Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jan 2013, 20:54

Mogli bi mi iznenaditi Manchester,ocekujem bar remi ako nista a do pobjede mozemo sam ako svi igraci daju sve od sebe,svoj maksimum bez pravljenja gresaka i glupiranja,prigovora,uzasnih startova,trebaju biti pametniji i okrenuti se samo igri tj futbalu a one druge stvari ostaviti za drugi put...Uvjek neko sranje,neke greske,bjes pojedinaca napravi razliku kad je ova utakmica u pitanju....Zato hladne glave odigrati i dati svoj posljednji atom snage za pobjedu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 jan 2013, 20:58

"Yesterday was a game he was up for because it was street football for him and he enjoys that type of game.

Rodgers za Suareza.Što volim kad neko igra fudbal zbog te igre,a ne zbog para 8-)
LUIS SUAREZ.

"I haven't had much training. I've only had three sessions with the lads and then a light session on Saturday before the game.

Sturridge.I dao gol 8-)
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jan 2013, 20:59

Da spustimo malo lopticu, United je trenutno 3 klase ispred nas i biće veliko iznenađenje ako izvučemo bar bod iz meča. Istina, derbi je i u takvim utakmicama treba sve očekivati ali United će biti favorit bez sumnje.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 jan 2013, 22:02

Da Webb ne sudi, prognoza bi bila bolja, ali ovako su velike sanse da napravimo te "psiholoske" greske, da se brzo stvori nervoza, a onda i los rezultat. Valjda ce ih Rodgers usmjeriti da sacuvaju hladnu glavu :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 jan 2013, 22:08

reds_forever je napisao/la:Da Webb ne sudi, prognoza bi bila bolja, ali ovako su velike sanse da napravimo te "psiholoske" greske, da se brzo stvori nervoza, a onda i los rezultat. Valjda ce ih Rodgers usmjeriti da sacuvaju hladnu glavu :roll:
Napokon da su i ozbiljniji Redsi malo ohladili glave. Posebno tu na tebe mislim @OTNYS, posljednjih nekoliko komenatara su ti bili katastrofa.

Kad sudi Webb, pritisak je i na Unitedu i Liverpoolu a posebno na njemu, i sve će se gledati s tri povećala.
Ali ja vjerujem da je Webb izabran da sudi ovaj meč jer je autoritet i najbolji je engleski sudac.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jan 2013, 22:20

Pa dobro, u nekim komentarima pišem sa dosta ironije što se valjda može i zaključiti. Ne moram uvijek biti ozbiljan. :mrgreen:

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 jan 2013, 22:27

Dobro, izvinjavam se što nisam prepoznao tu ironiju. :mrgreen:
Ali je bilo očigledno da ne idu uz tebe onakvi stavovi. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jan 2013, 22:31

Zato sam uvijek imao jedan account za zafrkanciju, na ovom sam bio cak treci najbolji forumas.. :D Na Jimmyu samo sto zlatnu kantu ne osvoji, i samo 3 bi mi falile da stignem Messija. :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 jan 2013, 22:35

Zar nije jedno vrijeme drugi lik pisao pod tim tvojim accountom :roll: .

Što se tiče utakmice s Utd samo da ne bude sudijskih grešaka a nek pobijedi bolji,favoriti su đavoli ali favoriti ne pobjeđuju uvjek tako da je sve moguće.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2013, 22:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zato sam uvijek imao jedan account za zafrkanciju, na ovom sam bio cak treci najbolji forumas.. :D Na Jimmyu samo sto zlatnu kantu ne osvoji, i samo 3 bi mi falile da stignem Messija. :mrgreen:
slika :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jan 2013, 22:37

Jeste, i dalje je na forumu taj lik samo što sada koristi svoj account i nećemo ga imenovati. Ponekad se on ovdje javi, možda ste ga čak i zaboravili. :mrgreen:
Da @rio, zbog slike nekakve, glupost. :lol:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 jan 2013, 22:38

ono kad ti cura voli utd isto koliko i ti Liverpool a 13-og vam 7 mjeseci :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 jan 2013, 22:39

webb je objektivno mozda i najbolji sudac u engleskoj, samo sto je dosta vise na strani uniteda
mene vise brine nasa igra, ako bi ovo pobijedili to bi bilo prvi put da uvezemo tri uzastopne pobjede, znamo kako smo (ne)konstantni
na pocetku sezone smo realno bili bolji od uniteda, i sa igracem manje ali su opet sudijske "greske" manchesteru donijele 3 boda(trebam li reci da su nezasluzeni). od tad smo dosta napredovali, ali i oni su.
neka najbolji pobijedi ynwa
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 jan 2013, 22:51

gaston je napisao/la:ono kad ti cura voli utd isto koliko i ti Liverpool a 13-og vam 7 mjeseci :mrgreen:
Nek vam je Bog na pomoći :mrgreen: .

