Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

miralem444
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la miralem444 » 31 okt 2009, 16:48

loptica je napisao/la:9.11 centrotrans sve poslovnice tako kažu,jer su im sponzor.
nadam se ....
hvala...

ma nista onda najsigurnije je ponedjeljak 9.11. poranit u majku zanicu..nema druge...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 okt 2009, 16:49

miralem444 je napisao/la:
loptica je napisao/la:9.11 centrotrans sve poslovnice tako kažu,jer su im sponzor.
nadam se ....
hvala...

ma nista onda najsigurnije je ponedjeljak 9.11. poranit u majku zanicu..nema druge...
najbolje bi ti bilo da odma krenes i zauzmes mjesto :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 okt 2009, 16:50

Cartman je napisao/la:Koliko je god Ronaldo vazan Realu, Portugalu je duplo vazniji. Bez njega su pravo oslabljeni...
Sigurno je neophodan ali Portugal je bolje igrao u ovim kvalifikacijama kada ga nije bilo u prvih 11. Lose ce biti za njih ako on bude igrao.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 okt 2009, 16:56

Tarik14 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Koliko je god Ronaldo vazan Realu, Portugalu je duplo vazniji. Bez njega su pravo oslabljeni...
Sigurno je neophodan ali Portugal je bolje igrao u ovim kvalifikacijama kada ga nije bilo u prvih 11. Lose ce biti za njih ako on bude igrao.
Daj ba čuj loše ako on igra.pa nebi igrao za Real da je loš.Ako on nebude igrao naši će se moći više posvetiti Naniju,Decu i Simau.koliko god je loše igrao u kvalifikacijama tako isto može igrati dobro baraž.zato je bolje da ga nema.Što je sigurno sigurno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 okt 2009, 17:03

Danas citam kako bi Real mogao zabraniti svom sminkeru da igra u utakmicama baraza iz razloga sto misle da nije dovoljno spreman ,i da bi se investicija od 94 mil eura mogla ponovo udaljiti sa terena nakon te dvije teske utakmice :mrgreen: ,odlicno ...ako nista nek' se dize prasina oko toga ,sad ce vjerovatno Portugalski savez odgovoriti ,i tako to!

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 31 okt 2009, 17:10

ja zivotami sanjao trcim ja oko bilnog polja i placem u mene svi jarani usli na utakmicu ja nemam karte isto ide ciro i dadne mi kartu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 okt 2009, 17:18

Na psiholoskom planu ce Portugal biti jako oslabljen u slucaju neigranja Ronalda ,pa s kojom dozom samopouzdanja vise cemo mi uci u utakmice ,jer je cinjenica da je on njihov glavni igrac ,i da moze puno problema zadavati nasoj krhkoj odbrani ...ne zaboravite samo slobodne udarce ,pa do 30 metara odakle god puca skoro kao penal..tako da bi ova odluka Kraljevskog kluba bila idealna za nas.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 okt 2009, 17:21

kako ce igrati Portugal bolje bez Rondalda...dajte kolege to je cista glupost,nije covjek bezze presao u Real,pa jestel ga ikako gledali kako ogra na terenu,koja brzina,koji sut...dosta bi nam zadavao problema iz slobodnih udaraca...moramo biti itekako sretni sto ne igra Ronaldo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 okt 2009, 17:22

Kako rutinski Deco zavrsi kontranapad Chelsea protiv Boltona ,bice tesko i protiv njega igrati ,u formu je usao...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 31 okt 2009, 17:25

portugal je medju 4-5 najjacih repki na svijetu sa ili bez ronalda a vi strucnjaci ste pricali da cemo poderati spaniju pa sta bi :lol: sanse realno 25 %- 75 % za portugal !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2009, 17:26

Tarik14 je napisao/la:
Ma pusti to. S njim na terenu ne mozemo nikad bit sigurni. Pa kako ce bit bolje da jedan Nani igra umjesto Ronalda? Ako ne bude igro, sanse nam rastu sa 20%
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 okt 2009, 17:28

CRNI_SA je napisao/la:portugal je medju 4-5 najjacih repki na svijetu sa ili bez ronalda a vi strucnjaci ste pricali da cemo poderati spaniju pa sta bi :lol: sanse realno 25 %- 75 % za portugal !!
Mozda realno ,30%-70% je odnos...sve vise je subjektivno ,i preoptimisticno...ali tih 30 procenata nije za odbaciti!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2009, 17:35

Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Ma pusti to. S njim na terenu ne mozemo nikad bit sigurni. Pa kako ce bit bolje da jedan Nani igra umjesto Ronalda? Ako ne bude igro, sanse nam rastu sa 20%
Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.
Nani bi orao kao lud a ovaj se cuvao isto tako kao lud.
Sto znaci zauzima poziciju nekome ko je nekvalitetniji ali u boljoj formi i bez straha.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2009, 17:37

Ne mozete uporedjivat Portugal sa Spanijom. Spanija ima 30-40 igraca koji su jednostavno svjetska klasa. Portugal to nema. Pa da imaju ne bi morali pozvat 30-godisnjeg brazilca, Liedsona, da igra. Ronaldo je za njih isto vazan kao Dzeko i Misimovic skupa za nas. Nemoj igrat Ronaldo, cuvaj se za Real, sta ces ista rizikovat radi male Bosne :D

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 31 okt 2009, 17:37

AYAN je napisao/la:
fazlaaaa je napisao/la:Ljudi ja nezz sta je ovo XD evo i ja sam sinoc sanjao da smo dali gol Portugalu.. i to bas penal na Dzeki,nezz obicno se ne sjecam lica al njegovo sam zapamtio... xD i trci lik raduje se ,al ode prema navijacima Portugala..nezz sta bi to moglo da znaci... treba mi tumac snova haha xD
Burazeru, nađi ti sebi jednu mladu finu mačkicu da ti olakša muke u večernjim satima.
Pa ćeš imati lakše snove.

Ima još 14 dana do utakmice, ohladi malo. :)
fala Bogu imam i to :p
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 okt 2009, 17:38

Sanja li mozda neko nesto? Dajte taj update! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2009, 17:39

harishp je napisao/la: Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.
Sto znaci zauzima poziciju nekome ko je nekvalitetniji ali u boljoj formi i bez straha.
Ronaldo se nikad ne cuva, to je sigurno. I uvjek zeli igrat. Navijam za Manchester i gledo sam ga konstantno jedno 3-4 godine i znam dobro kako se on ponasa i igra. I kad ga ne ide, on se odjenom pojavi ili dobije slobodni i gol je. To znaju i suigraci i to daje ogromno samopouzdanje svima. Nani to ne moze uradit. Ako njega ne ide, nece se popravit tokom utakmice. Nani je sad kao Ronaldo kad je tek doso u United, znaci ima sjajnu tehniku, ali nema mozak.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2009, 17:44

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la: Stvar je u tome sto mu je Real vec isprao mozak.Sa gubitkom od dva miliona eura do sada je vec i veca ta cifra.
Ronaldo se nikad ne cuva, to je sigurno. I uvjek zeli igrat. Navijam za Manchester i gledo sam ga konstantno jedno 3-4 godine i znam dobro kako se on ponasa i igra. I kad ga ne ide, on se odjenom pojavi ili dobije slobodni i gol je. To znaju i suigraci i to daje ogromno samopouzdanje svima. Nani to ne moze uradit. Ako njega ne ide, nece se popravit tokom utakmice. Nani je sad kao Ronaldo kad je tek doso u United, znaci ima sjajnu tehniku, ali nema mozak.
Jest ali sad su u pitanju ogromne pare.
Losa igra Reala bez njega.
Racunica cista i jasna.
Ili pare i jare ili domovina mu Portugalija,ali u tom slucaju bi znacilo ,,mars u Sporting Lisabon.
Uostalom portugal pet puta bolje igra bez njega nego sa njim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2009, 17:47

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Jest ali sad su u pitanju ogromne pare.
Losa igra Reala bez njega.
Racunica cista i jasna.
Ili pare i jare ili domovina mu Portugalija,ali u tom slucaju bi znacilo ,,mars u Sporting Lisabon.
Uostalom portugal pet puta bolje igra bez njega nego sa njim.
Ne slazem se imenjace. Ronaldo bas najbolje igra u ovakvim utakmicama gdje je ogroman pritisak. Pa on bi uzvio kad bi mu citavo Bilino Polje zvizdilo. To ga samo motivise. Koja bi samo bila prednost da ne igra....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2009, 17:53

Eh ali nisi imao u obziru da nas Bosanski mentalitet udara isto u glavu i da bi motivacija bila do balcaka.
Pogotovo u Zenici kad ce ,,ko ostane,,licno da boli patka za zuti karton.
Sa rovitim ili ako hoces ,,ukletim ,,Ronaldom to bi islo mnogo lakse.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.