FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li neko je li stana uzeo papire ili je lovacka
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma to su opet neke teorije zavjere, ćorava posla! Ne bi me cudilo da lik uopste ne postoji.. vrlo moguce da je bacanje prasine u oci od strane klubskih celnikaSaltCityAttack je napisao/la:pa jeli to nei nas covjek iz USA ili je amerikanac sta je?VolimTz je napisao/la:Vjerovatno se opet misli na onog iz Simin Hana.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 05 jan 2013, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
075
Ma nije nikakav Amer nego je to nas cojk, koji je dugo radio u USA i skoro se vratio nazad, covjek je ustvari u Simin Hanu, i predsjednik je Sloge iz Simin Hana.TzBulevar87 je napisao/la:Ma to su opet neke teorije zavjere, ćorava posla! Ne bi me cudilo da lik uopste ne postoji.. vrlo moguce da je bacanje prasine u oci od strane klupskih celnikaSaltCityAttack je napisao/la:pa jeli to nei nas covjek iz USA ili je amerikanac sta je?VolimTz je napisao/la:Vjerovatno se opet misli na onog iz Simin Hana.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa hajde neka super ako ima love neka ga 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako ima tih ljudi s lovom,puno biznismena koji su tu i vjerujem da bi dosta njih ušli u klub samo da nije onolikog duga
,da je barem upola manji možda bi se moglo nesto isplanirat dugoročno,ma samo da nema bagre u i oko kluba sve bi se moglo srediti al šta ćeš kad svi hoće da se grebu i svi su "dobri" samo Sloboda nije.
http://www.fkusti.cz/clanek-170_Almir-S ... Labem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo je vidjeti Tušanj i na ovim češkim stranicama
.
Lijepo je vidjeti Tušanj i na ovim češkim stranicama
Zar jos uvijek niste svjeni koliko su sarajevski klubovi uz Velez unistili Slobodu manite se pitara , Slobodi zelim sto brzi povratak u premijer ligu. Pozz rob. zenica
- KB-TM87
- Kontakt:
naravno, svi su krivi, samo tuzla nijecocolino je napisao/la:Zar jos uvijek niste svjeni koliko su sarajevski klubovi uz Velez unistili Slobodu manite se pitara , Slobodi zelim sto brzi povratak u premijer ligu. Pozz rob. zenica
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nemojte o tome diskutovati života vam,to je toliko prežvakana tema da je o istoj više debilno raspravljati.
Kriv je ko je kriv,uostalom imamo puno većih problema od tog pitanja zbog čega smo u ovoj poziciji,sami smo krivi i ćao
.
Kriv je ko je kriv,uostalom imamo puno većih problema od tog pitanja zbog čega smo u ovoj poziciji,sami smo krivi i ćao
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo, poznajem i ja jednog stranca koji je zelio uloziti nesto para, ne sad da bi nas to izvuklo iz svih sranja, ali bi bio znacajan sponzorski ugovor ako nista. Medjutim, kad se ljudi informisu kakvo je stanje u klubu, kakav je dug ne samo prema drzavi jer realno je.es to, svaki stari klub ga ima i ni jedan nece propast zbog toga, vec prema igracima, trenerima, dobavljacima i kakav imidz ima (bolje receno nema) Sloboda kao poslovni partner, te da pare nece ni vidjeti kluba nego dzepove govana koji nas vode svi odustanu.Zodiac je napisao/la:Kako ima tih ljudi s lovom,puno biznismena koji su tu i vjerujem da bi dosta njih ušli u klub samo da nije onolikog duga,da je barem upola manji možda bi se moglo nesto isplanirat dugoročno,ma samo da nema bagre u i oko kluba sve bi se moglo srediti al šta ćeš kad svi hoće da se grebu i svi su "dobri" samo Sloboda nije.
pocinjem mislit da je gasenje i formiranje nekog "fan kluba" najbolje rjesenje, u pocetku bi bilo tesko i dugotrajno, ali bice jos Gracica i ovih momaka o kojim sad pricamo koji bi ulozili pare u Slobodu koju dosta njih voli, ali ne bi dali pare Mesketu i ****...put bi bio dug, ali bi za 6-7 godina mozda imali klub, ovako dok je grebatora necemo ga imati nikada...dovoljno je poslusat Denisov intervju da se vidi i sagleda sva tuga i bruka.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Što je najgore,trenutno traje agonično stanje s padanjem u sve goru i goru situaciju,igrači odlaze a ne nadzire se moguće rješenje ,kao što ti spomenu uraditi što see mora da se prvo očisti bagra a onda da se krene naprijed,po prirodi sam optimista ali što se tiče ove situacije oko kluba ne piše nam se dobro, nikako
.
