Zvjezdan Misimović

Cartman
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2013, 00:18

samson je napisao/la:Susic nije lud da ga izostavlja bez obzira na ovaj transfer ali ce mu isto tako reci da u prvih 11 mozda i nece biti siguran kao do sada. Sa Muslimovicem u ekipi ce mu biti jos veci uzitak igrati, sto bi moglo rezultirati prilicno dobrim Misimovicem ..
Ali je li Miske tip koji ce putovat 16 sati i presjedat Bog zna koliko puta da bi dosao do Sarajeva i odigrao 30 minuta max.? Sumnjam. Jedino da mu ova vlasnica posudi privatni avion. Iskreno me ne bi cudilo da se Miske sam povuce iz reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 jan 2013, 02:56

Cartman je napisao/la:
samson je napisao/la:Susic nije lud da ga izostavlja bez obzira na ovaj transfer ali ce mu isto tako reci da u prvih 11 mozda i nece biti siguran kao do sada. Sa Muslimovicem u ekipi ce mu biti jos veci uzitak igrati, sto bi moglo rezultirati prilicno dobrim Misimovicem ..
Ali je li Miske tip koji ce putovat 16 sati i presjedat Bog zna koliko puta da bi dosao do Sarajeva i odigrao 30 minuta max.? Sumnjam. Jedino da mu ova vlasnica posudi privatni avion. Iskreno me ne bi cudilo da se Miske sam povuce iz reprezentacije.
Ja ipak mislim da je njemu velika zelja da jednom do kraja karijere zaigra na velikom takmicenju tako da sumnjam u to , a poziv ce dobit samo volio bi da i on sam shvati da vise nije u formi da moze igrat u prvih 11 pogotovo ako stevko proradi u sevilli. Ja sam razocaran ovim transferom ali sta je tu je. Protiv grcke ne treba dobit ni minut jer mu ni liga nece krenut ne zelim ni pomislit kolko ce kila dobit , kad je dobijao kile po daleko ozbiljinijim ligama bog sami zna sta ce bit u kini.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 jan 2013, 08:40

safet je davno rekao da igrace sa dalekog istoka nece zvati... bice vrlo zanimljivo slusati objasnjenje zasto po ko zna koji put gazi vlastite rijeci i poziva misimovica... mozda ce ubudce poziv dobijati i muslimovic, da misketu ne bude dosadno u putu... ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 jan 2013, 08:49

Misimović je svojim igrama i odnosom prema repki zabetonirao mjesto u reprezentaciji do penzije.Biće dio tima gdje god da igra,bilo kojoj strani svijeta. ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 08:54

vatreni je napisao/la:Misimović je svojim igrama i odnosom prema repki zabetonirao mjesto u reprezentaciji do penzije.Biće dio tima gdje god da igra,bilo kojoj strani svijeta. ;)
Jao po koji put moram pisat ovakve postove... Da , čovjek je legenda u reprezentaciji, ali lik jednostavno nije u formi cijelo vrijeme i ne može igrati . Može biti dio reprezentacije , ali ne može igrati . Nije ovo više onaj stari Miske od prije 4 godine ...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 07 jan 2013, 08:57

Misimović je igrač koji fudbal ima u malom prstu ali izuzetno lijen i nezainteresovan. To je razlog što je rezerva u svim klubovima osim kod magat koji ga je jedini držao pod šapom, a on je stalno pričao protiv njega po novinama.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 09:03

Ukoliko se Sušić odluči da ga zove i dalje u repku, onda to treba biti poziv na klupu, on protiv jačih protivnika više nema mjesto u početnih 11.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 07 jan 2013, 15:50

vatreni je napisao/la:Misimović je svojim igrama i odnosom prema repki zabetonirao mjesto u reprezentaciji do penzije.Biće dio tima gdje god da igra,bilo kojoj strani svijeta. ;)
kina = retirement , tako je dosad uvijek bilo. a jedan frank lampard mora iz chelseaja, sto je miske legenda nemora znaciti da ima mjesto u reprezentaciji ( u prvih 11) a u siroj repki sigurno jos ima

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 15:56

Nekako imam osjećaj da će Sušić prije Grčke ponovo pozvati Misketa, samo jedva čekam kakav će razlog provaliti za to . A vjerovatno ni sam ne zna da Kineska liga počinje tek u martu . Ako dotad dozna to , dobri smo ... Jer mislim da bilo koji trener sa malo mozga (a on spada među njih) može skontat će on tad imat skoro godinu dana neigranja ... A i Steva će dotad vjerovatno imat odigranih utakmica u Sevilli , tako da nema tu mnogo za kontat....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 jan 2013, 15:57

Miske je puno znacio i u periodu kad je sjedio na tribinama u Galatasaray-u ...ne vidim zasto je sad u goroj situaciji.

