samo se mozemo nadat da nikad ne dobije poziv,jer je NULA od igraca !!!71000 je napisao/la:Kod: Označi sve
Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Hadžić, mogao bi nenadano postati zvijezda prelaznog roka u Hrvatskoj. Naime, splitski Hajduk pokazao je interes prema najboljem igraču austrijskog Rieda, a u razgovoru za portal ****.ba, i sam je Hadžić potvrdio da je već bio u kontaktu sa splitskim velikanom. ''Zvali su me, nisu to nagađanja, obavili smo korektan razgovor. Saopćio sam im svoje uvjete, pa ćemo vidjeti. Ne krijem ništa - volio bih igrati u Hajduku, o klubu mislim sve najbolje, a o eventualnom transferu pričao sam sa Senijadom Ibričićem koji mi je rekao sve najbolje. Kazao mi je da bolje odskočne daske nema za veliki transfer, i zaista sam vrlo zainteresovan za dolazak u Hajduk. Igrao sam dobro posljednjih mjeseci, imam još ponuda, ali je Hajdukova naprivlačnija. Vidjećemo, želim dobro razmisliti i donijeti najbolju odluku'', rekao je Anel Hadžić za ****.ba. Hadžić je tek nedavno riješio sve formalnosti oko papirologije potrebne za nastup u bh. nacionalnom timu, pa bi već u susretu protiv Slovenije mogao debitovati za Zmajeve. E.A., ****.ba
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Izgleda da se ponavlja doba Bartolovića,Radeljića,Ibričića,Nadarevića...
Ponovno ćemo imati nekoliko igrača u reprezentaciji iz Hrvatske lige,zvanično 22 lige u europi po kvaliteti,s time da se računaju rezultati Hajduka i ostalih Hrvatskih klubova bez Dinama bila bi 30-ta
Ponovno ćemo imati nekoliko igrača u reprezentaciji iz Hrvatske lige,zvanično 22 lige u europi po kvaliteti,s time da se računaju rezultati Hajduka i ostalih Hrvatskih klubova bez Dinama bila bi 30-ta

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ali jesi li gledao Hajduk protiv Intera?Dylan Dog je napisao/la:Izgleda da se ponavlja doba Bartolovića,Radeljića,Ibričića,Nadarevića...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sinonim za taj mec je avdija vrsajevic..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako pređe u Hajduk i dobije poziv u reprezentaciju onda s dokazima mozemo reci da je sve to lobi Susicevog brata.Ocito sve ide preko Hajduka
.
Jadna nam je majka ako ce nam reprezentaciju ciniti igraci iz HNL-a.Da Susic imalo ima postenja dao bi nogu i Avdiji,no to se nece desiti ocito nikad.
BTW:Susic o novim imenima u reprezentaciji

Jadna nam je majka ako ce nam reprezentaciju ciniti igraci iz HNL-a.Da Susic imalo ima postenja dao bi nogu i Avdiji,no to se nece desiti ocito nikad.
BTW:Susic o novim imenima u reprezentaciji
Kod: Označi sve
Kada je riječ o novim imenima u reprezentaciji, selektor ističe da imamo dobru ekipu i da je zasad teško govoriti o nekom novom.
“Naravno, kada god se neko istakne dobrim igrama i zasluži poziv, dobit će šansu. U ovim kvalifikacijama u reprezentaciji su već četiri nova imena, Vranješ, Šunjić, Vršajević i Zukanović. Oni su se dobro uklopili u tim i to dobro funkcioniše. Imamo dobru ekipu”, zaključio je Pape.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sto vise igraca Hajduka u reprezentaciji ! To je pravi put .
Sent from my Commodore 64
- SultanSenijad
- Kontakt:
ibro je reko a ibro ne laže uostalom bolji je igrač od misimovića i zahirovića
nedimko buha
Ode li u Hajduk, pisi propalo .. Izgleda niti druga dva kluba nisu nesto dok je Hajduk opcija o kojoj se toliko govori ..
Hrvatski mediji navode kako Hajduk pokušava dovesti dvojicu igrača:
Jedan je Anel Hadžić
A drugi je Jean Evrard Kouassi,24-godišnji navodno izuzetno neugodni napadač Moossoue,ekipe iz druge lige Obale Slonovače
O klasi igrača za koje se zanimaju svoje mišljenje iznio je i trener Mišo Krstičević
Ipak mi se čini da je Hadžić,kakav takav je,preveliki zalogaj za ovakvog Hajduka da bi ga mogli dovesti.
Jedan je Anel Hadžić
A drugi je Jean Evrard Kouassi,24-godišnji navodno izuzetno neugodni napadač Moossoue,ekipe iz druge lige Obale Slonovače

