FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 23:16

JohnLennon je napisao/la:Da ti odgovorim u stilu M4kavelija: nerealni su.
http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false; i daj svoje mišljenje, možda ga neko i primjeti. :mrgreen:

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 07 jan 2013, 23:22

Pa kad Maradona nikad nije osvj. znači 0 :mrgreen: ćorak.

Zelena je ova nagrada i nije relevantna da se po njoj broji ili pokazuje prstom koje najbolji igrac svijeta svih vremena i drugi pokusaji.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 jan 2013, 23:56

Cestitke najboljem u 2012 godini,sasvim zasluzeno.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 jan 2013, 23:58

JohnLennon je napisao/la:[
Ma ja, sta ce tebi tvoja glava kad kapiten Burgundija ima svoju. 8-)
pa budi i ti kapiten bar svog sela pa izvoli glasaj onda ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 jan 2013, 00:01

Akita je napisao/la:Pa kad Maradona nikad nije osvj. znači 0 :mrgreen: ćorak.

Zelena je ova nagrada i nije relevantna da se po njoj broji ili pokazuje prstom koje najbolji igrac svijeta svih vremena i drugi pokusaji.
nisi upucen i ne blamiraj se
Maradona nije mogao osvojiti ovu nagradu jer je u to vrijeme dodjeljivana samo europskim igracima (rodjenim u europi).
ovo je najprestiznija nagrada koja postoji jer ti je daju saigraci, rivali,,kapiteni i treneri... sigurno kompetentniji nego ti i ja. ti pogotovo jer si skroz neupucen.

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 08 jan 2013, 00:06

tu i tamo je napisao/la:

Maradona nije mogao osvojiti ovu nagradu jer je u to vrijeme dodjeljivana samo europskim igracima (rodjenim u europi).
ovo je najprestiznija nagrada koja postoji jer ti je daju saigraci, rivali,,kapiteni i treneri... sigurno kompetentniji nego ti i ja. ti pogotovo jer si skroz neupucen.
Jok ti si i citaj sta pise..

Kao sto rekoh zelena je ova nagrada 8-)

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 jan 2013, 00:16

Akita je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:

Jok ti si i citaj sta pise..

Kao sto rekoh zelena je ova nagrada 8-)
vidi, ovo je najprestiznija individualna nagrada u fudbalu ili ti ga sto bi ameri rekli socceru, eh sad ako ti mislis da kapiteni svih reprezentacija i selektori istih nisu kompetentni, garant jesu onda neki novinari, ili politicari, menadjeri...
znaci ovo je najbolje sto fudbal ima, i nema veze sa marketingom niti bilo cim jer brate glasa Spaha, Susic, da ne nabrajam sve selektore od kojih se postovanje osjeti pri svakom pomenu tipa Trapatoni itd.
oni su glasali dakle, nisu neki novinari i ko zna na sta si ti navikao... za te zrele izbore.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 00:18

Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 jan 2013, 00:22

LBJ MVP je napisao/la:Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski 8-)
Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 08 jan 2013, 00:25

terabajt je napisao/la: Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.
Upravo tako. Higuain zabio 4 gola, Tevez 2, ostali jos neke golove. Messi je ostao na nuli. Ostao je na nuli i na yebenoj Copi Americi gdje je protiv Bolivije, U-23 Kostarike, Kolumbije i Urugvaja uspio zabiti opet ogromnih nula golova.

Inace, Maradona je imao oko sebe 10 konobara pa osvajao trofeje. Dakako. To je razlika.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 00:26

terabajt je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Messi ima vise Balona nego golova na svjetskim prvenstvima.
Rutinski 8-)
Ako mislis da jedan igrac moze osvojti prvenstvo ili nesto postignuti a da istalih 10 ne mrdnu mudima onda si u pravu. Pa da se osvoji prvenstvo moras imati odlicnih 11 igraca a ne jednog,kralju nogomet je timska igra a ovdje se govori o individualnim kvalitetima.
Nažalost Higuain nije mogao sam odvesti Argentinu do mundijala.Nadam se da će na sljedećem prvenstvu zbog njega malo mrdnuti i ostali.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 08 jan 2013, 00:26

