Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 06 jan 2013, 21:32

Ahahahahaha.

To je kao ono - Messi izjavio da nije bitno hoće li osvojiti Ballon d'Or i da bi nagradu dao Iniesti ili Xaviju, i onda ulijeću Realovci opaskom kako on sve laže i kako to nije istina jer oni sigurno znaju da bi on volio tu nagradu i da je vrlo bitno za njega da istu osvoji :mrgreen:

Zar vi stvarno mislite da jedan Jose Mourinho koji je Realu niko i ništa može utjecati i otjerati Raula iz Reala?

slika

Mou: "¿Por qué Adán no tiene
derecho a jugar en el Madrid?

Infinite own.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 21:36

RealMoudrid je napisao/la:Ahahahahaha.

To je kao ono - Messi izjavio da nije bitno hoće li osvojiti Ballon d'Or i da bi nagradu dao Iniesti ili Xaviju, i onda ulijeću Realovci opaskom kako on sve laže i kako to nije istina jer oni sigurno znaju da bi on volio tu nagradu i da je vrlo bitno za njega da istu osvoji :mrgreen:

Zar vi stvarno mislite da jedan Jose Mourinho koji je Realu niko i ništa može utjecati i otjerati Raula iz Reala?

slika

Mou: "¿Por qué Adán no tiene
derecho a jugar en el Madrid?

Infinite own.
pa kako ne moze, ko je danas branio od 1 minute i proslu utakmicu :?:
Casillas je legenda pa evo ga sjedi, radi svoje volje :lol:
Ljetos ce izjavit eto idem iz Reala fino mi je, nije do trenera jednostavno to želim :lol:

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 jan 2013, 21:38

:(

Ne znam više šta da kažem.

Ljudi su sebi jednostavno utuvili u glave da je Mourinho otjerao Raula i nijedna izjava to ne može pobiti, nijedno mišljenje niti bilo koja tvrdnja.

Jorge Valdano je relevantan kada kaže da Mourinho nije za Reala, ali nije relevantan kada kaže da je Raul otišao jer je on to htio. :(
2012/2013

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 21:40

RealMoudrid je napisao/la::(

Ne znam više šta da kažem.

Ljudi su sebi jednostavno utuvili u glave da je Mourinho otjerao Raula i nijedna izjava to ne može pobiti, nijedno mišljenje niti bilo koja tvrdnja.

Jorge Valdano je relevantan kada kaže da Mourinho nije za Reala, ali nije relevantan kada kaže da je Raul otišao jer je on to htio. :(
Ma hajde nema veze, nije bitno al nadam se da Casillas nece otici iz Reala i da ce ostati u Realu do kraja karijere jer je to po meni zaslužio :)

al nije ni tvoj Mourinho bas nevin toliko ;)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 jan 2013, 21:42

Nisam ja ni rekao da je Mourinho bezgriješan, ali pričaš nebuloze. A što se Casillasa tiče, dok je najbolji u klubu na svojoj poziciji nema razloga da bude nervozan. Mada čisto sumnjam da bi bilo koja legenda u Realu imala status prvotimca samo zato što je legenda a bez obzira u kakvoj je formi. Casillasu predstoji još najmanje 3-4 godina u prvoj ekipi Reala jer je sposoban, a onda kasnije ako dođe neko kao što je nekad došao on, hvala na svemu i doviđenja.
2012/2013

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 06 jan 2013, 21:45

Jadni Adan, covjek je najveca zrtva ovdje. Portugalski monstrum sve radi preko njegovih ledja. I navijaci su poceli mrziti Adana (ili bar tako izgleda) koji nije nista kriv radi ovog poluabortusa, cak su se culi i aplauzi kada je dobio crveni karton. Zalosno je ovo sta radi, i onda dodje na press i podgrijava satro braneci Adana, on ga brani koji mu je ovo sve i uradio.

Edit:
Prijavi sam, sta kmecis. A nebi bilo lose da napises koji je to moj drugi nick da svi znamo.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 06 jan 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 jan 2013, 22:27

[youtube][/youtube]

Navijaci Casillasa pozdravili ovacijama, Mourinhu zvizdali.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jan 2013, 22:28

Ovaj Bitls prespavo citav dan i sad ovdje nekom nesto govori
sve vec vidjeno davno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 jan 2013, 22:34

Amiraga@ Yebiga, izbrisao bih post, ali pise da ne moze :D

slika

[youtube][/youtube]
Nail for Real je napisao/la:Ma nije valjda :shock: ?
:lol: :lol: :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 jan 2013, 22:36

sta ce biti sa cristianom sto se kartona tice , jel se prenosi kazna na kup utakmicu il' propusta osasunu iduce kolo ?

