Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

neroazzuro
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la neroazzuro » 07 jan 2013, 16:55

Ooooooooooj Hajduk!!! Odoh se bacit pod voz...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 jan 2013, 18:18

Ma kakva Hrvatska liga.Ako izuzmemo Dinamo i donekle Hajduk,sve ostalo je u rangu nase lige.ako ne i gore.Jedino sto se kod njih vise vrti love i mozda su medijski vise popraceni.A sama kvaliteta im je u qurcu kao i kod nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 07 jan 2013, 19:12

Evo potencijalni reprezentativac za koju godinu :) crveni dres, dugi bijeli rukavi, cini mi se broj 10
" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2013, 19:17

LFC_IRFO je napisao/la:Evo potencijalni reprezentativac za koju godinu :) crveni dres, dugi bijeli rukavi, cini mi se broj 10
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jan 2013, 19:18

"Ovih dana bih trebao riješiti pitanje pasoša i ostalh papira i da se to konačno već jednom riješi kako bih mogao igrati za reprezentaciju BiH. To mi je sve teret, ali optimista sam i očekujem da se i to uskoro riješi", dodao je Hadžić na kraju razgovora za SportSport.ba. :o ista priča sve ko treba da dobije a nikad uostalom sad treba da ide u Hajduk,a standardan igrac u Austrijskoj ligi znaci da nije toliko kvalitetan igrač kakvim ga smatramo ili bar ja..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 19:20

Imam ja jednog potencijalnog reprezentativca , za jedno 10ak godina će mi se akobogda rodit sin , on će trenirat fudbal i bit zvijezda naravno preselit ću se u Kalesiju jer odande izlaze velike zvijezde, pa sam zainteresovan da već dogovorim sastanak sa selektorom i predsjednikom saveza da možemo sredit papire da mali igra za reprezentaciju..

nihco

Post Postao/la nihco » 07 jan 2013, 20:07

viKK je napisao/la:Imam ja jednog potencijalnog reprezentativca , za jedno 10ak godina će mi se akobogda rodit sin , on će trenirat fudbal i bit zvijezda naravno preselit ću se u Kalesiju jer odande izlaze velike zvijezde, pa sam zainteresovan da već dogovorim sastanak sa selektorom i predsjednikom saveza da možemo sredit papire da mali igra za reprezentaciju..
Ali nek' se odma' odrekne bosanskog drzavljanstva, to ti je najbolje za reprezentaciju,
Sent from my Commodore 64

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 jan 2013, 20:11

Cartman je napisao/la:
LFC_IRFO je napisao/la:Evo potencijalni reprezentativac za koju godinu :) crveni dres, dugi bijeli rukavi, cini mi se broj 10
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1946

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 07 jan 2013, 22:20

viKK je napisao/la:
nihco je napisao/la:"Da bih pozvao nekog novog, morao bih se odreći nekog od igrača koji su već tu. Spisak za Sloveniju će biti sačinjen od igrača koji su bili u reprezentaciji u zadnje vrijeme", dodao je Sušić.
Susic uvodi revolucionarne novine u trenersku doktrinu, ne treba se cuditi ako mu, nakon mandata u BiH reprezentaciji, posao ponude Spanci ili Njemci !
:lol: :lol: :lol:
Na našu sreću prošlo je vrijeme kad se na svakom okupljanju reprezentacije pojavljivala po 2-3 nova igrača. Pola naših aktuelnih reprezentativaca je odigralo manje od 15ak utakmica za repku i nama treba uigravanje postojećeg kadra. Ako se već zove novi igrač to treba da bude neko ko će moći odmah uskočiti u prvih 11, ili eventualno da bude u krugu 13-14 kandidata za pevu ekipu (a znamo vrlo dobro da trenutno nemamo takvih kandidata). Druga opcija je da se zovu kandidati koji su u rangu onog što već imamo na klupi, ukoliko neko od postojećih reprezentativaca iz nekog razloga otpadne. Na forumu sve prekaljeni "manageri" koji ubijaju FM i kontaju da na svakom okupljanju treba biti po 4 nova igrača.
Po prvi put u historiji naše reprezentacije imamo ozbiljnu grupu igrača, koja može još jako puno napredovati i koja napreduje iz utakmice u utakmicu ali stručnjaci opet pljuju po treneru.