Naravno niko mu nece garantovati mjesto u prvih 11 ali ne vidim zasto bi se automatski iskljucio iz cijele price o reprezentaciji.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 16:04

adnan24 je napisao/la:Miske je puno znacio i u periodu kad je sjedio na tribinama u Galatasaray-u ...ne vidim zasto je sad u goroj situaciji.

Naravno niko mu nece garantovati mjesto u prvih 11 ali ne vidim zasto bi se automatski iskljucio iz cijele price o reprezentaciji.
Ma može on dobit poziv , ali kakav je Pape, čim Miske dobije poziv, to 90% znači da će ga ovaj stavit u prvih 11... Jedino ako ne kaže javno kako Miske neće igrati u prvih 11 ..

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 07 jan 2013, 16:42

viKK je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Miske je puno znacio i u periodu kad je sjedio na tribinama u Galatasaray-u ...ne vidim zasto je sad u goroj situaciji.

Ma može on dobit poziv , ali kakav je Pape, čim Miske dobije poziv, to 90% znači da će ga ovaj stavit u prvih 11... Jedino ako ne kaže javno kako Miske neće igrati u prvih 11 ..
Hajde ne seri... Kakvi su ovo strucnjaci na ovom forumu vise. Sve neke kafanske price ili - ako cemo da malo uzdignemo to - psihohoske analize. "Ja bih njemu ovo reko", "ja bih stavio to i to do znanja", "ako je Pape ovakav, treba da kaze to a ne onakav". Popisam se vise na takve analize. Hajde malo u skolu pa se onda vrati, molim te.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jan 2013, 17:02

Forum je mjesto za diskutovanje i razmjenu mišljenja. Neslaganja i nedoumice su normalna pojava, ne vidim zašto bi to uopće nekom smetalo. :?

I ja smatram da se ne trebamo tako lako riješiti Misketa i njegovih usluga. On je, više nego iko, zaslužio igrati u Brazilu (aBd :( ) jer je bio tu i kada nas je i sam bog napustio. Nikad nije zaboravio reprezentaciju, nerijetko je bio najbolji na teren i rješavao jednim potezom bitne utakmice (čitaj Bjelorusija itd.). Ne mora biti u prvih 11, to niko od Papeta ne traži (i ja sam za to da Stevanović i Pjanić ordiniraju na sredini, tj. na desno krilo Miroslava, a Miralema na Zvjezdanovu sadašnju poziciju). Međutim 20-30 minuta je on fakat zavrijedio i još uvijek ima snage za kvalitetna izdanja. Pa ne pričamo o čovjeku koji ima 40+ godina pa je otiš'o u Kinu da namakne koju paru i povuče se u penziju, nego o tridesetogodišnjaku koji se želi dokazati i van Evrope i biti neko i nešto u klubu.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 07 jan 2013, 17:09

Miske stigao u Sarajevo danas, da je pape tu mogli su se naci da porazgovaju o ovoj situaciji.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 17:17

Jordan23 je napisao/la:
viKK je napisao/la:

