juznjak> je napisao/la:
Sto se tice Ronalda, prije svega on nema drbling jedan na jedan, ako i predje igraca to je zato sto je brzi i snazniji,dribling nije to sto dva-tri metra od igraca izbode nekakve bicikle i fazone . Takodje koliko ja znam za tog igraca, Od kada je dosao iz Mancestera ja se ne sjecam ni jednog njegovog solo prodora u kom je nanizao vise igraca. Ronaldova igra je ,primi loptu i sutira, nije vazno da sa 40-metara ili iz mrtvog ugla, on sutira. U ovome trenutku i Falcao je bolji igrac od njega . Ne samo Messi .
svasta ces procitati na ovom forumu , cuj falcao bolji igrac , mozes ti pricati sta hoces o njegovim driblinzima covjek utrpa 60 komada po sezoni , falcao tesko da je 40 presao (nek me neko ispravi ako grijesim), dijeli asistencije vise nego falcao , bolji sut , brzina , tehnika sve i dalje da ti ne nabrajam ti si izgleda jedini insan ovdje koji misli da je falcao bolji od ronalda .
falcao je tek zadnje dvije sezone poceo ozbiljno da se namece kao jedan od najboljih dok je ronaldo punih 6 godina u top formi , a njih dvojca su tu negdje sto se godina tice , generacija