A i izbor odjela mu je bas ono kao: "Ja sam Messi, mogu obuci sta hocu. Ako hocu da nosim odjelo sa tufnicama onda cu obuci odjelo sa tufnicama"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

francuski smrad i njegov štićenikPuma je napisao/la:Moro' je opet glavonja pobijediti. Malo je reci da je ova "prestizna" nagrada presmijesna
Bitno je da si ti gledo tvoje mišljenje je puno važno.JohnLennon je napisao/la:30% glasova dolazi od ljudi koji su u zivotu gledali samo nekoliko puta doticne igrace, ako i toliko. Budimo realni, koliko recimo kapiten Butana ili Somalije moze biti upoznat sa igrama njih trojice kroz ovu godinu.
Kapiten Sjeverne Koreje je htio glasati za Xavija, ali se zayebo pa stavio Xabija Alonsa. Xabi, Xavi, ajde, isto je to.
kako znaš da su kapiten Butana i Somalije glasali bas za Messija? možda su glasove dali baš Ronaldu i tako ga nezaluzeno pogurali na drugo mjesto ispred IniesteJohnLennon je napisao/la:30% glasova dolazi od ljudi koji su u zivotu gledali samo nekoliko puta doticne igrace, ako i toliko. Budimo realni, koliko recimo kapiten Butana ili Somalije moze biti upoznat sa igrama njih trojice kroz ovu godinu.
Kapiten Sjeverne Koreje je htio glasati za Xavija, ali se zayebo pa stavio Xabija Alonsa. Xabi, Xavi, ajde, isto je to.
Kopačke se obuvaju, ne oblače se.Vandelanoitte je napisao/la:Smiješni ste vi što ste kopačke samo vidjeli na slici i na TV-u i tad ste se čudili šta je to nijednom u životu ih niste obukli
Onda se to ne mora odnositi na tebe.madridist je napisao/la:Zašto kolega mesilja? To što se ja ne slažem sa smrdljivim francuzom i nagradom koju on dodjeljuje svom štićeniku meni ne stvara problem,ako mogu svariti vijest o tipu koji ubija djecu u razredu ovo s platiniem i mesiem je pitchkin dim da prostiš.
Mesut Ozil 10 je napisao/la:Ka'e Messi Ronaldu : Šta ti je lave ba , đeš na Rusiju ?
Mesut Ozil 10 je napisao/la:Ka'e Messi Ronaldu : Šta ti je lave ba , đeš na Rusiju ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.