AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jan 2013, 17:48

Ma stace nam Santon, hajd sto je frajer ustvari desni bek a tamo imamo De Sciglia, nego je i Interova skola. Balo je reko da navija za Milan, a ovaj to nikad nije reko. Mislim da bi on bio novi Antonini, desnjak a igra na lijevom beku :lol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 jan 2013, 18:23

Santon može podjednako dobro igrati na obje strane ako se ne varam.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jan 2013, 18:30

ehh kad bi se rijesili mesbaha i abatea u jedno prelaznom roku i dovesti neku mladu svjezu krvi pa i kad bi santona doveli ne bi nista lose uradili...samo da se ovih panjeva rijesimo

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 08 jan 2013, 18:32

ahmad_tz je napisao/la:Ma stace nam Santon, hajd sto je frajer ustvari desni bek a tamo imamo De Sciglia, nego je i Interova skola. Balo je reko da navija za Milan, a ovaj to nikad nije reko. Mislim da bi on bio novi Antonini, desnjak a igra na lijevom beku :lol:
Santon je za Antoninija svemirski brod vjeruj mi i koliko se sjecam i on je rekao da navija za Milan,al hajde nebitno sad,igra i lijevo i desno mlad momak,a vec ima dosta iskustva.
I De sciglio je desnjak pa odlicno igra na lijevom beku ista stvar je i sa Santonom.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jan 2013, 18:34

Ma moze bit, presto sam ga gledat od kako je otisao u Englesku. Ipak od Antoninija ne moze biti gori :lol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 jan 2013, 18:40

Ma evo gledam po netu Santon ništa posebno u Engleskoj al haj znaj možda bi ovdje proigrao. Onda negdje sam naletio na demant iz Rome da Destro nije na prodaji... Šta li sad ćelo muti nikad ne znaš na čemu si sa njim :evil:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jan 2013, 18:53

_forzamilan_ je napisao/la:Ma evo gledam po netu Santon ništa posebno u Engleskoj al haj znaj možda bi ovdje proigrao. Onda negdje sam naletio na demant iz Rome da Destro nije na prodaji... Šta li sad ćelo muti nikad ne znaš na čemu si sa njim :evil:
Očigledno je šta "muti". Dovešće nam polovnjake koji se nisu sastali s loptom za 2-3 miliona i predstaviti ih k'o neka pojačanja koja će nas vratiti u vrh. Kuburit' će pola sezone s povredama i kartonima, kao i obično. Naravno, do tada će biti neke pompezne najave i s*anja o nekim multimilionskim pojačanjima.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jan 2013, 18:56

Ja Destra gledao u Romi 2 puta i covjek se toliko isprovaljivao da je to cudo. Po meni je Osvaldo bolji.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 jan 2013, 19:25

osvaldo je gotov proizvod ciji je plafon sposobnosti odavno poznat a destro je potencijal koji moze a i ne mora imati puno visi plafon od ovog prvog i to je ono sto privlaci upravu milana koja ocigledno planira halaliti dvije/tri naredne godine dovodeci neke mlade talente umjesto provjerenih igraca. mada, ni jedan ni drugi nisu na prodaju koliko sam upoznat tako da nemam pojma odakle ove glasine.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jan 2013, 19:28

AkoBogda ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 jan 2013, 23:01

subasic je napisao/la:e pa ima li ko u vidu da ide na utakmicu Milan-Barcelona....iz sarajeva se ide sve u organizaciji centrotours-a???
preskupo covjece 465 KM(+ još neke stavke) za samo jednu noc u milanu, fakat je previse! ja sam u pariz isao za manje para francuska-bih, još 3 noci, tako da je ovo stvarno preskupo, ja bih voli oici al za ove pare NE!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jan 2013, 23:54

Spominju se Felipe Anderson i Iličić ..

