Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Giroud pokazuje mnogo al stvarno mnogo. samo što sad svi od njega očekuju da bude RvP od zadnje sezone. što je jebote nemoguće. Ovom je trebalo 8 godina da postane takav i sad svi očekuju da giroud sve to ponovo u 10 put težoj ligi u prvoj sezoni.
Podolskog takođe treba više koristit u napadu džaba ga stavlja na lijevo krilo kad nije čovjek za te pozicije
Podolskog takođe treba više koristit u napadu džaba ga stavlja na lijevo krilo kad nije čovjek za te pozicije
Vođa zna.
Podolski bi dero guzove da igra na pozicij napadaca
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ljudi kakve ovo vijesti kruze da je prihvacena ponuda za Villu od 13.8 miliona , te da je on na putu za London da obavi medicnske pretrage itd... 

www.nkbratstvogracanica.com
Giroud ima ono najbitnije a to je borbenost i volju da nesto napravi,malo je takvih danas u Arsenalu,mozda se jos jedino Wilshere moze izdvojiti da sa onakvom borbenoscu i motivom igra,.nedim1993 je napisao/la: Giroud pokazuje mnogo al stvarno mnogo. samo što sad svi od njega očekuju da bude RvP od zadnje sezone. što je jebote nemoguće. Ovom je trebalo 8 godina da postane takav i sad svi očekuju da giroud sve to ponovo u 10 put težoj ligi u prvoj sezoni.
Ono sto pod hitno mora popraviti je realizacija,sigurno je mogao imati par golova vise na kontu da je pogadjao ono sto se mora pogoditi(npr..onaj sut glavom poslije centarsuta Ramseya protiv Swansea) pa i kod onog dodavanja Walcota je mogao i morao puno bolje,.Nekako mi se cini da puno bolje odreaguje u teskim situacijama nego onim u kojima treba samo plasirati loptu,.Ima problema i u igri jedan na jedan,dosta se muci s prijemom lopte i to su stvari koje se ne mogu ignorisati,.Ono sto je pozitivno da zna uptutiti fenomenalne pasove,asistencije za Poldija i Gibsa su u stilu Songa prosle sezone,.
To kruzi po FB, nijedan pozdan izvor nije objavio.cesc4 je napisao/la:Ljudi kakve ovo vijesti kruze da je prihvacena ponuda za Villu od 13.8 miliona , te da je on na putu za London da obavi medicnske pretrage itd...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
FB ti je pouzdaniji od ss.ba 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
najgore što se M'Vila praktično nudi. ja ne znam više šta hoće Wenger majke mi.
mislil ona išta uradit
mislil ona išta uradit

Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Cjenka se. Hoće da Rennes plati putne troškove M'Vilinog dolaska u London.nedim1993 je napisao/la:najgore što se M'Vila praktično nudi. ja ne znam više šta hoće Wenger majke mi.
mislil ona išta uradit

Rockefeller je napisao/la:Cjenka se. Hoće da Rennes plati putne troškove M'Vilinog dolaska u London.nedim1993 je napisao/la:najgore što se M'Vila praktično nudi. ja ne znam više šta hoće Wenger majke mi.
mislil ona išta uradit

Vođa zna.
- mirzinhoafc
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:I hranu i piće

Nego kako stoje stvari oko igraca novih imali sta..?
Ja sam citao na dailymail da Villa trazi transfer u Arsenal, sad jel tacno ne znam 

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ja sam čitao da je Wenger bio danas u posjeti porodilištu u Londonu, jel' ovo istina znal' ko ?! 

Treba nas ovdje par dovest u Arsenal,možemo ganjat igrače,potplitat ih a loše dodavanje nam je jača strana xD
GunnerS je napisao/la:Ja sam čitao da je Wenger bio danas u posjeti porodilištu u Londonu, jel' ovo istina znal' ko ?!
Ako je ošo, Villa je naš, jer njegova zena treba da se porodi hahah
Ako neko dođe, nadam se da griješim, onda će biti neka dječurlija ponovo. Ja se nenadam previše, to me je Wenger naučio 

NIšta gunneri uzmite žene i pravite DMF-a drugačije ne ide
- Rockefeller
- Kontakt:
Moj sin će biti CM ili ništa. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.