Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 jan 2013, 22:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:...a neko pita dal je napad Sampdorije bolji od naseg, njihov mozda ne, ali napadaci ovih losijih timova u Seriji A su za klasu bolji od Matrija. Ubijedjen sam da bi Denis, Djilardino, Mikoli pa mozda i Amauri da mu se dala prilika dali isto golova kao Matri. covjek ne zna loptu kontrolisati
Steta sto ga pred pocetak sezone nisu dali Romi za Osvalda...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 jan 2013, 23:08

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2013, 09:34

Ocjene za jučerašnji poraz od Sampe ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 jan 2013, 12:44

Bezvezan poraz jučer. :cry:

Ja sam upozoravao nema ništa od floskule ''Zgaziti ćemo ih, razbiti ćemo ih''

Cijela ekipa je u drugom poluvremenu odigrala bezidejno + jako loše reakcije Pelusa kod oba gola, jednostavno nije smio onako biti daleko od Icardija...

Iduća se ne smije poodbaciti a nije da je baš lagano gostovanje u Parmi :roll:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 07 jan 2013, 13:41

Ma i mi smo ovdje dosta pehirali, prvo ja sa onim "šta će Sampa, loša ekipa", onda ona dvojica skeptika s pesimizmom :P i na kraju nas nekoliko kad smo hvalili tamo Buffona kao da je savršen. :mrgreen: :lol:

Inače nisam sujevjeran tip, pa ne vjerujem u ovo što sam napisao, ali eto ko će ga znati. :roll:

Vijest dana je da se Marchisio vraća za desetak dana, što je najbitnije. slika

Sad u srijedu igramo Kup kojeg je Conte izgleda ozbiljno shvatio pa će igrati s najjačim sastavom, a kad dođe finale stavit će rezerve. :mrgreen:

Gazzetta - Drogbi ponuđen ugovor od 5,5 miliona za godinu i pol, a za Llorentea Athletic Bilabau 3 miliona da dođe u januaru. Sve bi se trebalo znati za desetak dana.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 07 jan 2013, 14:05

Biće teško u Parmi, nema tu šta, a mnogo je važna tekma.

Ipak, okrećemo se Milanu prvo. Hoću da vidim bijes i želju za popravnim kod igrača, te da ih ispratimo sa bar dva gola.

Dobro je na kraju za Marchisia ispalo, mada nije u nekoj formi. Pogba je također dosta uspavan u posljednjih nekoliko mečeva. Na stranu sve, Vidal je uz Pirla od fundamentalnog značaja za nas, pa možda i važniji od Pirla ove sezone i vjerovatno najbolji igrač.

Sigurno najdraži igrač od ove nove generacije uz Vučinića i Lichta. Volim ratnike. :mrgreen: A kad nema Lichta i Vidala, onda to mnogo teže ide.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 jan 2013, 14:11

IlGiganteBuono je napisao/la:
Sad u srijedu igramo Kup kojeg je Conte izgleda ozbiljno shvatio pa će igrati s najjačim sastavom, a kad dođe finale stavit će rezerve. :mrgreen:
Vjerovatno mu merak da klepi Milana, pa kako god :) :) Doduše i prošle su klepili Milana u Kupu (ak se dobro sjećam :) ). A dobro možda ove sezone Juve zapne da i Kup uzme. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 jan 2013, 15:09

Jos uvijek ne mogu sebi doci od kako smijesne ekipe smo mi juce izgubili :oops: :oops: strasno :roll: :roll:

Imam neki los osjecas sto se tice Milana nadam se da cu se prevariti i da necemo uci u neku losu seriju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 07 jan 2013, 15:51

Jučer se vidjelo da Juventus koliko god imao jak tim i širok igrački kadar ne može bez pet standardnih prvotimaca. Licht, Chiello i Asa su opravdano odsutni, ali mi je neshvatljiv razlog izostavljanja Vidala iz startnih 11, on je motorna snaga ove ekipe. Vidjet ćete već protiv Parme koliko će naš vezni red bolje izgledati i koliko će Pirlo biti sigurniji.

Jučer nam baš ništa nije išlo na ruku, ekipa neuigrana, teške noge nakon mini priprema, odsustvo par važnih igrača, Gigijeva greška, loša Conteova taktika, ni on sam ne zna šta je htio sa onih 4-3-1-2 u posljednih 20 minuta, a i eksperiment sa 10 Italijana startera se pokazao kao potpuni promašaj. Zakon brojeva je da se kad-tad mora kiksati protiv autsajdera na papiru, do sada smo protiv slabih ekipa imali 12 od 12, ovaj kiks je možda došao u pravo vrijeme, jer ništa nije izgubljeno.

Ekipa je znala na najbolji mogući način reagovati nakon svakog neuspjeha, ne sumnjam da će biti i tako. Sa Lichtom, Caceresom, Vidalom u ekipi će to sve bolje izgledati.

Gigi objasnio:
Hello everyone,

Unfortunately, yesterday was a really bad day, the team has not been able to playing as usual .... and neither I considering the first goal conceded that could be avoided without a doubt...

A great team can be considered great only if it is able to recover after these defeats, so we all learn from mistakes committed yesterday
to avoid repeating them and especially to transform the disappointment of yesterday in competitive anger, the same thing that has allowed us to reach the highest-ranking.

Cause we do not forget that we are the Champions of Italy and we do not have any intention of abdicating.

Many thanks to all my wonderful fans, who as usual were immediately at my side ... I hope to return the favor!

