Vidjet cemo kako ce to dalje ici, naredne sezone ja ocekujem barem od ovih ekipa koje se plasiraju u LP neka zvucna ali planska ulaganja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
20 accused of fresh Calcioscommesse issues in Bari. Andrea Ranocchia is the most notable name in "fixed" 2 Serie B matches and 2 Serie A.
Za koga navija Tigar ?"Ne isključujem mogućnost da se jednoga dana preselim u Italiju. Sviđa mi se ta liga, imam i omiljeni klub u Seriji A, ali radije ne bih o tome.”, rekao je Falkao.
za aquilePuma je napisao/la:Za koga navija Tigar ?"Ne isključujem mogućnost da se jednoga dana preselim u Italiju. Sviđa mi se ta liga, imam i omiljeni klub u Seriji A, ali radije ne bih o tome.”, rekao je Falkao.
kad je to on ljetos jos rekao,samo sto nije rekao da navija on nego njegov otacPuma je napisao/la:Za koga navija Tigar ?"Ne isključujem mogućnost da se jednoga dana preselim u Italiju. Sviđa mi se ta liga, imam i omiljeni klub u Seriji A, ali radije ne bih o tome.”, rekao je Falkao.
[youtube][/youtube]Puma je napisao/la:Za koga navija Tigar ?"Ne isključujem mogućnost da se jednoga dana preselim u Italiju. Sviđa mi se ta liga, imam i omiljeni klub u Seriji A, ali radije ne bih o tome.”, rekao je Falkao.
Navija za Milan,trazio je od Yepesa Pippov dres sa potpisom,i Yepes ga ispostovao i donio muPuma je napisao/la:Za koga navija Tigar ?"Ne isključujem mogućnost da se jednoga dana preselim u Italiju. Sviđa mi se ta liga, imam i omiljeni klub u Seriji A, ali radije ne bih o tome.”, rekao je Falkao.