Ma nešto imam osjećaj da će biti 1-1 ,samo je šteta što nema Enirquea :( .

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 07 jan 2013, 22:54

1:2 za nas. Zapišite tamo... Stevie iz slobodnog 0:1, Persie 1:1, zatim udarac iz kuta, Agger 1:2. Potom, nepostojeći penal za Scum, Suarez pljuje Webba(kasnije dobija 10 utakmica suspenzije :| ), Persie fula, Fergieu žvaka otišla na stranu. :D
YNWA

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 jan 2013, 23:05

keno94 je napisao/la:webb je objektivno mozda i najbolji sudac u engleskoj, samo sto je dosta vise na strani uniteda
mene vise brine nasa igra, ako bi ovo pobijedili to bi bilo prvi put da uvezemo tri uzastopne pobjede, znamo kako smo (ne)konstantni
na pocetku sezone smo realno bili bolji od uniteda, i sa igracem manje ali su opet sudijske "greske" manchesteru donijele 3 boda(trebam li reci da su nezasluzeni). od tad smo dosta napredovali, ali i oni su.
neka najbolji pobijedi ynwa
Mi smo u istoj toj utakmici imali dosta prilika koje nismo uspjeli realizovati. Da jesmo, sudija bi sve mogao macku o rep okaciti. Sto se tice tog napredovanja, pa, ne znam bas, mi smo jos uvijek nekako izgubljeni... Kako se u nekim momentima cini da smo napredovali, tako u nekim izgledamo najgore u posljednjih par sezona..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 jan 2013, 23:10

reds_forever je napisao/la:
Mi smo u istoj toj utakmici imali dosta prilika koje nismo uspjeli realizovati. Da jesmo, sudija bi sve mogao macku o rep okaciti. Sto se tice tog napredovanja, pa, ne znam bas, mi smo jos uvijek nekako izgubljeni... Kako se u nekim momentima cini da smo napredovali, tako u nekim izgledamo najgore u posljednjih par sezona..
ne moze se reci da nismo napredovali, popravila se penetracija :mrgreen: , sredina dosta bolje funkcionira, povrattak lucasa je ucinio svoje, gerrard bolje igra, a kad gerrard igra dobro onda i liverpool igra dobro
ii bez sudijske pomoci united je jak tim ali derbi je derbi sve je moguce, sto bi se reklo LOPTA JE OKRUGLA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jan 2013, 23:14

Paraglajder je napisao/la:1:2 za nas. Zapišite tamo... Stevie iz slobodnog 0:1, Persie 1:1, zatim udarac iz kuta, Agger 1:2. Potom, nepostojeći penal za Scum, Suarez pljuje Webba(kasnije dobija 10 utakmica suspenzije :| ), Persie fula, Fergieu žvaka otišla na stranu. :D
2-1 za nas 100% samo suarez umjesto aggera daje,a za njih nani ili krava.posto mi igramo po sistemu toplo hladno,sad je na redu toplo,u cupu smo odigrali hladno ,mucili se protiv petoligasa.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 jan 2013, 23:18

Zodiac je napisao/la:
gaston je napisao/la:ono kad ti cura voli utd isto koliko i ti Liverpool a 13-og vam 7 mjeseci :mrgreen:
Nek vam je Bog na pomoći :mrgreen: .

Ma nešto imam osjećaj da će biti 1-1 ,samo je šteta što nema Enirquea :( .
Ma imamo mi taktiku nasu, ne pricamo taj dan :lol: :lol:
ja ocekujem 0-0
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 jan 2013, 23:18

Samo nek Webb sudi dobro i pošteno, tako da utakmica bude fer i korektna i onda nek pobijedi bolji.Čak i ako United pobijedi u takvim uvjetima, neće mi biti toliko krivo kao npr. kako boli nepravda.Nije sramota izgubiti od boljeg !

Ovakav bi sastav izveo protiv Uniteda:
Reina / Johnson - Skrtel - Agger - Downing / Lucas - Henderson - Gerrard / Suarez - Sterling - Sturridge

Mislim da mladi Wisdom ne može iznijeti ovakvu utakmicu na svojim leđima, stoga Glenn na svoju poziciju a Downing na beka.
Henderson umjesto Allena u sredinu jer je Duracell Zeko :mrgreen: konačno uhvatio neki dobar ritam i igra solidno, ne bi mu trebali to kvariti a i dokazalo se da je i Allen bolji kada uđe svjež i to NA SVOJU POZICIJU u drugom poluvremenu.
Napad ne treba komentarisati, mislim da bi svaki drugi napadački trojac bio pogrešan :)

Ja očekujem neki remi, mislim da ne možemo dobiti United na Old Traffordu, u vremenu kad se lomi sezona a oni su prvi...čak i ako povedemo, bojim se nekog poguranca za United.Jednostavno mislim da ih ne možemo dobiti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.