Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- paranojafredy
- Kontakt:
Re: Arsenal
cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
paranojafredy je napisao/la:cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina
Ponovo ti tresu kavez!?!?!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Grohotom se smijemparanojafredy je napisao/la:cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S obzirom da su oni sedmodnevni banovi uzalud potrošeni, evo jedan trajni da uštedim živce svima na forumu.paranojafredy je napisao/la:cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ocekujem ovu proslavu na pes-u 2014

I da se podsjetimo akcije Giroud-Gibs

Umalo da mi iz usta poleti pa ovdje sleti, al procita Monologov post pa se smiriparanojafredy je napisao/la:cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina

Arsenal TV HD Feed @ 7E
Arsenal TV HD 1920x1080
Eutelsat W3A @7East
11167 V 13235 3/4
Mpeg 2 4.2.0 H264 @ 15.4 Mbit/s 1920x1080
ID : GCUK Enc 5
Prov : GlobeCast UK
FTA

Arsenal TV HD 1920x1080
Eutelsat W3A @7East
11167 V 13235 3/4
Mpeg 2 4.2.0 H264 @ 15.4 Mbit/s 1920x1080
ID : GCUK Enc 5
Prov : GlobeCast UK
FTA

Kieran Gibbs:"Jedino bih lud napustio Arsenal, volim svoj grad i volim svoju momčad!''
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- HighburyHigh
- Kontakt:
http://metro.co.uk/2013/01/08/no-new-ar ... l-3342733/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nista od Mville, kao sto se ocekivalo.
Nista od Mville, kao sto se ocekivalo.
Victoria Concordia Crescit.
- KB-TM87
- Kontakt:
dolazi li david villa ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
KB-TM87 je napisao/la:dolazi li david villa ?
Ne bih rekao.
Barcelona will not sell Villa, insists RosellKB-TM87 je napisao/la:dolazi li david villa ?
"I absolutely reject the notion that David Villa could leave Barcelona this winter," Rosell was quoted as saying by Sport.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- KB-TM87
- Kontakt:
šteta, mislim da bi se dobro uklopio, ja da sam wenger doveo bi stoper i spica. na ovoj prvoj poziciji mladi zouma iz svetaca ili gintera iz freiburga ili mozda poznatije ime kao sto je otamendi, a u spicu bi zaha bio dobar ili mozda benzia
Sve su to neki ili talenti ili nedovoljno dobri igraci.
Arsenal treba vec izgradjenog fudbalera, da ne kazem WC.
Pozicija zadnjeg veznog, stopera i napadaca ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- KB-TM87
- Kontakt:
sta ce im zadnji vezni ima tu dobrih igrača tipa wilshire i arteta, nisu prirodno dmc al itekako kvalitetno to obavljaju a cazorla ispred ima prostora da vrsi magiju, napadac ima giroud, i theo moze igrati kao i poldi, al se vise koriste kao krila... a stoper ima mertesacker kosciely i vermaelen, al eto ja sam rekao da bih ove neke mlade jer su vrhunski talenti sve....M4kaveli je napisao/la:Sve su to neki ili talenti ili nedovoljno dobri igraci.
koliko ja mogu upratiti navijaci Arsenala traze prava pojacanja a ne djecurliju, talente, ...po ovom tvom postu Arsenal ne treba nista dovoditiKB-TM87 je napisao/la:sta ce im zadnji vezni ima tu dobrih igrača tipa wilshire i arteta, nisu prirodno dmc al itekako kvalitetno to obavljaju a cazorla ispred ima prostora da vrsi magiju, napadac ima giroud, i theo moze igrati kao i poldi, al se vise koriste kao krila... a stoper ima mertesacker kosciely i vermaelen, al eto ja sam rekao da bih ove neke mlade jer su vrhunski talenti sve....M4kaveli je napisao/la:Sve su to neki ili talenti ili nedovoljno dobri igraci.

- KB-TM87
- Kontakt:
naveo sam vec 2-3 posta iznad koga bi doveo... nema arsenal potrebu realno za nekim igracima jer ima jako kvalitetne, bolje se rijesit skroz chamaxa, arshavina i rosickog, oslobodit prostor za plate malo, dati walcottu, pa a ko se bas oce neko pojacanje ili stoper ili napadac, golman ne treba jer je seesni veliki talenat, a jos su tu fabianski, mannone i martinez
ma treba treba ...volio bih da se Arsenal pojaca da bude zanimljivije jer ovako nijeKB-TM87 je napisao/la:naveo sam vec 2-3 posta iznad koga bi doveo... nema arsenal potrebu realno za nekim igracima jer ima jako kvalitetne, bolje se rijesit skroz chamaxa, arshavina i rosickog, oslobodit prostor za plate malo, dati walcottu, pa a ko se bas oce neko pojacanje ili stoper ili napadac, golman ne treba jer je seesni veliki talenat, a jos su tu fabianski, mannone i martinez

- Rockefeller
- Kontakt:
Manje-više treba. I treba i ne treba. Treba al' ionako je cilj završiti u top 4, a za taj cilj imamo relativno dovoljno širok i kvalitetan kadar. Da je cilj imalo veći onda bih se sikir'o, ovako jok.
Izgleda da bi James McCarthy mogao doći u Arsenal. Odavno sam već rekao, nemam pojma kakav je igrač, kad sam gled'o Wigan nisam uopće obrać'o pažnju, a i to je bilo protiv velikih klubova, al' dosta koji Wigan znaju malo bolje govori pozitivno o njemu. Meni odgovara jer je Britanac, zapravo je Škot koji igra za Irsku, al' ne bunim se, takvih nam treba u budućnosti. A i sada, ako je dovoljno kvalitetan, što da ne, dvajsdvije su mu.
Izgleda da bi James McCarthy mogao doći u Arsenal. Odavno sam već rekao, nemam pojma kakav je igrač, kad sam gled'o Wigan nisam uopće obrać'o pažnju, a i to je bilo protiv velikih klubova, al' dosta koji Wigan znaju malo bolje govori pozitivno o njemu. Meni odgovara jer je Britanac, zapravo je Škot koji igra za Irsku, al' ne bunim se, takvih nam treba u budućnosti. A i sada, ako je dovoljno kvalitetan, što da ne, dvajsdvije su mu.