-
lukavac_21
- Kontakt:
Nikad mi necemo napredovat dok ovakvi disu zrak bosanski. Majko draga ono doslo da kaze ko je kriv.cocolino je napisao/la:Zar jos uvijek niste svjeni koliko su sarajevski klubovi uz Velez unistili Slobodu manite se pitara , Slobodi zelim sto brzi povratak u premijer ligu. Pozz rob. zenica
Sretan BOZIC svim navijacima slobode pravoslavne vjeroispovjesti kao i ostalim gradjanima puno zdravlja i srece i da nam sloboda stane na noge 
- TzBulevar87
- Kontakt:
A i ti si mi neki kadija u pokusaju ovdje..lukavac_21 je napisao/la:Nikad mi necemo napredovat dok ovakvi disu zrak bosanski. Majko draga ono doslo da kaze ko je kriv.cocolino je napisao/la:Zar jos uvijek niste svjeni koliko su sarajevski klubovi uz Velez unistili Slobodu manite se pitara , Slobodi zelim sto brzi povratak u premijer ligu. Pozz rob. zenica
075
sloboda je napisao/la:Sretan BOZIC svim navijacima slobode pravoslavne vjeroispovjesti kao i ostalim gradjanima puno zdravlja i srece i da nam sloboda stane na noge
Imate procenat od transfera Saida? 
- Probisvjet
- Kontakt:
Taman da uprava sebi podjeli premije za uspjesan i pozrtvovan rad. Zasluzili su!svejedno je napisao/la:Imate procenat od transfera Saida?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
lukavac_21
- Kontakt:
Komsija, forum cita i mladja populacija koja nekim djelom razvija i stice svjest o zivotu i na ovaj nacin.TzBulevar87 je napisao/la:A i ti si mi neki kadija u pokusaju ovdje..lukavac_21 je napisao/la:Nikad mi necemo napredovat dok ovakvi disu zrak bosanski. Majko draga ono doslo da kaze ko je kriv.cocolino je napisao/la:Zar jos uvijek niste svjeni koliko su sarajevski klubovi uz Velez unistili Slobodu manite se pitara , Slobodi zelim sto brzi povratak u premijer ligu. Pozz rob. zenica
Ja ti kazem da to razmisljanje koje je u nas uobicajno da je uvijek neko drugi kriv pogubno.
Najlakse je optuzit Sarajevo, Zagreb, Brisel za sve lose u zivotu. Hajmo bit realni.
Ko su ljudi koji od rata naovamo iz nekog razloga rade na unistenju Slobode ( propali projekat Zmaj od Bosne)
jesu li sarajlije?
- ko je kriv sto klub koji je uradio neke od najvecih transfera u istoriji BiH nema za kifla?
-ko je nacelnik opstine koja zadnjih 15 godina izdvaja mizerna sredstva sa tuzlanski sport?
-ko je u vladi kantona u kojem se gase nekada najjaci klubovi u raznim sportovima?
-ko je doveo Vlatka Glavasa i potpisao s njim ugovor od 100.000 km
-ko je doveo ibraka i s njim 10 igraca za koje ce Sloboda tek da plati dugove
ovako mogu u nedogled nisam poredao ni hronoloski nego nako ofrlje ima toga jos za knjigu napisat.
Sta tek mogu reci ljudi koji su tu oko kluba i kojima je stalo. Ima ih par i na forumu ( probisvjet npr)
Da te napomenem i drugi su ispadali takodjer velikani BH sporta , Velez, Borac pa se vratise a Borac uze i titulu.
Nije sve do sarajlija i mucki drugih nego uvijek je problem najveci u vlastitoj kuci a svako ko misli da je drugacije sretno mu bilo.
- TzBulevar87
- Kontakt:
@lukavac_21
Nisam ja komsija napisao nista protiv Sarajeva nit sarajlija, nit je bit posta bio vezan za ista slicno. Kao sto i sam kazes kod nas je razmisljanje vazda bilo prebacivanje krivnje na drugog, pa isto tako znas i da je u Bosni glavni problem vazda bio turanje nosa u tudji pos'o.. ja druge teme ne otvorih osim FK Sloboda Tuzla kako sam se registrovao ovdje. Zivio ti meni
Nisam ja komsija napisao nista protiv Sarajeva nit sarajlija, nit je bit posta bio vezan za ista slicno. Kao sto i sam kazes kod nas je razmisljanje vazda bilo prebacivanje krivnje na drugog, pa isto tako znas i da je u Bosni glavni problem vazda bio turanje nosa u tudji pos'o.. ja druge teme ne otvorih osim FK Sloboda Tuzla kako sam se registrovao ovdje. Zivio ti meni
075
Postoji, ali nije čovjek budala, lagano sa Slogom ide u viši rang ove sezone, a cilj je prva federalna. Nije lud, da mu ovi popuju kako će on sa svojim parama vodit klub.TzBulevar87 je napisao/la:Ma to su opet neke teorije zavjere, ćorava posla! Ne bi me cudilo da lik uopste ne postoji.. vrlo moguce da je bacanje prasine u oci od strane klubskih celnikaSaltCityAttack je napisao/la:pa jeli to nei nas covjek iz USA ili je amerikanac sta je?VolimTz je napisao/la:Vjerovatno se opet misli na onog iz Simin Hana.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.