Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

reds
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la reds » 15 dec 2012, 14:52

caki je napisao/la:eh vako,imam jedan mali problem,jedno rame mi je vece od drugog,desna strana tacnije mi je veca od lijeve.zna li iko kako da istreniram i ovu lijevu stranu,da budu iste?
Radi sa bučicama što više. Uvijek kreni sa lijevom rukom. Koliko odradi lijeva (npr 10 ponavljanja), toliko i desna. Nema veze što recimo desnom možeš još 5 ponavljanja napraviti.
FK Pjetlovi

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 15 dec 2012, 15:20

reds je napisao/la:
caki je napisao/la:eh vako,imam jedan mali problem,jedno rame mi je vece od drugog,desna strana tacnije mi je veca od lijeve.zna li iko kako da istreniram i ovu lijevu stranu,da budu iste?
Radi sa bučicama što više. Uvijek kreni sa lijevom rukom. Koliko odradi lijeva (npr 10 ponavljanja), toliko i desna. Nema veze što recimo desnom možeš još 5 ponavljanja napraviti.
to sam isto procito na netu,al radim 3 mjeseca tako,nema nikakvih rezultata,pa zato sam i pito ima li ko kakav prijedlog,sve u svemu,hvala drug :)

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 15 dec 2012, 15:23

Amoxicillin je napisao/la:
dr*aj lijevom xd
hahahahahah ma bjezi mi iz ruka :cry:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 05 jan 2013, 21:04

Mostar: Održano prvo natjecanje u snazi

Tijekom dana u Mostaru je održano prvo natjecanje u snazi na prostoru BiH. Ova manifestacija je održana u dvorani Univerzitetskog kampusa, a sudjelovali su natjecatelji iz više gradova BiH, te Hrvatske.

Ovo natjecanje u snazi službeno je otvorenim proglasio ministar obrazovanja, znanosti i sporta HNŽ Zlatko Hadžiomerović. Prisutnima su se obratili i predstavnici organizatora, te Sportskog saveza Mostara. Voditelji programa su bili Seid Masnica i don Ivan Ledić.
Galerija fotografija

Svi su bili složni kako je ovaj događaj veoma važan, te da se druge mlade osobe trebaju više okrenuti raznim sportovima, umjesto da su na ulici.

Natjecanje su podržali Sportski savez Grada Mostara, Unija studenata Univerziteta 'Džemal Bijedić', IC Štamparija, Club 'Art', hotel Bristol, te 'Siledra - sportska ishrana'. Organizator je bio bodybuilding klub 'Mo klub' iz Mostara.

U predprogramu održana su natjecanja u razboju i vratilu, te čeličnoj ruci. U glavnom programu održala su se natjecanja u kategorijama mrtvo dizanje, bench ravni i polučučanj. Zatim održana su i natjecanja u lakoj kategoriji (do 75 kg), srednjoj (do 92 kg) i teškoj (preko 92 kg). U glazbenom dijelu programa nastupila je Selma Repeša.

Organizatori su objavili i konačan popis pobjednika u slijedećim kategorijama: čelična ruka - pobjednik Almin Matoruga, 2. Josip Semre, 3. Nermin Mehić; razboj i vratilo - pobjednik Belmir Berberović, 2. Ali Hamza Duraković, 3. Inel Turkić; laka kategorija - Nedim Fišić, 2. Valjdet Tulji, 3. Inel Turkić; srednja kategorija - Asmir Bešić, 2. Emrah Gaštan, 3. Asmir Trešnjo; teška kategorija - pobjednik Salhudin Šehić, 2. Josip Hristić, 3. Mirko Martinović.

slika

Fotografije možete pogledati na bljesku odakle je ovaj tekst i preuzet.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 jan 2013, 20:22

caki je napisao/la:
reds je napisao/la:
to sam isto procito na netu,al radim 3 mjeseca tako,nema nikakvih rezultata,pa zato sam i pito ima li ko kakav prijedlog,sve u svemu,hvala drug :)
Jeli velika razlika ili se primjeti tek kad se dobro dobro zagledas ?
Pokusaj ovako, jedan mjesec ignorisi ramena pa onda pocni ih trenirati.
NO PYRO NO PARTY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jan 2013, 21:23

Salama pileca prsa je li preporucljivo jesti?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jan 2013, 21:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Salama pileca prsa je li preporucljivo jesti?
imas onu poli salamu cisto pilece meso, ja to jedem. Ekstra stvar. Puna proteina, malo masti ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 jan 2013, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 jan 2013, 21:51

