Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Ado1921
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Ado1921 » 07 jan 2013, 16:17

juznjak> je napisao/la:Nema Drogbe i to je dovoljan pokazatelj kako je ovo ''releventna nagrada ''. Trebao je on uletiti umjesto inieste . Iako mi je to licno najodvratniji igrac ikada ,ipak na stranu licni ukusi,lik je odveo Chelsea do najvece titule .
Sve si mi rek'o :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 jan 2013, 16:20

Raul_64 je napisao/la: Ronaldo- La Liga, Super Kup

Messi - kup kralja.
Je li to Ronaldo/Messi ili Real/Barca :roll:

Torres - liga prvaka, europsko prvenstvo, zlatna kopacka, fa cup pa opet ne treba biti ni medju 100 najboljih
ser del barça es el millor que hi ha !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 jan 2013, 16:21

Pa ovome što ovaj južnji priča Cristiano ispade prosećan igrač. Majko draga, šta treba Ronaldo više da uradi da ga ljudi na pljuju. Jedini igrač koji je svima u La Ligi dao gol, jedini igrač koji je postigao gol na 6 uzastopnih El Clasica u historiji. Dao lik golova u dresu Real Madrida, koliko je i odigrao i opet ne valja. Svega mi šta treba lik da uradi. Odvede jednu jadnu repku Portugala u polufinale, sam pobedi fantastičnu repku poput Holandije i opet ne valja. E majko draga... Ok, mrzi ga, ali budi realan. ;)

I ne shvatam šta više pišete šta je ko osvojio, kad se to ne gleda. Sneijder je pre dve godine osvojio ured sve, igro finale SP, pa nije dobio nagradu, bio je najbolji, pa je nagradu dobio Messi, niko nikad neće shvatiti što. Ljudi tamo imaju neke svoje retardirane kriterije, koje nikad niko neće shvatiti.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 07 jan 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2013, 16:24

Torres nije medju 3 najbolje u pogledu njegove individualne sezone
a ova kad vec jesu , onda mozes dalje analizirati koje je imao kolektivno uspjesniju sezonu
Ronaldo dakako
mislim ono , u direktnom obracuno je postigao gol koji je utisao novi kamp i donio/potvrdio titulu Reala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 jan 2013, 16:27

Messi, Ronaldo, Iniesta. Ovim redoslijedom tri najbolja igraca na planeti, ne samo ove godine. Sto se tice lopte od zlata, svi navedeni je zasluzuju i ko god osvoji nece biti nepravedno.

Mada Messi ovo uzima, tu nema dileme ni kod vecine navijaca Reala, nek' me neko ispravi ako nisam u pravu.
Don't hate what you don't understand.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2013, 16:28

Nisi..

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 jan 2013, 16:29

Hvala sto si mi otvorio oci, sad sam uvidio da nisam u pravu. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2013, 16:31

xaviesta je napisao/la:Hvala sto si mi otvorio oci, sad sam uvidio da nisam u pravu. :mrgreen:
Nisi,nema dileme jbt nisam se ni ja dobro izrazio :D

ne kazem da to tako treba , al ce biti tako.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 07 jan 2013, 17:09

juznjak> je napisao/la:
Definitivno Iker je trebao biti u uzem izboru . Golman tesko moze da dobije bilo kakvo priznanje na konto jedne sezone,no covjek je jedan od najpozitivnijih likova u danasnjem fudbalu, osvajao je sve sto se moze osvojiti, u zadnje 2-3 godine skidao Robenu, Njemcima,Modricu i ostalima zicere u polufinalima i finalima evropskih i svjetskih prevenstava, vadio Real dosta puta iz go'ana . Kapiten Reala i najjace reprezentacije u historiji fudbala, Sta je jos trebao uraditi da bi bio medju tri ? Da se naguzi? Ako je mogao Kahn moze i Iker.
Apsolutno,dijelim tvoje misljenje 100 %.
Bas to,sta je jos trebao uraditi da bi bio bar medju prva tri?

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 07 jan 2013, 17:34

Mislim da je juznjak u pravu što se Drogbe tiče. Čovjek je donio Ligu prvaka Chelseaju i desetljeće su obilježili pojedini napadači među kojima sigurno i on.

