HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 05 jan 2013, 18:53

anonimni je napisao/la:to je već dobro :D isti dezeni opreme, samo različite garniture :mrgreen: što je još bolje, mislim da su ovi dresovi i napravljeni prvenstveno radi vas, pa nema svaki klub lentu kao obilježje :mrgreen:
unikatni ;) ,

slika

slika

slika

slika

samo se sponzori na njemu mjenjaju
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 jan 2013, 19:33

svejedno, ne izgleda loše to :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 jan 2013, 19:43

Ljubav Se Čuva U Srcu Ne Na Zidu

Dugo nisam pisao kolumnu, red je da se malo i odmorite od mene, ali došlo je vrijeme de se oglasim. Veselio sam se ovim blagdanima, kao i većina nas, a kako sreću čine male stvari ona bi se trebala očitovati baš u sitnicama. Lani sam se ugodno iznenadio kalendarima za 2012. godinu koji su bili dostojni najvećih sportskih klubova na ovim našim prostorima. Osim kvalitete tiskan ih je dovoljan broj, i mnoge prijatelje Zrinjskog obradovao je taj poklon.

Kako stalno pričamo o koraku naprijed, kao i većina nas očekivao sam ove godine još bolji kalendar. Sudeći po pripremi i po najavama ovogodišnji je nadmašio svog prethodikna. Na njemu su svoje mjesto našli veliki igrači koji su nosili sveti dres sa lentom crvenom, od onih iz prošlog stoljeća pa do današnjih velikana jedinog nogometnog prvaka iz grada na Neretvi. Ali da sve ne bude bajno neugodno je iznenadio mali broj tiskanih kalendara, tako da većina navijača neće moći doći do njega. Ne znam kako objasniti mojim, ali i prijateljima Zrinjskog diljem svijeta da kalendara jednostavno nema. Zatrpan sam upitima za kalendare iz skoro cijelog svijeta, i sumnjam da mi ljudi vjeruju kada im kažem da ni ja nisam dobio kalendar. Na moj odgovor jednom prijatelju kluba iz Zapadne Europe stigao je kontra odgovor: Tko su onda ti sretnici koji su dobili kalendar, kada ga niste dobili vi koji ste tijekom cijele godine spona između nas izvan Mostara sa našim Zrinjskim?

Godinama se stidim priznati i sebi i mnogim prijateljima iz Hrvatske i Europe da se nigdje u gradu ne može kupiti jedan običan šal kluba koji je najstariji na ovim prostorima i za koga se i život stavljao na kocku. Ja sam sve svoje šalove poklonio ljudima kojima Zrinjski puno znači, a koji su miljama daleko od Mostara.

Osobno skupa sa prijateljima kluba sam učestvovao u izradi navijačkih rekvizita u vrijeme kada nam se cijeli grad smijao, a neki ljudi iz kluba su čak negodovali zbog izrade rekvizita bez njihovog pitanja. Danas je stanje puno gore nego tih dana, jer teško ćete u gradu naći i auto zastavicu sa grbom Zrinjskog. Kalendari su bili idealna prigoda za promociju, ali eto nažalost samo će mali broj ljudi moći do ukrasa za svoj zid. Ne mogu ni da se ne sjetim prve godine obnavljanja kluba. Iako je rat bjesnio tadašnja Uprava kluba se potrudila napraviti kalendare sa starim igračima Zrinjskog, i ti kalendari su se mogli vidjeti u svakoj instituciji, u svim ugostiteljskim objektima, te u većini domova ratnog Mostara.

Ništa, imam na zidu lanjski kalendar Zrinsjkog, a datumi mi ionako ništa ne znače jer Zrinjski je Zrinjski kako one davne 1905 tako i ove 2013 . Lete dani idu godine, sve prolazi sve se mijenja, samo Zrinjski ostaje ponos svojih Ultrasa i prijatelja kluba kojih je puno više od kalendara. Uostalom ljubav se čuva u srcu, nikako na zidu.

