hvala...loptica je napisao/la:9.11 centrotrans sve poslovnice tako kažu,jer su im sponzor.
nadam se ....
ma nista onda najsigurnije je ponedjeljak 9.11. poranit u majku zanicu..nema druge...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hvala...loptica je napisao/la:9.11 centrotrans sve poslovnice tako kažu,jer su im sponzor.
nadam se ....
najbolje bi ti bilo da odma krenes i zauzmes mjestomiralem444 je napisao/la:hvala...loptica je napisao/la:9.11 centrotrans sve poslovnice tako kažu,jer su im sponzor.
nadam se ....
ma nista onda najsigurnije je ponedjeljak 9.11. poranit u majku zanicu..nema druge...
Sigurno je neophodan ali Portugal je bolje igrao u ovim kvalifikacijama kada ga nije bilo u prvih 11. Lose ce biti za njih ako on bude igrao.Cartman je napisao/la:Koliko je god Ronaldo vazan Realu, Portugalu je duplo vazniji. Bez njega su pravo oslabljeni...
Daj ba čuj loše ako on igra.pa nebi igrao za Real da je loš.Ako on nebude igrao naši će se moći više posvetiti Naniju,Decu i Simau.koliko god je loše igrao u kvalifikacijama tako isto može igrati dobro baraž.zato je bolje da ga nema.Što je sigurno sigurnoTarik14 je napisao/la:Sigurno je neophodan ali Portugal je bolje igrao u ovim kvalifikacijama kada ga nije bilo u prvih 11. Lose ce biti za njih ako on bude igrao.Cartman je napisao/la:Koliko je god Ronaldo vazan Realu, Portugalu je duplo vazniji. Bez njega su pravo oslabljeni...
Ma pusti to. S njim na terenu ne mozemo nikad bit sigurni. Pa kako ce bit bolje da jedan Nani igra umjesto Ronalda? Ako ne bude igro, sanse nam rastu sa 20%Tarik14 je napisao/la:Sigurno je neophodan ali Portugal je bolje igrao u ovim kvalifikacijama kada ga nije bilo u prvih 11. Lose ce biti za njih ako on bude igrao.Cartman je napisao/la:Koliko je god Ronaldo vazan Realu, Portugalu je duplo vazniji. Bez njega su pravo oslabljeni...
Mozda realno ,30%-70% je odnos...sve vise je subjektivno ,i preoptimisticno...ali tih 30 procenata nije za odbaciti!CRNI_SA je napisao/la:portugal je medju 4-5 najjacih repki na svijetu sa ili bez ronalda a vi strucnjaci ste pricali da cemo poderati spaniju pa sta bisanse realno 25 %- 75 % za portugal !!
Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.Cartman je napisao/la:Ma pusti to. S njim na terenu ne mozemo nikad bit sigurni. Pa kako ce bit bolje da jedan Nani igra umjesto Ronalda? Ako ne bude igro, sanse nam rastu sa 20%Tarik14 je napisao/la:Sigurno je neophodan ali Portugal je bolje igrao u ovim kvalifikacijama kada ga nije bilo u prvih 11. Lose ce biti za njih ako on bude igrao.Cartman je napisao/la:Koliko je god Ronaldo vazan Realu, Portugalu je duplo vazniji. Bez njega su pravo oslabljeni...
fala Bogu imam i to :pAYAN je napisao/la:Burazeru, nađi ti sebi jednu mladu finu mačkicu da ti olakša muke u večernjim satima.fazlaaaa je napisao/la:Ljudi ja nezz sta je ovo XD evo i ja sam sinoc sanjao da smo dali gol Portugalu.. i to bas penal na Dzeki,nezz obicno se ne sjecam lica al njegovo sam zapamtio... xD i trci lik raduje se ,al ode prema navijacima Portugala..nezz sta bi to moglo da znaci... treba mi tumac snova haha xD
Pa ćeš imati lakše snove.
Ima još 14 dana do utakmice, ohladi malo.
Ronaldo se nikad ne cuva, to je sigurno. I uvjek zeli igrat. Navijam za Manchester i gledo sam ga konstantno jedno 3-4 godine i znam dobro kako se on ponasa i igra. I kad ga ne ide, on se odjenom pojavi ili dobije slobodni i gol je. To znaju i suigraci i to daje ogromno samopouzdanje svima. Nani to ne moze uradit. Ako njega ne ide, nece se popravit tokom utakmice. Nani je sad kao Ronaldo kad je tek doso u United, znaci ima sjajnu tehniku, ali nema mozak.harishp je napisao/la: Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.
Nani bi orao kao lud a ovaj se cuvao isto tako kao lud.
Sto znaci zauzima poziciju nekome ko je nekvalitetniji ali u boljoj formi i bez straha.
Jest ali sad su u pitanju ogromne pare.Cartman je napisao/la:Ronaldo se nikad ne cuva, to je sigurno. I uvjek zeli igrat. Navijam za Manchester i gledo sam ga konstantno jedno 3-4 godine i znam dobro kako se on ponasa i igra. I kad ga ne ide, on se odjenom pojavi ili dobije slobodni i gol je. To znaju i suigraci i to daje ogromno samopouzdanje svima. Nani to ne moze uradit. Ako njega ne ide, nece se popravit tokom utakmice. Nani je sad kao Ronaldo kad je tek doso u United, znaci ima sjajnu tehniku, ali nema mozak.harishp je napisao/la: Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.
Sto znaci zauzima poziciju nekome ko je nekvalitetniji ali u boljoj formi i bez straha.
Ne slazem se imenjace. Ronaldo bas najbolje igra u ovakvim utakmicama gdje je ogroman pritisak. Pa on bi uzvio kad bi mu citavo Bilino Polje zvizdilo. To ga samo motivise. Koja bi samo bila prednost da ne igra....harishp je napisao/la:Jest ali sad su u pitanju ogromne pare.Cartman je napisao/la:Ronaldo se nikad ne cuva, to je sigurno. I uvjek zeli igrat. Navijam za Manchester i gledo sam ga konstantno jedno 3-4 godine i znam dobro kako se on ponasa i igra. I kad ga ne ide, on se odjenom pojavi ili dobije slobodni i gol je. To znaju i suigraci i to daje ogromno samopouzdanje svima. Nani to ne moze uradit. Ako njega ne ide, nece se popravit tokom utakmice. Nani je sad kao Ronaldo kad je tek doso u United, znaci ima sjajnu tehniku, ali nema mozak.harishp je napisao/la: Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.
Losa igra Reala bez njega.
Racunica cista i jasna.
Ili pare i jare ili domovina mu Portugalija,ali u tom slucaju bi znacilo ,,mars u Sporting Lisabon.
Uostalom portugal pet puta bolje igra bez njega nego sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.