http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false; i daj svoje mišljenje, možda ga neko i primjeti.JohnLennon je napisao/la:Da ti odgovorim u stilu M4kavelija: nerealni su.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false; i daj svoje mišljenje, možda ga neko i primjeti.JohnLennon je napisao/la:Da ti odgovorim u stilu M4kavelija: nerealni su.
pa budi i ti kapiten bar svog sela pa izvoli glasaj ondaJohnLennon je napisao/la:[
Ma ja, sta ce tebi tvoja glava kad kapiten Burgundija ima svoju.
nisi upucen i ne blamiraj seAkita je napisao/la:Pa kad Maradona nikad nije osvj. znači 0ćorak.
Zelena je ova nagrada i nije relevantna da se po njoj broji ili pokazuje prstom koje najbolji igrac svijeta svih vremena i drugi pokusaji.
Jok ti si i citaj sta pise..tu i tamo je napisao/la:nisi upucen i ne blamiraj seAkita je napisao/la:Pa kad Maradona nikad nije osvj. znači 0ćorak.
Zelena je ova nagrada i nije relevantna da se po njoj broji ili pokazuje prstom koje najbolji igrac svijeta svih vremena i drugi pokusaji.
Maradona nije mogao osvojiti ovu nagradu jer je u to vrijeme dodjeljivana samo europskim igracima (rodjenim u europi).
ovo je najprestiznija nagrada koja postoji jer ti je daju saigraci, rivali,,kapiteni i treneri... sigurno kompetentniji nego ti i ja. ti pogotovo jer si skroz neupucen.
vidi, ovo je najprestiznija individualna nagrada u fudbalu ili ti ga sto bi ameri rekli socceru, eh sad ako ti mislis da kapiteni svih reprezentacija i selektori istih nisu kompetentni, garant jesu onda neki novinari, ili politicari, menadjeri...Akita je napisao/la:Jok ti si i citaj sta pise..tu i tamo je napisao/la:nisi upucen i ne blamiraj seAkita je napisao/la:Pa kad Maradona nikad nije osvj. znači 0ćorak.
Maradona nije mogao osvojiti ovu nagradu jer je u to vrijeme dodjeljivana samo europskim igracima (rodjenim u europi).
ovo je najprestiznija nagrada koja postoji jer ti je daju saigraci, rivali,,kapiteni i treneri... sigurno kompetentniji nego ti i ja. ti pogotovo jer si skroz neupucen.
Kao sto rekoh zelena je ova nagrada
Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.LBJ MVP je napisao/la:Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski
Upravo tako. Higuain zabio 4 gola, Tevez 2, ostali jos neke golove. Messi je ostao na nuli. Ostao je na nuli i na yebenoj Copi Americi gdje je protiv Bolivije, U-23 Kostarike, Kolumbije i Urugvaja uspio zabiti opet ogromnih nula golova.terabajt je napisao/la: Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.
Nažalost Higuain nije mogao sam odvesti Argentinu do mundijala.Nadam se da će na sljedećem prvenstvu zbog njega malo mrdnuti i ostali.terabajt je napisao/la:Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.LBJ MVP je napisao/la:Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski
nema koristi...terabajt je napisao/la:Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.LBJ MVP je napisao/la:Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski
terabajt je napisao/la:Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.LBJ MVP je napisao/la:Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski
vidi se da zivis u BiH, navikao da "sve tri strane moraju biti zadovoljene"...ripper je napisao/la:Iniesta i Xavi su trebali dobiti barem po jednom ovu nagradu (jer su nekoliko puta bili u tim kombinacijama kao kandidati), oba puta popušili foru i ispali pravi luzeri na kraju - po meni, NEZASLUŽENOboli me briga šta ko ima reci.
Messi je Messi, fudbalski monstrum, ali ništa nije manje bitan za igru Barce (i sve njene pobjede, nagrade, trofeje, rekorde itd) od ove dvojice. Plus što su oni kao španci uzimali titule i sa svojom nacionalnom selekcijom!!
Kakvi su to kriterijiko to određuje ?
konačno neko normalan.ripper je napisao/la:Iniesta i Xavi su trebali dobiti barem po jednom ovu nagradu (jer su nekoliko puta bili u tim kombinacijama kao kandidati), oba puta popušili foru i ispali pravi luzeri na kraju - po meni, NEZASLUŽENOboli me briga šta ko ima reci.
Messi je Messi, fudbalski monstrum, ali ništa nije manje bitan za igru Barce (i sve njene pobjede, nagrade, trofeje, rekorde itd) od ove dvojice. Plus što su oni kao španci uzimali titule i sa svojom nacionalnom selekcijom!!
Kakvi su to kriterijiko to određuje ?
de nam ti to reci bgt ,tebi cemo povjerovatJohnLennon je napisao/la:Messi nije najbolji igrac svih vremena, dajte vise to shvatite!
Ne moras meni. Svako osim navijaca Barce i napaljenih pubertetlija (tipa onog Ade) ce ti reci da je najbolji igrac ikada ili Pele ili Maradona ili Di Stefano.barca_87 je napisao/la:de nam ti to reci bgt ,tebi cemo povjerovatJohnLennon je napisao/la:Messi nije najbolji igrac svih vremena, dajte vise to shvatite!![]()
![]()
![]()
Pisao sam samo zemlje koje su značajnije u svijetu fudbala da sam pisao sve ne bi završio do 3,4 ujutro.JohnLennon je napisao/la:Vanvasfhafasfa@ Jaro, taj ti je podatak lazan. Skratio si tu listu kada je Messi u pitanjju za barem dvajes'pet zemalja. Od kojih su 90% otocne sa veoma malom teritorijom, do njih ne dopire televizijski signal i internet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.