Hugs

Gigi

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 jan 2013, 16:48

Sta znaci kad se prekine taj niz bez poraza.Imas skoro 50 utakmica,i onda dozivis poraz,nakon toga ne treba dugo da dodje drugi i treci.Psiha je cudo 8-) Juve po jacini sastava je daleko ispred citave lige..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 07 jan 2013, 17:17

Jel i vas nervira onaj osjećaj kad iz neke akcije imamo priliku da ubacimo loptu, ali već unaprijed znaš da neće biti ništa od toga jer su nam igrači u takvim situacijama očajni?
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 07 jan 2013, 17:36

IlGiganteBuono je napisao/la:Ma i mi smo ovdje dosta pehirali, prvo ja sa onim "šta će Sampa, loša ekipa", onda ona dvojica skeptika s pesimizmom :P i na kraju nas nekoliko kad smo hvalili tamo Buffona kao da je savršen. :mrgreen: :lol:

Inače nisam sujevjeran tip, pa ne vjerujem u ovo što sam napisao, ali eto ko će ga znati. :roll:

Vijest dana je da se Marchisio vraća za desetak dana, što je najbitnije. slika

Gazzetta - Drogbi ponuđen ugovor od 5,5 miliona za godinu i pol, a za Llorentea Athletic Bilabau 3 miliona da dođe u januaru. Sve bi se trebalo znati za desetak dana.
Jel' to znači da bi mogla obojica doći sad u januaru? :mrgreen: :oops:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 jan 2013, 18:11

IlGiganteBuono je napisao/la:Ma i mi smo ovdje dosta pehirali, prvo ja sa onim "šta će Sampa, loša ekipa", onda ona dvojica skeptika s pesimizmom :P
Pa samo sam bio realan, ima mečeva kada 2-3 dana prije osjetim da nešto neće štimati + grah bacim i eto ga. :lol:
Rekao sam par dana ranije, ne smije se krenuti sa onim najavljenim sastavom i bio sam u pravu.

A još kada te iznevjere dvije veličine kao Pirlo ili Gigi, a i ostali nemaju dan, ne može te niko izvući, dobro je što se ovo desilo na vrijeme, neće se ovo još dugo ponoviti.

Zamišljam da kao mazzari ili mr. bean okrivimo nesreću i sudije za ovaj poraz jer čak i za to apsolutno imamo materijala. :mrgreen: ;)

CONTE: "Nascondono sotto la sabbia gli episodi arbitrali contro la Juve, spero che per noi non ci sia più processo mediatico.
:lol:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 07 jan 2013, 18:52

U posljednjih nekoliko kola sudije su baš anti Juve nastrojene, prvo onaj penal protiv Milana, pa protiv Torina je onaj trebao dobiti drugi žuti nakon igranja rukom, onda protiv Cagliarija dva penala i jučer penal nad Matrijem. Kad se na kraju sezone bude pravio rezime treba popamtiti ove sudijske greške na račun Juventusa, ali fazon je što Juventus uglavnom pobjedi pa se onda greške zaborave, a s druge strane oni iz intera i dan danas spominju gol iz ofsajda protiv Juventusa bez obzira što su pobjedili u toj utakmici, tu se vidi razlika u stilu. 8-)

Nedved je suspendovan do 31. januara zbog teških riječi koje je uputio sudijama nakon jučerašnje tekme. :lol:

Kao biva poslali smo i ponudu za Drogbu, 3 miliona za 5 mjeseci. :mrgreen:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 jan 2013, 19:32

Gledal ko ovu lakrdiju od uefa nagrada......nea prila u 11 najboljih , Za najboljeg trenera uso Gvardiola medju 3......smijesno , sta je to pep uzo prosle god samo spanski kup i on ispred naseg Mistera koji je uzo Ligu i Super cup , ispred Klopa koji je uzo Ligu i Kup njemacke, ispred Di matea koji je uzo Lp i fa cup.....zalosno :oops:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 jan 2013, 19:41

jelle je napisao/la:Gledal ko ovu lakrdiju od uefa nagrada......nea prila u 11 najboljih , Za najboljeg trenera uso Gvardiola medju 3......smijesno , sta je to pep uzo prosle god samo spanski kup i on ispred naseg Mistera koji je uzo Ligu i Super cup , ispred Klopa koji je uzo Ligu i Kup njemacke, ispred Di matea koji je uzo Lp i fa cup.....zalosno :oops:
Mi nismo igrali LP i to je osnovna razlika ovdje, mada su naši igrači bili u konkurenciji, pogotovo je Pirlu malo nedostajalo da uđe u top 3.
Potpuno nebitno, kada se vratimo u pravom smislu te riječi u kremu evropskog fudbala, bit će i individualnih priznanja, možda i dogodine već. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 jan 2013, 19:55

Kake veze ima sto nismo igrali.....nije ni Falcao igro pa je uso.....al haj ne bitno igraci nego treneri mi ne ide u glavu.....po cemu je to pep zaluzio da udje medju 3 trenera......to je sramota.....citav svijet divi se ovom pepu...jedva cekam da preuzme neki klub da vidim tu trenersku velicinu......pa et Tito vodi Barcu jos bolje neg on.....imam osjecaj da ja sjednem na klupu da bi ih mogo vodit isto uspjesno, oni mogu igrat komotno bez trenera

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 jan 2013, 19:59

A najgore je sto ce Pep npr. uzeti Bayern i osvojiti nešto i sve ove kritike padaju u vodu
Thomas Müller - Fußballgott

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 jan 2013, 20:01

don_burza je napisao/la:A najgore je sto ce Pep npr. uzeti Bayern i osvojiti nešto i sve ove kritike padaju u vodu

Aje vidit cemo i to

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 07 jan 2013, 20:06

don_burza je napisao/la:A najgore je sto ce Pep npr. uzeti Bayern i osvojiti nešto i sve ove kritike padaju u vodu
Sa Bayernom bi i Braco - Vrbanjusa osvojio nesto. :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.