Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ok,,, da znam onda da cemo ih izbaciti,
farukzidane je napisao/la:ok,,, da znam onda da cemo ih izbaciti,

Jok et oni će izbacit nas.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- IlPrincipe
- Kontakt:
samo će vas spasit što Constant ne igragolden je napisao/la:farukzidane je napisao/la:ok,,, da znam onda da cemo ih izbaciti,![]()
Jok et oni će izbacit nas.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ispadamo prekosutra.
Opet imam feeling.
Šalim se, *ebo im je Conte sve i ima da lete.
Mada, ne znam šta da mislim o ovom kupu, to bi nam mogao biti problem u završnici i Lp i lige, dodatni umor, a povreda u zadnje vrijeme sve više.
Ako Conte misli kao lani sa rezervama u finalu, onda mi se to ne bi svidjelo, vidjet ćemo.

Opet imam feeling.

Šalim se, *ebo im je Conte sve i ima da lete.
Mada, ne znam šta da mislim o ovom kupu, to bi nam mogao biti problem u završnici i Lp i lige, dodatni umor, a povreda u zadnje vrijeme sve više.
Ako Conte misli kao lani sa rezervama u finalu, onda mi se to ne bi svidjelo, vidjet ćemo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Neće biti problema zbog toga što se i polufinalne utakmice igraju u januaru, samo finale ostaje za maj, o tom sam skoro pisao da mi je to malo glupo, ali isto tako i dobro za ekipe koje igraju u Europi.
Ne znam jel neko pisao, ovo jučer je bio prvi poraz Contea u Seriji A kao trenera, kad je bio na klupi
Ne znam jel neko pisao, ovo jučer je bio prvi poraz Contea u Seriji A kao trenera, kad je bio na klupi

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:samo će vas spasit što Constant ne igragolden je napisao/la:farukzidane je napisao/la:ok,,, da znam onda da cemo ih izbaciti,![]()
Jok et oni će izbacit nas.![]()
ma ove levate treba oderati,, ova faza kupa se mora proci,, a uz to i iskupljenje od nedjelje...
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Baš zbog ovog rasporeda u Kupu (finalisti će se već znati u januaru) Conte je možda zato odlučio da ide na osvajanje tog trofeja, pa je u nedjelju kalkulisao sa sastavom, a u srijedu će vjerovatno izvesti najboljih 11. U ligi ima još 19 kola do kraja, dakle bodovi se mogu nadoknaditi, a prednost je ionako solidna, dok se u kupu u srijedu igra samo jedna utakmica, a u polufinalu dvije što će biti isto lijepa prilika da se vidi kako se ekipa snalazi u nock-out utakmicama jer ćemo sljedećih mjeseci igrati Ligu šampiona. Sve je to planski i osmišljeno. 
@Pogba
Hajd što im je Iniesta rame uz rame sa Zizoum, još im je i Cannavaro prosječan štoper.

@Pogba
Hajd što im je Iniesta rame uz rame sa Zizoum, još im je i Cannavaro prosječan štoper.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I hear you, bro.
Da hoće uvesti raznorazne filtere, rejtanje postova itd., da ovo bude podnošljivo i da kroz sito provučem ekipu ljudi sa kojima se da pričati.
A jbg-a, podcijenjeni smo strašno, a i ovaj izbor pokazuje da su i brojni drugi klubovi i lige pa to onda i prihvatam nekako.
Pa iz ovih najboljih 11 bih ja uzeo 4 igrača plafon u naš tim, a od toga bi bila trojica napadača.
Ja mislim da bi zavladala šok i nevjerica da su recimo Barzagli ili Chiellini našli mjesto u ovom izboru, a naći će se kad-tad, u moru stopera u zadnje 2 godine koji bljesnu po 2 mjeseca su daleko najbolji evropski stoperi, Pirlo i Gigi su posebna priča, jedan primi 25 golova za godinu, a drugi izdominira ligu u kojoj 2 godine ne zabilježi poraz i izdominira vezne redove Engleske, Njemačke i Španije na Euru i koji je trebao biti najbolji igrač Eura, ali hajde.
Moramo u LP nešto uraditi, čisto radi sticanja rejtinga i prestiža u javnosti, ali i zbog privlačenja velikih igrača.
A i to nije uslov za ove individualne nagrade, a i jbo njih najiskrenije, kolektiv je ključna riječ kada se priča o Juventusu i to mi je na prvom mjestu, 2006-te smo imali ponajbolje igrače na svim pozicijama pa u Lp ništa ne uradismo.

Da hoće uvesti raznorazne filtere, rejtanje postova itd., da ovo bude podnošljivo i da kroz sito provučem ekipu ljudi sa kojima se da pričati.