Izgleda da smo se dogovorili sa Cagliarijem oko Astorija, prodali smo im ga bili ali u ugovoru je pisalo da ga mozemo otkupiti kad god zelimo za 8-10 miliona. Navodno Allegri je intervenisao i prelazak Astorija je blizu ..

Za sutra Allegri najavio .. 4-3-3 Amelia, Abate, Mexes, Acerbi, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jan 2013, 23:59

IlPrincipe je napisao/la:Spominju se Felipe Anderson i Iličić ..

Izgleda da smo se dogovorili sa Cagliarijem oko Astorija, prodali smo im ga bili ali u ugovoru je pisalo da ga mozemo otkupiti kad god zelimo za 8-10 miliona. Navodno Allegri je intervenisao i prelazak Astorija je blizu ..

Za sutra Allegri najavio .. 4-3-3 Amelia, Abate, Mexes, Acerbi, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy.

Nadam se da je istina ovo za Astoria. Vec odavno ga zelim u Milanu 8-) .

Prince konacno nazad u vezi, bice ovo zanimljivo za pogledat

subasic
Kontakt:

Post Postao/la subasic » 09 jan 2013, 00:06

LegendKiller je napisao/la:
subasic je napisao/la:e pa ima li ko u vidu da ide na utakmicu Milan-Barcelona....iz sarajeva se ide sve u organizaciji centrotours-a???
preskupo covjece 465 KM(+ još neke stavke) za samo jednu noc u milanu, fakat je previse! ja sam u pariz isao za manje para francuska-bih, još 3 noci, tako da je ovo stvarno preskupo, ja bih voli oici al za ove pare NE!
a jbg jarane liga prvaka,osmina finala a i barcelona na san siru....a u ovih 500-tinjak km spada i izlet u veneziju u jutarnjim satima srijede...tako da...ne znam koliko je ko imucan i koliko sebi moze priustiti ovo,ja mislim da moze i na rate placanje,sutra cu do grada pa se raspitam malo vise...pa javim ovdje na forumu...pozz...

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 09 jan 2013, 00:15

ahmad_tz je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Spominju se Felipe Anderson i Iličić ..

Nadam se da je istina ovo za Astoria. Vec odavno ga zelim u Milanu 8-) .

Prince konacno nazad u vezi, bice ovo zanimljivo za pogledat
Aposlutno se slazem,na desnoj strani mu je jedino mejsto gdje moze igrat i da nesto odigra kako treba,a ne da mi glumi neku laznu devetku ili trequatistu a vezze nema sa loptom.
Bice Yebeno dibudus sutra......
A sto se tice Astorija odlicno ako ga zavrse,al ko ce ga znati sta su skuhali ovi nasi krelci,nerviraju me opasno sa ovim ko fol u21 projektom,a igracina poput Sneijdera nam ispred nosa ode za 10 miliona u Galatu izgleda......

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jan 2013, 00:30

Sad spominju Gastona Ramireza, Destra i jos nekog Dario Del Fabro iz Cagliarija 95' godište .. :?

ma jooj ja sam siguran da idemo na bolje pa za 3 godine, 3 godine 8-)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 09 jan 2013, 01:25

Kazete: Astori,Felipe Anderson i Ilicic?
Odmah potpisujem!! ;)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 09 jan 2013, 01:47

Ne znam zašto, ali blagi optimista sam pred sutrašnji susret :)
Il club piu titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jan 2013, 10:14

DonPippo9 je napisao/la:Ne znam zašto, ali blagi optimista sam pred sutrašnji susret :)
+1 :lol: 8-)

Happy birthday Rino Gattuso/Tanti auguri di buon compleanno a Rino 8-)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jan 2013, 13:05

Happy birthday Rino Gattuso
Empoli's president and SD are at Via Turati now. It could be to talk about Ricardo Ferreira who is currently on loan at Empoli.
Milan have also been linked with Riccardo Saponara, which could be another reason why Empoli's president and SD are at Via Turati now.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.