Hajd nabrojite 3 igrača za koje smatrate da ih treba pozvati a da su bolji od ovih što imamo ( i naravno igrači koji bi igrali za reprezentaciju a ne za koje je njegova tetka rekla kako bi on pješice došao na okupljanje ukoliko će biti zamjenik kapitena).

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 jan 2013, 22:28

Definitivno nam treba makar jos jedan napadac da sjedi na klupi u svaki slucaj. Nemozemo cekati Seferovica, to treba odmah srediti i ja mislim ovaj momak bih nam dosta pomogao

[youtube][/youtube]

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 jan 2013, 22:33

valterboy je napisao/la:Definitivno nam treba makar jos jedan napadac da sjedi na klupi u svaki slucaj. Nemozemo cekati Seferovica, to treba odmah srediti i ja mislim ovaj momak bih nam dosta pomogao

[youtube][/youtube]
Taj momak me posjeca na Dzeku u stil igre, a uskoro ce igrati u Serie A. Tako bi imali dva napadaca u Serie A, on i Seferovic.

Jedva cekam da ovi momci sredu papire:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2013, 22:40

Po cemu ce Djuric uskoro igrat Serie A? Prosle godine igrao Serie B, ove ga poslali u Serie C gdje je jedva standardan i ima samo jedan gol. Ima nevjerovatan ucinak za U21 repku, ali osim toga i ne vidi se neki napredak kod njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 jan 2013, 22:42

Hehehehe al pjesma je nešto posebno :oops: :lol:

nihco

Post Postao/la nihco » 07 jan 2013, 22:55

obagol je napisao/la:
viKK je napisao/la:
nihco je napisao/la:"Da bih pozvao nekog novog, morao bih se odreći nekog od igrača koji su već tu. Spisak za Sloveniju će biti sačinjen od igrača koji su bili u reprezentaciji u zadnje vrijeme", dodao je Sušić.
Susic uvodi revolucionarne novine u trenersku doktrinu, ne treba se cuditi ako mu, nakon mandata u BiH reprezentaciji, posao ponude Spanci ili Njemci !
:lol: :lol: :lol:
Na našu sreću prošlo je vrijeme kad se na svakom okupljanju reprezentacije pojavljivala po 2-3 nova igrača. Pola naših aktuelnih reprezentativaca je odigralo manje od 15ak utakmica za repku i nama treba uigravanje postojećeg kadra. Ako se već zove novi igrač to treba da bude neko ko će moći odmah uskočiti u prvih 11, ili eventualno da bude u krugu 13-14 kandidata za pevu ekipu (a znamo vrlo dobro da trenutno nemamo takvih kandidata). Druga opcija je da se zovu kandidati koji su u rangu onog što već imamo na klupi, ukoliko neko od postojećih reprezentativaca iz nekog razloga otpadne. Na forumu sve prekaljeni "manageri" koji ubijaju FM i kontaju da na svakom okupljanju treba biti po 4 nova igrača.
Po prvi put u historiji naše reprezentacije imamo ozbiljnu grupu igrača, koja može još jako puno napredovati i koja napreduje iz utakmice u utakmicu ali stručnjaci opet pljuju po treneru.

Hajd nabrojite 3 igrača za koje smatrate da ih treba pozvati a da su bolji od ovih što imamo ( i naravno igrači koji bi igrali za reprezentaciju a ne za koje je njegova tetka rekla kako bi on pješice došao na okupljanje ukoliko će biti zamjenik kapitena).
Na nasu nesrecu, doslo je vrijeme kada u reprezentaciji imamo 50% igraca koji ni u snu ne zasluzuju biti blizu reprezentacije, a pravimo se da je sve super.
Neko ce, prije ili kasnije , morati recoi "CAR JE GO !"