Kakvi ste bili na početku? Je li imao neko onaj ružni osjećaj kad u posljepodnevnim satima uđeš u teretanu a ti višegodišnji bilderi svi gledaju u tebe dok na startu radiš sprave sa težinom kakve su za njih doslovno jadne. Mene to pojede, gubim više volju. Jedan dan radim vježbe za noge, i lik čeka da ja završim seriju, pošto je gužva, i uvijek mi baca komentare malo je to, stavi na 70, sutra 80, prekosutra 90 tako će ti biti lakše.

Idi u pizzdu materinu, pusti me nemoj mi ubijati volju :(
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jan 2013, 21:53

Pusti te levate ba ! Uopste nemoj slusati sta ti govore niti ih gledaj puno. Fokusiraj se na sebe ! Nadji nekog prijatelja bildera da ti on na par treninga objasni neke stvari, nadji sebi partnera/jarana i zajedno trenirajte. Ja sam krenuo benc za 30 kg serije u maju a do pocetka oktobra sam radio serije sa 80 kg. Znaci samo furaj svoje. Ne trebaju ti ni proteini ni kreatini. Nije to puno stetno ali opet bacanje para, radije sebi uzmi crvenog mesa i pilecih fileta i samo bildaj ;)

Evo i ja poceo nakon 3 mjeseca i ono neki zavidnici govore sta si to opo jarane, a ja imam isto kila :D Znaci drama brate kakvih likova ima po teretani. Doci ces ti do faze kad ti se bude govorilo iza ledja da se bocas u guzicu, samo ne obracaj paznju :)

Moja transformacija za ovo ljeto. Od 1. Maja do 6. Oktobra: sa 66 kg na 78 kg. ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 jan 2013, 22:09

Samo puno volje, dobro jedi dobro spavaj puno radi i za godinu dvije ti će bilderčići problijediti kad staviš na benč 120kg a na leg pressu kad budeš ko od šale dizao 250kg 8-)

BTW ja zalijepio na stoji, kilo dole max iako sam izbacio večeru :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 jan 2013, 22:35

:D furača će uvijek biti :D ko što je jedan bio kad sam ja išao u teretanu

:D radim s bučicama od 8 ili 10 kg :D a on meni savjetuje sa šesnaest :D hahahha
zato go on..imaš na yt sjajnih tutorijala od nepoznatih likova..ostali naplaćuju
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jan 2013, 22:39

RealMoudrid je napisao/la:Kakvi ste bili na početku? Je li imao neko onaj ružni osjećaj kad u posljepodnevnim satima uđeš u teretanu a ti višegodišnji bilderi svi gledaju u tebe dok na startu radiš sprave sa težinom kakve su za njih doslovno jadne. Mene to pojede, gubim više volju. Jedan dan radim vježbe za noge, i lik čeka da ja završim seriju, pošto je gužva, i uvijek mi baca komentare malo je to, stavi na 70, sutra 80, prekosutra 90 tako će ti biti lakše.

Ti su najgori sto pametuju, mislim uredu kad mi dadnes neki savjet ali pametovanje fuj. I meni je bilo ofirno u pocetku ja i ovaj drug nismo sipke na bencu mogli drzat ravnomjerno, a sad serije radimo sa 70, nakon 4 mjeseca. I zato mi nije smijesno kad vidim nekoga da se pati. Polako brate, nakon mjesec dana dizat ces vise i sve tako :)

Hvala Bosniacum, moram se malo posvetiti ishrani s obzirom da ne uzimam nista od hemije ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jan 2013, 22:41

Ma kakvi tutorijali. Ima u nasim malim teretanama likova koji treniraju godinama na kreatinu i proteinu a koji su prestrasni. Barem ja znam takvih momaka koji su npr. vec zakoracili u 30te i dosta toga znaju :D Najbolje ici po ovim "geto" teretanama, pustite se sminke i importanea :D
Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Bosniacum, moram se malo posvetiti ishrani s obzirom da ne uzimam nista od hemije ;)
vjeruj mi drug da ti ne treba nista od hemije. Ja je nisam nikad pio niti cu je piti, vidim momke koje uzimaju a nisu nista posebno. Kad vidim sta sam ja postigao s redovnim treninzima i pravilnom ishranom onda skontam da ne trebam na to bacati pare ;)

Sad je zima momci, sad svi u teretane :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 jan 2013, 23:30

MOže jedno pitanje?

