laici u hip hopu vjerovatno ne kontaju ni smisao te linijeLenBias je napisao/la:Mesut Ozil 10 je napisao/la:Ka'e Messi Ronaldu : Šta ti je lave ba , đeš na Rusiju ?
![]()
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
naprijed rejal
Čestitke svima trojici, mislim da je poredak realan.
Messi ako bude ovako indvidualno igrao kao do sada i još ako Barca bude imala uspješnu sezonu, u što sam siguran, samo će bit pitanje kakvo će odjelo Leo odjenuti na toj formalnosti. Kako sad stvari stoje, teško da će CR7 dogodine bit odmah do prvog, al' godina je duga, pa je sve moguće.
Messi ako bude ovako indvidualno igrao kao do sada i još ako Barca bude imala uspješnu sezonu, u što sam siguran, samo će bit pitanje kakvo će odjelo Leo odjenuti na toj formalnosti. Kako sad stvari stoje, teško da će CR7 dogodine bit odmah do prvog, al' godina je duga, pa je sve moguće.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
Naravno. To dovoljno govori cinjenica da je dodijelio Iniesti nagradu za najboljeg igraca Evrope.Sveti je napisao/la:nije blatter jeste platini koji radi sve za svog pokusnog kunića i propalog laboratorijskog eksperimenta.
Ili mu je bilo mozda ofirno da istu dodijeli Messiju?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Blater je madridista a znaš ti dobro na kojeg smrada sam misliomessilla je napisao/la:Onda se to ne mora odnositi na tebe.madridist je napisao/la:Zašto kolega mesilja? To što se ja ne slažem sa smrdljivim francuzom i nagradom koju on dodjeljuje svom štićeniku meni ne stvara problem,ako mogu svariti vijest o tipu koji ubija djecu u razredu ovo s platiniem i mesiem je pitchkin dim da prostiš.![]()
I otkad je to Blatter Francuz?
Vidim D10S-u nije nikako dobro.![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
To ti je jedna vrsta bolesti.Monolog je napisao/la:Potajno sam se nadao da će Iniesta dobiti nagradu, al' treba biti iskren i reći da ni ovako to nije nezasluženo. Messi sa milion golova u sezoni, sa nizom lobova (), driblinga, slobodnih udaraca. Realno, u odnosu na prethodne godine, u prošloj je pokazao da još ima mjesta za napredak. Jednostavno, momak iz utakmice u utakmicu pokazuje o kakvom je igraču riječ. Za mene definitivno nema sumnje - najbolji kojeg sam gledao. Mogu se baciti u romantičarske vode, mogu govoriti o Maradoni, Ronaldu, Zidaneu, al' kako god da okrenem Messi ih je nadmašio. I, nije to sramota priznati. Godina za pamćenje; godina u kojoj samo Realovim (čak je i pojedine Brazilce okrenuo na svoju stranu
) navijačima nije mogao do kraja otvoriti oči, no ostali su jednostavno omađijani onim što maleni Argentinac pokazuje na terenu i odali mu počast kakvu zaslužuje. I, stvarno mi nije jasno omalovažavanje ovakvog igrača i raznoraznih pokušaja da se diskreditiraju njegovi uspjesi. Čitam i ne vjerujem.
Banat sve redom ..
Puma je napisao/la:
Moro' je opet glavonja pobijediti. Malo je reci da je ova "prestizna" nagrada presmijesna .
Presmijesno je to da ti imas neku funkciju na ovom forumu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa opet kažem, Platini je nagradu za najboljeg igrača Evrope "dodijelio" Iniesti.madridist je napisao/la:Blater je madridista a znaš ti dobro na kojeg smrada sam mislio
Zbog čega nije Messiju ako ga već toliko "gura"?
Blatter madridista?
A možda nije toliki kad je Leu "dodijelio" lopticu? Ili je možda Leo to sasvim zasluženo uzeo?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam šta si očekivao ,da ga Sepp smjeri štosom i pošalje u pm umjesto predaje nagrade,pa nije ga Blater izglaso to je sigurno,a francuski smrad je svoju ulogu odigrao kao i uvijek.messilla je napisao/la:Pa opet kažem, Platini je nagradu za najboljeg igrača Evrope "dodijelio" Iniesti.madridist je napisao/la:Blater je madridista a znaš ti dobro na kojeg smrada sam mislio
Zbog čega nije Messiju ako ga već toliko "gura"?
Blatter madridista?
A možda nije toliki kad je Leu "dodijelio" lopticu? Ili je možda Leo to sasvim zasluženo uzeo?![]()
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I ovaj je, nakon 2243 posta puna gluposti, zasluzio da se nadje na listi ignoriranih osoba.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kanto,ne laži sam sebe.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
Tačno tako. Najžalosnije je što ćete kanta vjerovatno staviti na ignore listu da može kopirati onaj tekst, a redovno će klikati na ono "Klikni ovdje da pročitaš post"madridist je napisao/la:Kanto,ne laži sam sebe.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Game over "Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Koliko ti je godišnje primanje momče? Manje od 10 miliona eura? Poklopi se onda.
naprijed rejal

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Slino,ko ovdje prica o novcu?Sveti je napisao/la:Koliko ti je godišnje primanje momče? Manje od 10 miliona eura? Poklopi se onda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
ovo za snedijera je sramota , kako je samo igrao te sezone + trostruka kruna a nije upao ni medju 3 finalista za zlatnu loptuneo je napisao/la:
sinko da znaš da u stvarnom svijetu novac iz monopolija koji ti tata daje ne vrijedi ni zaqracAdo1921 je napisao/la:Slino,ko ovdje prica o novcu?Sveti je napisao/la:Koliko ti je godišnje primanje momče? Manje od 10 miliona eura? Poklopi se onda.![]()
ako hoces vec da znas 11 miliona eura.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ljudi nikako da skontaju da se ne gledaju samo osvojene titule nego nacin na koji igrac igra i kakve predstave pokazuje na terenu.Po tome je Messi najbolji vec godinama, ali i po titulama.
Cuj Sneijder da bude ispred Messija.
Mog'o je on osvojiti i SP, al djaba kad nije najbolji.
Cuj Sneijder da bude ispred Messija.
Mog'o je on osvojiti i SP, al djaba kad nije najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.