jako si smijesan... stvarno strasan, recenica dostojna ljudi sa 4. razreda osnovne skole... E moj jadomire, pojma ti nemas, iskompleksiran si, neces da priznas jednu istinu, a ja cu ti je napisati: Messi tj. Leo Messi ( ako hoces i velikim slovima da bolje vidis ) je NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA, svidjalo se to navijacima Reala i fanovima Ronalda, mozete vi pjevat, ak imas muzicku ja ti preko skype pjevam... aaa jarane ja ti od srca savjetujem nadji kakvog psihijatra dobrog, pravo dobrog, i ja da sam malo veca godina Med. ja bi ti besplatno seanse odrzavao, i izlijeci taj mozak od nebuloza...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 08 jan 2013, 17:58

Sveti je napisao/la:Propali pokusni kunić nastavio da zadovoljava čelnike krovnih kuća. Fino 8-)
slika Joj miline :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 18:06

Zamolio bih vas da ne citirate @Svetog kako ne bi mogao vidjeti njegove komentare.
Od toga se moze samo poglupiti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 jan 2013, 18:09

M4kaveli je napisao/la:Zamolio bih vas da ne citirate @Svetog kako ne bi mogao vidjeti njegove komentare.
Od toga se moze samo poglupiti ..
Rece zlatna kanta foruma,covjece ti si izabran od kompletnog foruma za osobu koja najvise prdoklaci i valja gluposti.
Kako te nije stid reci za bilo kog drugog tako nesto?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jan 2013, 18:16

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja vjerujem u samo jednu istinu prijatelji, a to da nas smrt sve čeka negdje iza ugla. Nikakav messi, nikakav Ronaldo. To što vi to lično uzimate je isključivo vaša stvar ne moja. Vaš je problem što se odmah moju rečenicu protumačili na taj način, a ako ju pročitate opet, vidjeli biste da ima i ono drugo, bolje ;). Kao što kolega adriano_leite nekoć reče, komplekse nosim jedino iz rata, ne zbog stvari koja me se direktno ne dotiče, te niti mi puni džep niti ga prazni. Po svemu sudeći vama bi dobro došao jedan dobar psihijatar da vam kao i svaki drugi normalan čovjek doduše, kaže da se okanite interneta jer očigledno to nije za vas ;).

@dzoni ko još kantu shvaća ozbiljno? Moji postovi zaglupljuju njega, a njegovi sve ostale :mrgreen:
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 18:17

Kako te nije stid pisat takve gluposti ?
Zna se zbog cega sam ja izabran, cak i ti to vrlo dobro znas, samo pises lazi koje odgovaraju tvojim madridistima.
Uostalom ne interesujes me uopste.
Cemu tolika napetost ?
Da nije zbog Messija ?

Da se vratimo temi.

Rosell odlučan da zadrži Villu: "David Villa je Barcin igrač i trebat će nam za drugi dio sezone"

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 08 jan 2013, 18:32

M4kaveli je napisao/la:Kako te nije stid pisat takve gluposti ?
Zna se zbog cega sam ja izabran, cak i ti to vrlo dobro znas, samo pises lazi koje odgovaraju tvojim madridistima.
Uostalom ne interesujes me uopste.
Cemu tolika napetost ?
Da nije zbog Messija ?

Da se vratimo temi.

Rosell odlučan da zadrži Villu: "David Villa je Barcin igrač i trebat će nam za drugi dio sezone"
Brate pusti ba levate, mogu oni k.... svirati ba... Napetost zbog Messija naravno, a lazi Madridjana u koje uvjeravaju druge, ne bi li postalo istina su nevjerovatne... Al' nazalost po njih ne uspijevaju, Leo ih stalno demantira... :lol: :lol: :lol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jan 2013, 18:36

yebote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ADRIANO VRATI SE MAKAR SE I NE SLOŽILI OKO NEČEGA, ALI DA MAKAR NEŠTO NORMALNO PROČITAM :lol: :lol: :lol:

Koji paćenici čovječe :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 18:36

Samo ih pustit nek laju.

[youtube][/youtube]

Momak koji iz utakmice u utakmicu sve vise napreduje.
Njegovo citanje igre i postavljanje je skoro pa savrseno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jan 2013, 19:14

Sveti, to dobio seminarski na temu "kako reaguju ljudi kada im dirate u nešto što vole" ili...? :mrgreen: Ako jesi, onda mogu razumjeti određene stvari, al' ako pišeš određene stvari čisto da bi isprovocirao navijače Barcelone, u tom slučaju se ne razlikuješ od njih. Nemoj samo napisati da je sve zajebancija, past ćeš mi u očima. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 19:29

“The press often ask me about whether Messi or Ronaldo is the best, but for me something is very clear: Andres Iniesta is the number one. He is able to do even more difficult things on the pitch. He is magic with the ball and so influential.”
David Silva

"There is not as much talk about Iniesta as there is about Messi, but I would like him to win the Ballon d'Or. He deserves it for his career with Barcelona and Spain, and for his virtues. He does everything right: he sets up chances like only a few can and he also scores regularly. Iniesta is a magician who always knows what to do when he gets the ball.”
Luis Fernandez

“He is the enlightened one, [someone] touched by a magic wand. He commands so much respect on the pitch. As a football lover, I am proud to have played with him. He makes the difference and does things that no one else can do."
Sergio Ramos

"I watch Iniesta and realise that, even at my age, I could be learning new things."
Juan Roman Riquelme on a man six years his junior.

“When he has the ball, it’s like everything else stops – like the camera is going in slow motion. “I’ve been playing with him since we were 15, and I have never, ever seen him play badly.”
Fernando Torres.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jan 2013, 19:32

Monolog je napisao/la:Sveti, to dobio seminarski na temu "kako reaguju ljudi kada im dirate u nešto što vole" ili...? :mrgreen: Ako jesi, onda mogu razumjeti određene stvari, al' ako pišeš određene stvari čisto da bi isprovocirao navijače Barcelone, u tom slučaju se ne razlikuješ od njih. Nemoj samo napisati da je sve zajebancija, past ćeš mi u očima. :mrgreen:
Naravno da se zajebaje. Pa pobogu, neki forum zaista shvataju preozbiljno. (njegova poznata rečenica) :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jan 2013, 19:53

slika

:lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 jan 2013, 19:55

mandraX je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: Vahid Hallihodzic,Marc Wilmots,Roy Hodgson ,Didier Deschamps,Louis Van Gaal ,Giovanni Trapattoni,Fabio Cappelo,Otmmar Hitzfeld,Frank Rijkaard ,Juergen Klinsmann ...
De bola', šta oni znaju, nisu dovoljno kompetentni da pričaju/glasaju o tom.
Pored ovol'ko stručnjaka sa ss.ba foruma, ovi nabrojani treneri su nebitni, fejk i smaraju. :mrgreen:
:lol: upravu si :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 jan 2013, 20:01

slika
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 20:05

Kako će lijepi Clasici biti kad ode Murina :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jan 2013, 20:07

LBJ MVP je napisao/la:Kako će lijepi Clasici biti kad ode Murina :D
Nije samo on problem, ima još portugalskog smeća u kraljevskom dresu. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 20:09

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Kako će lijepi Clasici biti kad ode Murina :D
Nije samo on problem, ima još portugalskog smeća u kraljevskom dresu. :mrgreen:
Coentrao al i on će s Murinom odletit.Pepe nije Portugalac ni smeće,Ronaldo nije smeće.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.