Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nisam znao jbg ne pratim ja to oko Novca zato sam i pitao jel istinario_Ferdy88 je napisao/la:Pa ja ne znam pratite li vi išta oko Uniteda, jer da jeste znali bi da je dug negdje oko 350 mil funti (koji se svake godine servisira i smanjuje) i da je to što ste citirali obična laž i izmišljotina
Nije Umsatz zarada nego promet novca u klubu. Ne znam tačno kolika zarada Utd-a bude, al' ne vjerujem da je toliko velika, jer recimo i Bayern je imao promet oko 373 mil i zaradio 11 mil eura. A BVB je imao promet 215 mil i zaradio 34 mil. Dakle, definitivno nije 400 mil.red devil88 je napisao/la:Citam sad na nekom Njemackom portalu objavili da United ima 802 Miliona duga jel to istuna. Evo sta su napisali
Wert: 2,23 Billionen $
Umsatz im Jahr: 401 Millionen Euro( Godisnja zarada )
Schulden: 822 Millionen Euro
Evo iz zadnjeg fiskalnog izvještaja, za godinu do 30.6Semir bvb je napisao/la: Nije Umsatz zarada nego promet novca u klubu. Ne znam tačno kolika zarada Utd-a bude, al' ne vjerujem da je toliko velika, jer recimo i Bayern je imao promet oko 373 mil i zaradio 11 mil eura. A BVB je imao promet 215 mil i zaradio 34 mil. Dakle, definitivno nije 400 mil.
I mene interesuje koliko ManUtd zarađuje obzirom da važe za giganta što se tiče marketinga i svega oko toga. Ako neko zna nek' okači?!
United's income fell by 3.3% to £320.3m for the year ending 30 June 2012![]()
Year-on-year commercial revenue increased by 13.7% to £117.6 million![]()
Profit for the year from continuing operations for the year increased 79.2% to £23.3 million![]()
Do 2017. bez ikakvih klauzula na njegovo insistiranje. Neizmjerno voli klub i klub mu to vraća. On će biti naš višegodišnji lider i ikona kluba.Cartman je napisao/la:Vidim i Subotic je produzio ugovor. Koliko traje Hummelsov ugovor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.