A jbg-a, podcijenjeni smo strašno, a i ovaj izbor pokazuje da su i brojni drugi klubovi i lige pa to onda i prihvatam nekako.
Pa iz ovih najboljih 11 bih ja uzeo 4 igrača plafon u naš tim, a od toga bi bila trojica napadača.
Ja mislim da bi zavladala šok i nevjerica da su recimo Barzagli ili Chiellini našli mjesto u ovom izboru, a naći će se kad-tad, u moru stopera u zadnje 2 godine koji bljesnu po 2 mjeseca su daleko najbolji evropski stoperi, Pirlo i Gigi su posebna priča, jedan primi 25 golova za godinu, a drugi izdominira ligu u kojoj 2 godine ne zabilježi poraz i izdominira vezne redove Engleske, Njemačke i Španije na Euru i koji je trebao biti najbolji igrač Eura, ali hajde.
Moramo u LP nešto uraditi, čisto radi sticanja rejtinga i prestiža u javnosti, ali i zbog privlačenja velikih igrača.
A i to nije uslov za ove individualne nagrade, a i jbo njih najiskrenije, kolektiv je ključna riječ kada se priča o Juventusu i to mi je na prvom mjestu, 2006-te smo imali ponajbolje igrače na svim pozicijama pa u Lp ništa ne uradismo.

#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Berlusconi:"Pirlo is like an open wound that gets worse every time we see him play"

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Davno smo mi pisali da nam treba iskorak u CL da bi do izražaja došao kvalitet naših igrača i ekipe. Sad za sad nam dobro ide, već u prvoj sezoni bi trebali doći do 1/4 finala, što je sigurno rezultat vrijedan pažnje, tek za sezonu ili dvije se očekuje pravi iskorak, ali kakva su pojedine ekipe vrlo lahko bi se i ove sezone moglo doći do 1/2 finala što bi bio pravi poduhvat, još uz vjerovatno odbranu Scudetta, to sve postići za 2 godine je nešto baš veliko, ali o tom potom . 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Il duello tra Juve e Fiorentina continua anche nel mercato dei giovani. In Croazia c’è Marko Dabro, considerato in patria un talento assoluto. E’ un attaccante del Cibalia, classe ’97: gioca nell’Under 17 croata, è il più giovane del campionato croato ad allenarsi con la prima squadra. Nonostante la giovanissima età, ha già attirato le attenzioni delle big d’Europa. E’ stato seguito molto da vicino da Liverpool e Chelsea, anche la Fiorentina ha fatto un’offerta. Ora ci prova la Juve, che ha fatto offerta di 600 mila euro. Il Cibalia chiede 2 milioni, per Marko Dabro c’è la fila in tutta Europa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Conte:
Znači Pirlo preskače kup, bar ne igra od početka sigurno i drago mi je što Luca igra to mjesto, mada mi je on više za tog Marchinog mjesta gdje i igra, ali neka ga i na organizatoru.
Vučinić teško da će početi, ali Conte kaže da će mu postepeno povećavat minutažu.
Per quello che riguarda Marrone, sì, Marrone gioca: ho intenzione di proporlo in mezzo al campo come vice-Pirlo

Znači Pirlo preskače kup, bar ne igra od početka sigurno i drago mi je što Luca igra to mjesto, mada mi je on više za tog Marchinog mjesta gdje i igra, ali neka ga i na organizatoru.
Vučinić teško da će početi, ali Conte kaže da će mu postepeno povećavat minutažu.
#MaxOUT
#MaxOUT
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma ne treba kalulisati, najjači sastav i rasturit ih.
Fino je i Marrone da igra i Pogba, ali pomalo, neka solidna minutaža. Oni ne mogu biti prevaga i onda je to dosta teže. Vidjelo se protiv Sampe šta znači Vidal. Zato sutra Pirlo i svi ostali za prolaz.
Ne bi valjalo da ispadnemo.
Fino je i Marrone da igra i Pogba, ali pomalo, neka solidna minutaža. Oni ne mogu biti prevaga i onda je to dosta teže. Vidjelo se protiv Sampe šta znači Vidal. Zato sutra Pirlo i svi ostali za prolaz.
Ne bi valjalo da ispadnemo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Kako prenosi Sky Sport Caseres juce zatrazio da ode iz Juvea u januaru nezadovoljan svojim statusom u ekipi jer jako malo igra
nadam se da nece otici
E moj Conte i ti i tvoji polovnjaci ljubimci Peluso,Padoin.....

E moj Conte i ti i tvoji polovnjaci ljubimci Peluso,Padoin.....

Ta vijest mi se nikako ne svidja. Covjek koji je najbolja rezerva koju imamo po meni. Uvijek moze uletiti i na stopera i na beka i da nas napusti sad. Biti cu jako ljut na Contea i upravu ako dozvole ovo. Mada ipak mislim da ako sutra navecer zaigra da ce se smiriti strasti.
**** GA PELUSO!
**** GA PELUSO!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlCapitano
- Kontakt:
Conte je rekao da Marrone sutra 100% umjesto Pirla počinje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma netreba vjerovati u sve sta pisu , nece Caceres nigdje!!
Nevjerujem da mozemo izgubiti dvije zaredom tako da sutra ocekujem oluju!!
Forza Juve!!!!
Nevjerujem da mozemo izgubiti dvije zaredom tako da sutra ocekujem oluju!!
Forza Juve!!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Normalno da je nezadovoljan, pa svako bi bio ... Peluso dodje i odmah igra, a Caceres tu vec dugi vremenski period a nikako ne igra. Još lik za klasu bolji od Pelusa, Padoina i sličnih.
Bezveze
Bezveze

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.