Iniesta i Xavi su trebali dobiti barem po jednom ovu nagradu (jer su nekoliko puta bili u tim kombinacijama kao kandidati), oba puta popušili foru i ispali pravi luzeri na kraju - po meni, NEZASLUŽENO :!: boli me briga šta ko ima reci.
Messi je Messi, fudbalski monstrum, ali ništa nije manje bitan za igru Barce (i sve njene pobjede, nagrade, trofeje, rekorde itd) od ove dvojice. Plus što su oni kao španci uzimali titule i sa svojom nacionalnom selekcijom!!
Kakvi su to kriteriji :?: ko to određuje ?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 jan 2013, 00:29

terabajt je napisao/la:
Rutinski 8-)
nema koristi...
doduse ni meni niko nije mogao objasniti kada su svirana 2 penala za Barcu protiv Milana, i ja sam tek poslije nekoliko mjeseci skontao koliko se Barsa igrala sa Milanom, inace strastveni Rossonero, al treba znati priznati.
priznace i oni svi,...eh sad... djeci ili unucima...nije vazno, al nekad ce priznati.
al nece priznati ubrzo.

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 08 jan 2013, 00:33

terabajt je napisao/la:
Rutinski 8-)
:lol: :lol: e jbg sad..

Evo Messi dao 1b kao da ce nesto znacit Agueru ovome al et.. on e mrda mudima na SP itd.

@tu i tamo i predstavnici medija drzava - novinara su glasali bar je to bilo tako prosle godine ako sta nisu opet promijenili posto UEFA pardon FIFA stalno mijenja nista novo :mrgreen: pusti se kapitena svako ima svoj kompleks kako fizicki tako i.. a Spaha on je bar imao duela 1 vs 1 kljucni po nas al et..
Zadnja izmjena: Akita, dana/u 08 jan 2013, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 jan 2013, 00:38

ripper je napisao/la:Iniesta i Xavi su trebali dobiti barem po jednom ovu nagradu (jer su nekoliko puta bili u tim kombinacijama kao kandidati), oba puta popušili foru i ispali pravi luzeri na kraju - po meni, NEZASLUŽENO :!: boli me briga šta ko ima reci.
Messi je Messi, fudbalski monstrum, ali ništa nije manje bitan za igru Barce (i sve njene pobjede, nagrade, trofeje, rekorde itd) od ove dvojice. Plus što su oni kao španci uzimali titule i sa svojom nacionalnom selekcijom!!
vidi se da zivis u BiH, navikao da "sve tri strane moraju biti zadovoljene"...
ja mislim da ne to glupost, Xavi i iniesta ce dobiti nagradu za europskog igraca godine valjda, al nema ustupaka, bira se najbolji i uopste ni jednog trenutka nije bilo pitanje ko je najbolji...
sto dokazuje i procenat glasova, pa nije to bilo u par glasova vec ko posjed lopte Barselone...
isto mozes reci tako sto Raul nije dobio tu nagradu, jbg, u toj sezoni je bio neki drugi fudbalski monstrum, tipa Zidan, Ronaldo(pravi), Henry(kada je davao po 50 golova), Shevchenko(u najboljoij formi ubijao), Ronaldinjo
jednostavno Raul nije imao srece jer je uvijek neko drugi eksplodirao te godine, a on je bio konstantan uvijek medju 4 najbolja... i sad neko kaze kako to da Raul nije osvojio,
pa et daj godinu i skontaj sta je tad radio neki drugi igrac.
Bgm vi ko da je ovo milostinja pa da se da kome treba da se da, a ne ko je zasluzio.
kao sto rekoh vidi se da smo u BiH naviki da moraju svi biti zadovoljni ili ponavljamo izbore :lol: :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jan 2013, 00:40

ripper je napisao/la:Iniesta i Xavi su trebali dobiti barem po jednom ovu nagradu (jer su nekoliko puta bili u tim kombinacijama kao kandidati), oba puta popušili foru i ispali pravi luzeri na kraju - po meni, NEZASLUŽENO :!: boli me briga šta ko ima reci.
konačno neko normalan.
naprijed rejal