Samo je belaj što je igrao za Chelsea.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 jan 2013, 17:42

Uz smijesak Ronaldo i Messi vam porucuju da i dalje nastavite o tome ko ima veci:
slika
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 07 jan 2013, 17:47

Cuj Drogba :lol:

Covjek odigro 3 utakmice da valja u sezoni i on bi kao trebao biti medju najboljima ?
Ako je ko zasluzio da bude onda je to Falcao.Covjek ima konstantu , znanje, trofeje , atraktivan....

Ne mogu da vjerujem kakvih hejtera ima.Covjek koji za godinu dana zabije 91 pogodak jednostavno mora biti najbolji.Ako ko moze biti bolji nek mu se ako nista priblizi.Nek daje priblizno atraktivne golove kao on.Nek nareda citavu ekipu i nek dadne pogodak.Neka cupa svoj tim citavu sezonu.Jednostavno je najbolji i dati nagradu nekom drugom je nepravda.Najkvalitetniji , najkonstantniji , najubojitiji , najkompletniji fudbaler Svijeta.Uz sve to sto je , imao je sezonu iz snova sto se tice individualnog nivoa.Najbolja sezona jednog fudbalera ikada je vise nego zasluzena nagrada ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 jan 2013, 17:56

juznjak> je napisao/la:
Sto se tice Ronalda, prije svega on nema drbling jedan na jedan, ako i predje igraca to je zato sto je brzi i snazniji,dribling nije to sto dva-tri metra od igraca izbode nekakve bicikle i fazone . Takodje koliko ja znam za tog igraca, Od kada je dosao iz Mancestera ja se ne sjecam ni jednog njegovog solo prodora u kom je nanizao vise igraca. Ronaldova igra je ,primi loptu i sutira, nije vazno da sa 40-metara ili iz mrtvog ugla, on sutira. U ovome trenutku i Falcao je bolji igrac od njega . Ne samo Messi .
svasta ces procitati na ovom forumu , cuj falcao bolji igrac , mozes ti pricati sta hoces o njegovim driblinzima covjek utrpa 60 komada po sezoni , falcao tesko da je 40 presao (nek me neko ispravi ako grijesim), dijeli asistencije vise nego falcao , bolji sut , brzina , tehnika sve i dalje da ti ne nabrajam ti si izgleda jedini insan ovdje koji misli da je falcao bolji od ronalda .
falcao je tek zadnje dvije sezone poceo ozbiljno da se namece kao jedan od najboljih dok je ronaldo punih 6 godina u top formi , a njih dvojca su tu negdje sto se godina tice , generacija :P
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 07 jan 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 17:59

@geoxx, čovjek kaže da je u ovom trenutku Falcao bolji od Ronalda, po njegovom mišljenju naravno.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 07 jan 2013, 18:03

Johny je napisao/la:Cuj Drogba :lol:

Covjek odigro 3 utakmice da valja u sezoni i on bi kao trebao biti medju najboljima ?
Ako je ko zasluzio da bude onda je to Falcao.Covjek ima konstantu , znanje, trofeje , atraktivan....

Ne mogu da vjerujem kakvih hejtera ima.Covjek koji za godinu dana zabije 91 pogodak jednostavno mora biti najbolji.Ako ko moze biti bolji nek mu se ako nista priblizi.Nek daje priblizno atraktivne golove kao on.Nek nareda citavu ekipu i nek dadne pogodak.Neka cupa svoj tim citavu sezonu.Jednostavno je najbolji i dati nagradu nekom drugom je nepravda.Najkvalitetniji , najkonstantniji , najubojitiji , najkompletniji fudbaler Svijeta.Uz sve to sto je , imao je sezonu iz snova sto se tice individualnog nivoa.Najbolja sezona jednog fudbalera ikada je vise nego zasluzena nagrada ;)
Pa Messi i hoće biti najbolji, mislim da to niko ne spori.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 07 jan 2013, 18:43

Falcao: "Mislim da je Ronaldo zasluzio Zlatnu loptu"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 07 jan 2013, 19:04

Roberto Carlos: "Zlatna lopta je nistarija, sami dokaz je to kako je Raul nikada nije osvojio."

Slazem se
HALA MADRID!!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 jan 2013, 19:06

Kako mozete sr.ati :mrgreen:

Da je osvoji neki igrac Reala bila bi veoma vazna nagrada,a posto je osvaja igrac barcelone onda je nistarija :roll:
Visca el Barça ! Mes que un club !

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 07 jan 2013, 19:08

Ona je nistarija bez obzira osvojio je igrac Madrida ili Barce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2013, 19:10

Jel neko u timu godine sem igraca Reala i barce :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.