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 07 jan 2013, 23:09

[/quote]
Na nasu nesrecu, doslo je vrijeme kada u reprezentaciji imamo 50% igraca koji ni u snu ne zasluzuju biti blizu reprezentacije, a pravimo se da je sve super.
Neko ce, prije ili kasnije , morati recoi "CAR JE GO !"[/quote]

Evo da si ti selektor, koja 22 igrača bi ti pozvao za Sloveniju (igrači koji imaju pravo nastupati) i koji bi to igrači bili u prvih 11?

nihco

Post Postao/la nihco » 07 jan 2013, 23:14

obagol je napisao/la:
Evo da si ti selektor, koja 22 igrača bi ti pozvao za Sloveniju (igrači koji imaju pravo nastupati) i koji bi to igrači bili u prvih 11?
Ne radi se o prvom timu, to je 90% poznato, pitanje je jednog ili dva igraca u cemu se ne slazemo. Problem je u drugom timu, rezervama, a da bi ti na to pitanje odgovorio, morao bi provesti 3 godine na celu reprezentacije i uraditi stvari koje Susic nije uradio .
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 07 jan 2013, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 jan 2013, 23:14

Cartman je napisao/la:Po cemu ce Djuric uskoro igrat Serie A? Prosle godine igrao Serie B, ove ga poslali u Serie C gdje je jedva standardan i ima samo jedan gol. Ima nevjerovatan ucinak za U21 repku, ali osim toga i ne vidi se neki napredak kod njega.
Bio je povrijedjen

Momak ima kvalitet

[youtube][/youtube]

Ni Vedo nije bio hit Cvajte a sada je medju najboljima u Bundesligi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jan 2013, 23:18

A jeste krenuli sa ovim klipovima, još malo pa će svaki igrač do 1 lige kantona Sarajevo imati svoj video na youtube.
DRUG NEBI TI PUNCA

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 07 jan 2013, 23:30

nihco je napisao/la:
obagol je napisao/la:
Ne radi se o prvom timu, to je 90% poznato, pitanje je jednog ili dva igraca u cemu se ne slazemo. Problem je u drugom timu, rezervama, a da bi ti na to pitanje odgovorio, morao bi provesti 3 godine na celu reprezentacije i uraditi stvari koje Susic nije uradio .
Znači oko prvog tima se nema šta mijenjati, osim eventualno 1 do 2 pozicije. To isto radi i Sušić, ista ekipa uz povremene rotacije 1 ili 2 igrača. Kad su u pitanju rezerve svi ti igrači su u 5 deka, što bi se reklo. S tim, što mi obični navijači kad sastavljamo ekipu ne vodimo računa o karakteru igrača,o tome kako se oni uklapaju u tim, kako utiču na atmosferu, o tome jel se bude ukoliko nisu u prvih 11, jel zabušavaju na treninzima, pa čak i tome iz koje države dolaze na pripreme i koliko koštaju njihove avionske karte (ako ti u ekipi trebaju 22 igrača a od toga su ti 3 na tribinama, onda ta 3 igrača mogu biti iz Premijer lige i HNL-a, a usput su solidni i mogu odigrati koju minutu ako zatreba). Fokus treba biti i na igračima koji su prošli kroz mladu reprezentaciju (odigrali barem jedan ciklus standardno, a ne upisali reda radi 2 nastupa). Mi moramo biti svjesni da nemamo širok izbor igrača i upravo zbog toga moramo prije svega uigravati ovo što imamo a ako neko iskoči kvalitetom i mogne konkurisati za prvi tim, onda ga zvati (kao Stevanović i Zukanović).

Oko kojih rezervi se to ne slažeš sa Sušićem?

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 07 jan 2013, 23:53

Anel Hadžić u 24. godini pred transferom u Hajduk :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 29 gostiju.