Hajde ne seri... Kakvi su ovo strucnjaci na ovom forumu vise. Sve neke kafanske price ili - ako cemo da malo uzdignemo to - psihohoske analize. "Ja bih njemu ovo reko", "ja bih stavio to i to do znanja", "ako je Pape ovakav, treba da kaze to a ne onakav". Popisam se vise na takve analize. Hajde malo u skolu pa se onda vrati, molim te.
Sramota kakve stvari možeš pročitati na forumu , dođeš na forum da malo diskutuješ i onda naleti neki lik i ovako sramotno te vrijeđa . Šta sam ja pisao molim te protiv Misketa ? Ja kažem da nemam ništa protiv da Miske dobije poziv ali najviše što on može sa trenutnom formom je dobiti zadnjih 25 minuta utakmice, dok vodimo.. Međutim Pape forsira Misketa i kada nije u formi , jednostavno previše filozofira , znam da se radi o jednom velikom igraču ali moramo nekada sagledati situaciju iz drugog ugla , a ne ovako davati izjave u prazno.. Nikada da kaže nešto konkretno. Miske može sigurno igrati protiv Lihtenštajna i Latvije , ali vidjeli ste sami da nije puno uradio ni protiv Grčke i protiv Litvanije , već je Pjanić riješio Litvaniju ... To su realne činjenice , a Miske protiv Grka da igra utakmicu ne dolazi u obzir...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 jan 2013, 17:44

Miske jest jedan od nasih najboljih igraca svih vremena, kad su Spaha Barbarez i kompanija bili protpisali onu peticiju kad je sve bilo nizbrdo krenulo Miske je tad jedini bio tu i odazvo se pozivu..Al sto se ovoga tice u potpunosti sam uz Susica i to da ga ne pozove , covjek je jasno davno reko da ko ode tamo nece dobit poziv i to je to. Miske je sad pokazo kolko mu je stalo da igra za reprezentaciju imo je ponuda iz njemacke iz tuske al nista od ttoga, otiso je za parama, ok to je uredu, ali zasto da jedan stevanovic neigra a miske koji je 5 puta sporiji od njega da igra? Sto se znalaca sa loptom tice imamo mi tu Pjanica , koji je 3 puta bolji igrac od misimovica u svakom pogledu , po meni sad nasa reprezetacija ce igrat puno brze , jest da ce nam falit Miske svima bar da je tu na terenu pa kako god on igro , falit ce ono sa bilinog polja kad se zaori Miske ,Miske ali sam je htio ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 jan 2013, 18:03

Problem je u tome sto ako bi se napravila iznimka za Misketa onda bi na nekoj fer osnovi se trebala napraviti i za Muslimovica jer on sigurno ima mjesta u repki kao treci napadac. Ali sve u svemu podrzavam Susica ovaj put, jer Miske je sigurno imao izbor da ode u neke druge klubove a on je izabrao Kinu prema tome zatvorio je vrata reprezentaciji, legenda jeste ali i Beckham je legenda pa je prije par godina bio uslov da igra Europi kako bi dobio poziv u Englesku reprezentaciju. Znaci Miske hvala ti za sve, nadam se da ces se uskoro vratiti u Europu i mozda opet dobiti poziv!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 07 jan 2013, 18:32

Ma ovo nidje veze.miske ako je voljan igrati mora dobiti poziv u kvalifikacijama.na klupi neka sjedi,ali mnogo znaci njegovo prisustvo.vala vrijeme je da I mi imamo kvalitetnu klupu
Ajvatar

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jan 2013, 20:54

Smatram da ga niko od nas ne tjera iz repke, al da je za klupe, to je čisti fakt.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jan 2013, 21:30

pola Grcke reprezentacije ima preko 32-33 godine a neki levati bi Misketa koji je za mnoge nase reprezentativce izmislio fudbal vec sa 30 godina poslali u penziju,koji idiotizam! Miske je jedan od nasih najvaznijih igraca i umjesto da smo sretni sto je pronasao klub gdje ce biti standardan neki u tome traze manu... kad Drogba moze igrati u Kini i u reprezentaciji koja je usput bolja od nase onda ne vidim zasto Misimovic ne bi mogao igrati za BIH!??? u kvalifikacijama nam trebaju iskusni i provjereni igraci,a Misimovic jedini zna stati na loptu, u svojim nogama ima na stotine vaznih utakmica,dok to Stevanovic jos uvijek nema i njegovo vrijeme tek dolazi,ali ne mozemo se odmah oslonuti na njega i ocekivati da tek tako zamjeni jednog Misimovica.... ja bi pozvao i Muslimovica jer mi na klupi nemamo iskusnog i provjerenog napadaca,Ibricic to ipak nije...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mercurial, miki651 i 17 gostiju.