Zrinjski.info

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 jan 2013, 19:46

Markic :
Moj stav je isti kao i na kraju sezone, kada sam govorio da ne bih imao ništa protiv ostanka u slučaju da od inozemstva ne bude ništa. Prozivka je u četvrtak i ako sljedeći dani ne donesu ništa novo, onda ću tog dana biti na stadionu zajedno s ostalim igračima.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 jan 2013, 21:31

Kacu da je ovaj livnjak cudo od igraca za bh uvijete! :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 jan 2013, 21:32

moguce pojacanje,proso sve uzraste makedonske repke,ali nije odavni ni utakmice zaigro :D

gligor gligorov
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gligo ... 26306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 jan 2013, 21:39

Rosas7 je napisao/la:moguce pojacanje,proso sve uzraste makedonske repke,ali nije odavni ni utakmice zaigro :D

gligor gligorov
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gligo ... 26306.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma tko ce doci u ovu ligu ,sto vam je ljudi,nema u BiH novca nitko da dovede solidnog igraca,omladina je jedini izlaz ali i omladina trci na zapad sto prije!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 jan 2013, 21:46

" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel to ovaj? :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 jan 2013, 21:54

bekicamir je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:moguce pojacanje,proso sve uzraste makedonske repke,ali nije odavni ni utakmice zaigro :D

gligor gligorov

Ma tko ce doci u ovu ligu ,sto vam je ljudi,nema u BiH novca nitko da dovede solidnog igraca,omladina je jedini izlaz ali i omladina trci na zapad sto prije!
Upravo tako, jos kad se sjetim da je netko napisao da bi Drenthe mogao doci u Sarajevo :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 jan 2013, 21:59

Mislili ljudi u Sarajevu da ce "debelog" prodati za nekih 20ak miliona pa se poceli pojacavati !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jan 2013, 00:32

bekicamir je napisao/la:

gligor gligorov

nažalost pogodio si poentu! tako nam je kako nam je. džaba amire....nedavno sam čitao jedan smiješan ali zanimljiv članak koji kaže da će radnici s ovih naših prostora, koji budu odlazili u EU u skorijoj budućnosti biti primorani da rade kao konobari ili komunalci, jer je sve manje i manje posla, i bit će daj šta daš... :(

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 07 jan 2013, 13:59

Doći će uvijek netko jer nije uvijek novac u pitanju.Tko zna zašto momak nije igrao ,vjerovatno neka ozljeda.Treba svakome tko ima potencijala dati šansu ali klub mora gledati svoje interese i paziti na ugovore koje potpisuje.Najbolje je vezati ugovore za broj odigranih tekmi.Još malo pa prozivka a onda ćemo vidjeti tko će se sve pojaviti.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 jan 2013, 15:17

bekicamir je napisao/la:Kacu da je ovaj livnjak cudo od igraca za bh uvijete! :D
Je li sigurno prešao u Zrinju ili?
Hayley <3

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 jan 2013, 18:15

badblueboylivno je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Kacu da je ovaj livnjak cudo od igraca za bh uvijete! :D
Je li sigurno prešao u Zrinju ili?
Ja ne znam da jeste, nitko ga jos ne spominje..

Evo izgleda da bi nas ovaj Makedonac vrlo vjerojatno mogao pojacati ! :?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 07 jan 2013, 19:08

Makedonac bi sutra trebao doci valjda je zadnji njegov tim bila neka ekipa iz Singapura a ima jos zvucnih imena u igri....

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 07 jan 2013, 21:10

ZrinjskiMostar je napisao/la:Makedonac bi sutra trebao doci valjda je zadnji njegov tim bila neka ekipa iz Singapura a ima jos zvucnih imena u igri....
Jesu li zvučni ko ovaj Makedonac?
Einigkeit und Recht und Freiheit

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 07 jan 2013, 21:30

domorocki je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Makedonac bi sutra trebao doci valjda je zadnji njegov tim bila neka ekipa iz Singapura a ima jos zvucnih imena u igri....
Dario Puric za sada...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jan 2013, 21:35

ZrinjskiMostar je napisao/la:
Dario Puric za sada...
A Markic po ispisnicu i na pocetak Zeljinih priprema :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 jan 2013, 21:54

pile87 je napisao/la:A Markic po ispisnicu i na pocetak Zeljinih priprema :mrgreen:
Ajmo se kladit da nece :D
domorocki je napisao/la:
Ironija ? :?

Ovo je clanak s indexa napisan prije par godina o Gligorovu, sad je samo pitanje koliko je oslabio od tada..

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 36413.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 jan 2013, 22:40

ma decko nije utakmice odigro ima godinu dana,trebat ce mu dosta da se snadje,al eto,nadajmo se da ce biti dobar ako dodje
dario puric bio pravi pogodak ako je istina da pregovara sa nama
mislim da ce markic ostati kod nas ako ne ode vani ;) ;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.