O klasi igrača za koje se zanimaju svoje mišljenje iznio je i trener Mišo Krstičević
Na kraju novinar iznosi svoje zapažanje da" Znamo da ne možemo dovesti nikoga koga bi morali platiti, sve moramo dovesti gratis, mukte, kako god to želimo nazvati, bez novaca. Jedino možemo dovesti takve igrače."
Prema Transfermarktu Hadžić vrijedi milijun eura, međutim kvaka je u njegovom ugovoru, koji ističe krajem svibnja pa bi ga Hajduk ove zime mogao dovesti za pravi sitniš. Hadžić igra na poziciji defenzivnog veznjaka i trebao bi predstavljati zamjenu za Josipa Radoševića, koji bi po svemu sudeći mogao završiti u Španjolskoj. Cjenkanje je još u tijeku...

Ipak mi se čini da je Hadžić,kakav takav je,preveliki zalogaj za ovakvog Hajduka da bi ga mogli dovesti.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 07 jan 2013, 15:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Teleci pogled opet odusevljava sa svojim super pametnim izjavama 

"Da bih pozvao nekog novog, morao bih se odreći nekog od igrača koji su već tu. Spisak za Sloveniju će biti sačinjen od igrača koji su bili u reprezentaciji u zadnje vrijeme", dodao je Sušić.
Susic uvodi revolucionarne novine u trenersku doktrinu, ne treba se cuditi ako mu, nakon mandata u BiH reprezentaciji, posao ponude Spanci ili Njemci !
Susic uvodi revolucionarne novine u trenersku doktrinu, ne treba se cuditi ako mu, nakon mandata u BiH reprezentaciji, posao ponude Spanci ili Njemci !
nihco je napisao/la:"Da bih pozvao nekog novog, morao bih se odreći nekog od igrača koji su već tu. Spisak za Sloveniju će biti sačinjen od igrača koji su bili u reprezentaciji u zadnje vrijeme", dodao je Sušić.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dobricak, nece da otjera nikoga samo na jedan mec da bi nekog novog isprobao 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Duša draga 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja već počinjem misliti da Safet namjerno trolla sa ovim izjavama.
Treba njemu neko zadužen za odnose sa javnošću,il dat nekom drugom da piše izjave za njega.
Treba njemu neko zadužen za odnose sa javnošću,il dat nekom drugom da piše izjave za njega.
-
- Kontakt:
u čemu je problem dečki ?ako bude dobro igrao zašto ga ne bi pozvao ?inače vršajević je među 3 najbolja igrača Hajduka polusezone.Hnl je kvalitetnija liga od Premijer Lige koliko god loša bila 

Treba njemu neko za odnose s trenerskim poslom !
Niko i ne smatra da igrači iz naše lige imaju kvalitet za reprezentaciju,ali smatramo da ih se treba pozivati čisto radi podrške i stimulansa domaćem natjecanju.BILAKRV1950 je napisao/la:u čemu je problem dečki ?ako bude dobro igrao zašto ga ne bi pozvao ?inače vršajević je među 3 najbolja igrača Hajduka polusezone.Hnl je kvalitetnija liga od Premijer Lige koliko god loša bila
HNL je kvalitetnija od naše lige,i šta sad s time?
I ja sam ljepši od Teveza,pa ne znači da sam neki ljepotan.
Vršajević na utakmicama dosad se potpuno gubio gdje god da je igrao... HNL je kvalitetnije od Premijer lige , pa isto ko što kaže Dylan Dog , ne znači to da je kvalitetnaBILAKRV1950 je napisao/la:u čemu je problem dečki ?ako bude dobro igrao zašto ga ne bi pozvao ?inače vršajević je među 3 najbolja igrača Hajduka polusezone.Hnl je kvalitetnija liga od Premijer Lige koliko god loša bila

On je samo rekao da je ljepši od Teveza 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: General505 i 24 gosta.