RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ostajemo bez jos jedne igracine, zvane Curic
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Maestro^^ je napisao/la:Ostajemo bez jos jedne igracine, zvane Curic.

da nam ne dodje gori, ko zna

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Sta cemo sadMaestro^^ je napisao/la:Ostajemo bez jos jedne igracine, zvane Curic.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
momak otišao iz privatnih razloga...
a što se tiče ekipe, najkritičniji smo u defanzivi...lijevi bek i stoper rješavaju problem...

a što se tiče ekipe, najkritičniji smo u defanzivi...lijevi bek i stoper rješavaju problem...

velika steta! hehe, mada nije los, ustvari cak sta vise dobar je, sto se tice slobodnjaka i precizni pasova, u igri nula bodova, bolji je zolj od njega! ali opet nekako pustit dva veznjaka u istom prelaznom roku nije bas najpametnije(demic,curic), njih dvojica i jesu bili starteri u prvi 11 na sredini terena! u prevodu mora se uigrat nova sredina terena pa koliko god dobri ili losi bili ovi sto preuzmu oet se moraju uigravat!Maestro^^ je napisao/la:Ostajemo bez jos jedne igracine, zvane Curic.
Matijas Pejić pojačao Velež
Sada već bivši fudbaler tuzlanske Slobode, Matijas Pejić, karijeru će nastaviti u redovima mostarskog Veleža, saznaje SportSport.ba.
Mostarski Velež u proljetni dio sezone će prema našim informacijama ući jači za Matijasa Pejića.
Tragom naših informacija kontaktirali smo Pejića, koji nam je potvrdio tačnost istih.
"Upravo sam potpisao ugovor sa Veležom i to na godinu i pol. Imao sam konkretnu ponudu i iz Zvijezde, no odlučio sam se za Velež, koji je veliki klub za naše prostore. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje", za naš portal je istakao Pejić.
Podsjetimo, Pejić je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, a osim za Slobodu u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Orašje, te Zbrojovku Brno.
Sada već bivši fudbaler tuzlanske Slobode, Matijas Pejić, karijeru će nastaviti u redovima mostarskog Veleža, saznaje SportSport.ba.
Mostarski Velež u proljetni dio sezone će prema našim informacijama ući jači za Matijasa Pejića.
Tragom naših informacija kontaktirali smo Pejića, koji nam je potvrdio tačnost istih.
"Upravo sam potpisao ugovor sa Veležom i to na godinu i pol. Imao sam konkretnu ponudu i iz Zvijezde, no odlučio sam se za Velež, koji je veliki klub za naše prostore. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje", za naš portal je istakao Pejić.
Podsjetimo, Pejić je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, a osim za Slobodu u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Orašje, te Zbrojovku Brno.
kakav je igrac ovaj Pejic? na kojoj poziciji igra? gledajuci na izjave da ce samo provjerene igrace dovodit ovo mi bas i nespada u tu kategoriju ali eto nadam se da ce nas sviju iznenadit i bas bit pojacanje!
Lijevi bek, 24 godine, dobar igrac ja sam ga gledao nekoliko puta. Mislim da je on specijalista za prekide ili je to onaj drugi Pejic nisam siguran...mikki21 je napisao/la:kakav je igrac ovaj Pejic? na kojoj poziciji igra? gledajuci na izjave da ce samo provjerene igrace dovodit ovo mi bas i nespada u tu kategoriju ali eto nadam se da ce nas sviju iznenadit i bas bit pojacanje!
Laze da je imao ponudu iz Zvijezde.Rado bi on ovdje u komsiluk,nama ne treba neko ko će grijati klupu,ipak se borimo za opstanak.pozzzzz iz Gradačca.
Pejic to je onaj sto je igrao za repku lijevi bek ima dobar ubacaj ali iz auta moze daleko baciti loptu bio je dobar u mladoj samo neznam sada kakav je jeli napredovo u zadnje 2-3 godine , dobro ubacuje kornere i prekide lijevicom solidan lijevi bek za nase lige
Sta ima sa onim stoperom iz Srbije Boris M....... ??????????????
onda nije ni lose, ako nista ciljano pojacanje na poziciji gdje skripi! lijevi bek check, idemo dalje! stoper i centarfor slijedece potrebne akvizicije!Rodeni je napisao/la:Pejic to je onaj sto je igrao za repku lijevi bek ima dobar ubacaj ali iz auta moze daleko baciti loptu bio je dobar u mladoj samo neznam sada kakav je jeli napredovo u zadnje 2-3 godine , dobro ubacuje kornere i prekide lijevicom solidan lijevi bek za nase lige
drugi je majstor za prekide.ovaj je omalen ali jak ,beka igra .zvijezda mu je nudila uslove ali ih je odbio.vjerovatno ste ga masno platili cim je otisao toliko daleko od kuce.sretno sa njimvm22 je napisao/la:Lijevi bek, 24 godine, dobar igrac ja sam ga gledao nekoliko puta. Mislim da je on specijalista za prekide ili je to onaj drugi Pejic nisam siguran...mikki21 je napisao/la:kakav je igrac ovaj Pejic? na kojoj poziciji igra? gledajuci na izjave da ce samo provjerene igrace dovodit ovo mi bas i nespada u tu kategoriju ali eto nadam se da ce nas sviju iznenadit i bas bit pojacanje!
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sjećam se Pejića iz mlade repke. momak je radilica...s ovim izgleda da nema ništa od, meni omiljeng Lakija... 

A to je onaj. Pa vala se i nije nešto pokazao mada je kratko bio.Rodeni je napisao/la:Rizvanovic je solidan igrac za nase lige vec je prije nekoliko sezona igro za Velez igra desno krilo ili lijevo dosta slican Colicu dosta pretrci mozda i bolje rjesenje od ColicaGoodison je napisao/la:Rizvanović ? Neko više ?
Ne znam baš to za Vladavića. Jeste sve to tako, ali na kraju ga mi uvijek podudlamo.
Trebamo sto prije lijevog beka i stopera dovesti i jednog napadaca
Oraški labud Pejić došao.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Generacija je cugala..
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
- ASD
- Kontakt:
Curic je bio jedan od najvaznijih igrca Veleza otako je Rahimic dosao.
Mada, mislim da se lako moze zamijeniti.
Pejic je solidno pojacanje.
Mada, mislim da se lako moze zamijeniti.
Pejic je solidno pojacanje.
jel toliko dobar taj lakiAlemC85 je napisao/la:sjećam se Pejića iz mlade repke. momak je radilica...s ovim izgleda da nema ništa od, meni omiljeng Lakija...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Marsel Mace napustio Velež.
-
- Kontakt:
...strmom i uskom stazicom, te se lagano i pjesice uputio ka Podvelezju.vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
pa jeli ili nije? jedan dan napustio, drugi na prozivci trenira, treci opet napustio, nek se vise odluce!vm22 je napisao/la:Marsel Mace napustio Velež.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.