Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
neurofunk je napisao/la:Ovo je bruka, lakrdija živa, nevjerovatno.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
iskreno glupa ti je poenta posta , ne kontam nakon sto messi dobije nagradu treb'o je ronaldo odigrati jedno kolo od srece? na njega je svaki fan ponosan , covjek je barem drugi ako nista dok pola vas pacenika s ovog foruma niste dorasli bajramskom turnirumandraX je napisao/la:
- JohnLennon
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo je najbolji igrac na svijetu i covjek koji je zasluzio osvojiti Zlatnu loptu 2012.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Calma, calma, calma...MrShadow je napisao/la:naucit igrat fudbala bolje od mesijaanonymousHD je napisao/la:**** te ovo više! Šta čovek treba da uradi da bi osvojio ovu nagradu? Naguzit se Blatteru? Platiniju?

Messi: "Želim da se zahvalim prije svega mom kolegi Andres Iniesti, pa onda i mom velikom protivniku, ali prije svega dobrom prijatelju Cristiano Ronaldu."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- maximusdecimus
- Kontakt:
probaj, možda dobiješ Zlatni dildoanonymousHD je napisao/la:**** te ovo više! Šta čovek treba da uradi da bi osvojio ovu nagradu? Naguzit se Blatteru? Platiniju?

anonymousHD je napisao/la:Ma Calma, calma, calma...MrShadow je napisao/la:naucit igrat fudbala bolje od mesijaanonymousHD je napisao/la:**** te ovo više! Šta čovek treba da uradi da bi osvojio ovu nagradu? Naguzit se Blatteru? Platiniju?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- JohnLennon
- Kontakt:

To.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pored Amy Macdonald koja je zasjala na večerašnjo dodjeli, vi se "gađate" Ronaldovim gifovima i kojekakvim Messijevim sličicama.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- IlPrincipe
- Kontakt:
- JohnLennon
- Kontakt:
Drago mi je da nisam jedini koji je opcinjen njezinom ljepotom. Na Hampdenu uvijek pjeva "Flower of Scotland", predivna đevojka. Ajde da se i ja i ti oko necega slozimo, makar to bile i zeneMonolog je napisao/la:Pored Amy Macdonald koja je zasjala na večerašnjo dodjeli, vi se "gađate" Ronaldovim gifovima i kojekakvim Messijevim sličicama.![]()

Nego, Safet Susic Pape je dao svoj glas Ronaldu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Portillo

Nije moglo gore, jelde?
Majke mi, cura je prelijepa.

Nije moglo gore, jelde?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zar ovo nije Totti izjavioKapioFootball je napisao/la:Roberto Carlos: "Zlatna lopta je nistarija, sami dokaz je to kako je Raul nikada nije osvojio."
Slazem se

- JohnLennon
- Kontakt:
Obojica su. Zapravo, Totti je rekao nesto slicno, samo se malo grublje izrazio i nazvao tu nagradu "obicnom lakrdijom" 

2011 : Ronaldo scores more goals, Messi wins the prize because he won the league.
2012 : Messi scores more goals, Ronaldo wins the league but this time, it is judged by more goals
2012 : Messi scores more goals, Ronaldo wins the league but this time, it is judged by more goals
sve je rečeno ovimnime_tm87 je napisao/la:2011 : Ronaldo scores more goals, Messi wins the prize because he won the league.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
„Čak ni Bog ne može sve da zadovolji. Uvek se trudim da budem bolja osoba, ali mislim da je mana kada neko pokazuje previše poniznosti. Ljudi me ili vole ili mrze. Trudim se da budem najbolji u onome što radim i svako bi trebalo da ima taj cilj, bez obzira na posao kojim se bavi“, rekao je Ronaldo za brazilsku televiziju Globo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Osim sto Ronaldo ni tada nije postigao vise golova od Messija. U svim takmicenjima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.