Moze Cesc imati statisticki savrsenu karijeru ali nikada u nogama nece imati onu magiju koju ima Iniesta.nedim1993 je napisao/la:šta da ti kažem više ...![]()
da kažem da si glup uvrijedio bi glupe ljude.
@Johny zadivi i cazorla mnoge ljubitelje fudbala svaku tekmu al mi nemamo neke koristi od tog.
Shvatam ja da će dugo stajat ime Iniesta kao jednog od najvećih genijalaca na sredini, al mnogo je to lakše bit kad imaš pored sebe xavija i messija. Fabregas je imo samo sebe. Pratili smo svi fudbal zadnjih 7 8 godina kad je on igro u arsenalu i sjećamo se svi šta je bio i šta je značio klubu.
Nije on još na nivou inieste svakako,barem imenom, jer je ovaj sa klubom osvojio sve što se osvojit može i više od toga. i biće još u sjenci njihovih imena, al sam siguran ako ga ne sjebe kakva povreda da će njegovo ime ić u rame uz rame sa ovom dvojicom.
Ne umanjujem kvalitet Cesca ali Iniesta se jednom radja.Cesc mora jos mnogo litara znoja proliti da bi svoju primarnu poziciju "maznuo" Xaviju.(vjerujem da je nece zauzeti sve do objave kraja karijere Xavija)
Taj isti Cesc igra u Barceloni i sa Xavijem i sa Messijem.Cesc ima drugaciju ulogu na terenu nego li u Arsenalu jer nije dovoljno kvalitetan da igra tog key-mana u Barceloni pored Inieste i Messija.Ova dva navedena su najvazniji igraci u navali Barcelone dok je Xavi sa Busquetsom motoricka snaga koja spaja odbranu sa napadom.
Cazorla je vrstni tehnicar ali ne kvalitetan da se poredi sa Iniestom.Iniesta je ipak fudbalski mag i covjek koji je idol navedenom Santiju.