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 08 jan 2013, 00:40

Za Messija su glasali :
Kapiteni : Armenija,Azerbejdžan,Bjelorusija,Belgija,BiH,Brazil,Bugarska,Kamerun,Kanada,Hrvatska,Češka,Engleska,Finska,Makedonija,Gana,Grčka,Japan,Latvija,Meksiko,R.Irska,Rusija,Slovenija,Ukrajina,USA,Wales,Švicarska,Urugvaj,Zambija.
Selektori :
Vahid Halilhodžić(Alžir),Sabella Alejandro(Argentina),Osieck Holger(Australia),Marc Wilmots(Belgija),Jean Paul(Kamerun),Jose Pekerman(Kolumbija),Michael Bilek(Češka),Roy Hodgson(Engleska),Didier Deschamps(Francuska),Cedomir Janevski(Makedonija),Sandor Egervari(Mađarska),Aleksandrs Starkovs(Latvija),Jose Manuel Menchaca(Meksiko),Branko Brnović(Crna Gora),Michael O'neill(S.Irska),Egil Olsen(Norveška),Waldemar Fornalik(Poljska),Giovanni Trapattoni(R.Irska),Victor Piturca(Rumunija),Fabio Capello(Rusija),Siniša Mihajlović(Srbija),Michal Hipp(Slovačka),Ottmar Hitzfeld(Švicarska),Oleksandr Zavarov(Ukrajina),Oscar Tabarez(Urugvaj),Jurgen Klinsmann(USA),Chris Coleman(Wales)
Za Ronalda:
Kapiteni :
Australija,Mađarska,Island,PORTUGAL,Škotska,Srbija,Slovačka,
Selektori :
Safet Sušić(BiH),Luiz Menezes(Brazil),Igor Štimac(Hrvatska),Bob Bradley(Egipat),Temur Ketsbaia(Gruzija),Fernando Santos(Grčka),Alberto Zaccheroni(Japan),PAULO BENTO(PORTUGAL),Slaviša Stojanović(Slovenija),Abdullah Avci(Turska)

TOLIKO O PRIČI DA SU KAPITENI I SELEKTORI ŽNJ REPREZENTACIJA DONIJELI POBJEDU MESSIJU.
Zadnja izmjena: Vandelanoitte, dana/u 08 jan 2013, 01:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 jan 2013, 00:41

JohnLennon je napisao/la:Messi nije najbolji igrac svih vremena, dajte vise to shvatite!
de nam ti to reci bgt ,tebi cemo povjerovat :lol: :lol: :lol: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 08 jan 2013, 00:45

Vanvasfhafasfa@ Jaro, taj ti je podatak lazan. Skratio si tu listu kada je Messi u pitanjju za barem dvajes'pet zemalja. Od kojih su 90% otocne sa veoma malom teritorijom, do njih ne dopire televizijski signal i internet.
barca_87 je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Messi nije najbolji igrac svih vremena, dajte vise to shvatite!
de nam ti to reci bgt ,tebi cemo povjerovat :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne moras meni. Svako osim navijaca Barce i napaljenih pubertetlija (tipa onog Ade) ce ti reci da je najbolji igrac ikada ili Pele ili Maradona ili Di Stefano.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 08 jan 2013, 00:47

JohnLennon je napisao/la:Vanvasfhafasfa@ Jaro, taj ti je podatak lazan. Skratio si tu listu kada je Messi u pitanjju za barem dvajes'pet zemalja. Od kojih su 90% otocne sa veoma malom teritorijom, do njih ne dopire televizijski signal i internet.
Pisao sam samo zemlje koje su značajnije u svijetu fudbala da sam pisao sve ne bi završio do 3,4 ujutro.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.