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 jan 2013, 22:37

geoxx je napisao/la:sta ce biti sa cristianom sto se kartona tice , jel se prenosi kazna na kup utakmicu il' propusta osasunu iduce kolo ?
Osasunu propusta.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 06 jan 2013, 23:25

Men' s' cini da odose s' teme. Da se vratimo, oglasio se i Adan i kaze da misli ga malo postuju i da je on siguran da je stao na gol zahvaljujuci svom trudu i radu. Sad ne znam sta da mislim, zao mi covjeka mozda i vise nego Ikera ipak je i Adan Realovo dijeto. U drugu ruku, ako on misli da je on samo zbog toga zamjenio Ikera onda je zaista i naivan.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 jan 2013, 23:26

Kako mi je drago brate što nemam potrebu da više ovdje pišem, jer stvarno čovjek može poludit' s ovim botovima da je to nevjerovatno. Ronaldo lagano razrađuje nogu za Lige prvaka. Ima da United pokori sa dva slobodnjaka. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 jan 2013, 23:27

Ado1921 je napisao/la:Zao mi je, Messi je najbolji...
Bitnije ti je vjerovatno to nego to sto bi trebao da poradis na svome ponasanju i kulturi te prestanes raju vrijedjati i psovati im najblize preko privatnih poruka. Imas ti puno bitnijih stvari od nogometa, nivo osobne kulture moras podici na znatno vecu razinu posto ces kao takav biti neprihvatljiv drustvu. Mani se Messija i Ronalda dok to ne rijesis.

btw. Cristiano imao jacu proslu godinu (ne striktno individualno). Sada i u 2013. vodi u golovima 2-1. Na kraju ce uzeti Ligu prvaka i Kup. Al' aj, igrat ce ekipa za Messija kad bude trebalo dat golove za 5,6 i 7-0 Levanteu, Osasuni i Rayu, ne brini ti nista. 8-)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 jan 2013, 23:30

*p!p!t@* je napisao/la:Kako mi je drago brate što nemam potrebu da više ovdje pišem, jer stvarno čovjek može poludit' s ovim botovima da je to nevjerovatno. Ronaldo lagano razrađuje nogu za Lige prvaka. Ima da United pokori sa dva slobodnjaka. :mrgreen:
Naravno,ne praviti prekrsaje na svojoj polovini,pogotov one koji mu idu na direktan sut,SAFova strategy ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jan 2013, 23:31

Podrška za Jozuna i Adana. 8-) :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 jan 2013, 23:33

A kako ono Ronaldo bi najbolji strijelac Španske lige? :lol: :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 23:33

JohnLennon je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:Zao mi je, Messi je najbolji...
Bitnije ti je vjerovatno to nego to sto bi trebao da poradis na svome ponasanju i kulturi te prestanes raju vrijedjati
Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?
Svakakvih likova ..
iDon je napisao/la:Men' s' cini da odose s' teme. Da se vratimo, oglasio se i Adan i kaze da misli ga malo postuju i da je on siguran da je stao na gol zahvaljujuci svom trudu i radu. Sad ne znam sta da mislim, zao mi covjeka mozda i vise nego Ikera ipak je i Adan Realovo dijeto. U drugu ruku, ako on misli da je on samo zbog toga zamjenio Ikera onda je zaista i naivan.
Ne vjerujem ja nesto da je on toliko naivan.
Prije ce biti da je skontao, ali pokusava to prikriti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2013, 23:37

Shvatam ja da smo mi na -16 al stvarno bi neki moderator trebao nešto uraditi.Raspravlja mi se o Jozinom nasljedniku i šansama protic Celte i Uniteda :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 jan 2013, 23:37

M4kaveli je napisao/la:Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?
Svakakvih likova ..
Ne, ja samo pisem istinu. To sto ti tu istinu dozivljavas kao "podyebavanje", to nije moj problem. I sigurno od mene nikada neces vidjeti da nekome psujem majku ili sestru kao sto je to radio ovaj Ado1943283294983248. Dakako.

Ajde da te ne tjeram u sto dublju agoniju jer si i onako duboko zaglibio. Golovi uz Manola Lamu:
[youtube][/youtube]

Ado@ Prijavio sam ti post jer je isti spam. Osim sto bi trebao poraditi na vlastitoj kulturi, trebao bi i nauciti citati. U naslovu teme ti pise "Real Madrid CF", ne "Barcelona", video koji si postavio nije pogodan za ovu temu.
Zadnja izmjena: JohnLennon, dana/u 06 jan 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.