Ovako,ljeti ustajem ujutro,oko 6 sati i idem na trčanje,potom se vracam kući,tuširanje i krevet.

Jel' mi pametnije jesti prije treninga,poslije treninga,ili da raspodjelim i prije i poslije :?:

Fazon je da imam "savršeno" kila,al' malo viška u stomaku,pa hoću to da skinem...

A zaista nemam vremena prije ljetnog raspusta.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jan 2013, 23:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakvi tutorijali. Ima u nasim malim teretanama likova koji treniraju godinama na kreatinu i proteinu a koji su prestrasni. Barem ja znam takvih momaka koji su npr. vec zakoracili u 30te i dosta toga znaju :D Najbolje ici po ovim "geto" teretanama, pustite se sminke i importanea :D
Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala Bosniacum, moram se malo posvetiti ishrani s obzirom da ne uzimam nista od hemije ;)
vjeruj mi drug da ti ne treba nista od hemije. Ja je nisam nikad pio niti cu je piti, vidim momke koje uzimaju a nisu nista posebno. Kad vidim sta sam ja postigao s redovnim treninzima i pravilnom ishranom onda skontam da ne trebam na to bacati pare ;)

Sad je zima momci, sad svi u teretane :D
I ja sam se fino razvio, s obzirom kakav sam trunto bio nekad sad sam prejak :D

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 07 jan 2013, 00:40

alacious je napisao/la:MOže jedno pitanje?

Ovako,ljeti ustajem ujutro,oko 6 sati i idem na trčanje,potom se vracam kući,tuširanje i krevet.

Jel' mi pametnije jesti prije treninga,poslije treninga,ili da raspodjelim i prije i poslije :?:

Fazon je da imam "savršeno" kila,al' malo viška u stomaku,pa hoću to da skinem...

jedi ti kad god hoćeš..ja sam sluš'o svašta..il prije il poslije..a onda me počeo bolit k... :)
Samo trčao duže :) i bavio se malo više aktivnostima :) bitno je da radiš...a ti il' jeo prije il' poslije..a ne uradio nista onda ce ti efekat bit' nula :D i nemoj spavat...umori se fino ;) pa naveče u 8 legni..bićeš zdraviji i bolji 10x
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 07 jan 2013, 00:50

Ma malo mi je čudan ljetni raspored tako da nema ništa od ranog spavanja

Uglavnom,ujutro trčanje,pa opet spavanje,onda jezero,kući na ručak oko 5-6,malo odmora,izlazak(ono kao šetnja il' s komadom i to),presvlačenje oko 9-10 i lopte do 1-2 u noći i tek onda kući :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jan 2013, 13:51

RealMoudrid je napisao/la:Kakvi ste bili na početku? Je li imao neko onaj ružni osjećaj kad u posljepodnevnim satima uđeš u teretanu a ti višegodišnji bilderi svi gledaju u tebe dok na startu radiš sprave sa težinom kakve su za njih doslovno jadne. Mene to pojede, gubim više volju. Jedan dan radim vježbe za noge, i lik čeka da ja završim seriju, pošto je gužva, i uvijek mi baca komentare malo je to, stavi na 70, sutra 80, prekosutra 90 tako će ti biti lakše.

Ne znam kako ti oni volju mogu ubiti. Ti furas definiciju oni masu. Imaj to u galvi. I drugi put kad budes radio vjezbe za noge stavi manju kilazu i pucaj ponavljanje po 30 puta, nek lik ceka do zore.
NO PYRO NO PARTY

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 07 jan 2013, 14:04

eh ovako, ima li kakav iskusniji teskas na ovom forumu koji bi mi mogao objasniti gdje za nesto jefitnije pare mozes naci neko sredstvo sto topi masti, tj. salo prilikom treninga, gledo sam nesto po apotekama, al ono bas skupo, ma da ynam da djeluje nebi mi bilo ni zao al haj rizikuj!?
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 07 jan 2013, 14:10

alacious je napisao/la:MOže jedno pitanje?

Poslje jedi. Prije jedes i odes na trcanje i kad se vratis ti opet gladan k'o vuk :D :D

EDIT: Ovo je sala,nemoj ovako radit, ne znam treba li ovako :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.