Pjanic dva puta u 12 mjeseci izjavi kako ide u Torino po pobijedu i malac se vrati oba puta sa 4 gola u mrezi.Za rubrike vicevi.AllAbout je napisao/la:sta ima nepobjedivi..volim kad se neko qrci pa dobije po gujici
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jeste za prvi apsolutno ali za drugi ni slucajno onakve lopte su strasno neugodne, sto se tice tog da je odveo tekmu u drugom smjeru pa mozda bih se i slozio ali igrac vise da je sam sebi zabio 2 gola to se opet treba rutinski zavrsit.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ja sam rekao ko su "krivci", a ja zapravo ne krivim nikog nego se pomirim sa cinjenicom da se cudne stvari u zivotu desavaju. Bas nikog ne krivim al postoje greske koje su se desile od pojedinih igraca ali nisu one presudne koliko sva cijela utakmica i njen tok.Kad je sudjeno sudjeno je i kraj.10DelPiero je napisao/la:Cuj Buffona, pa kriv je za prvi gol a onaj drugi je izuzetno tesko braniti reci da je ono njegova greska moze samo neko ko nikada nije stao na gol ili igrao fudbal, oba su probili po Pelusovoj strani a kod drugog je on bio taj koji je samo ispratio igraca.LateraleSinistro je napisao/la:Bez potrebe krivite Pelusa, ako ikog na kraju treba krivit to je Buffon, al kako njega krivit i on je covjek i ima pravo da grijesi.Dakle na kraju treba se ohladit i nikog ne krivit jer to nista dobro nece donijeti.
p.s. jedini poraz koji se danas mogao desit je taj da recimo Marchisia izgubimo na duze vrijeme, a ovo ostalo sve se da ispravit i takve stvari se desavaju u fuci.
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Razumijem ja šta ti govoriš, ali ne ide mi da se svaljuje krivica na pojedinca, kao npr. za prvi gol Buffon, a za drugi Peluso, kad su svi kolektivno odigrali loše.
Peluso se meni danas svidio, kao štoper se i nije proslavio, oba gola su pala po njegovoj strani, ali ruku na srce nije mogao ništa uraditi kod obje situacije, kad je prešao na lijevog beka uputio je par dobrih lopti, treba mu još vremena da se uklopti.
Odužit će se ovaj januar, ovo odustvo par bitnih igrača će nas dosta poremetiti.
Peluso se meni danas svidio, kao štoper se i nije proslavio, oba gola su pala po njegovoj strani, ali ruku na srce nije mogao ništa uraditi kod obje situacije, kad je prešao na lijevog beka uputio je par dobrih lopti, treba mu još vremena da se uklopti.
Odužit će se ovaj januar, ovo odustvo par bitnih igrača će nas dosta poremetiti.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Upravo to i ja govorim krivicu snosi i ostalih 9 igraca koji igraju na terenu, oni su zaduzeni da se tekma zavrsi lagano oni su ti koji su trebali da zabiju jos 2 gola da se te neke gluposti ni ne osjete a ne ovako osuti paljbu po 2 igraca i nema dalje. Ja nisam uopste niti ljut niti iznerviran ne moze se svaka tekma dobiti jos pogotovo sa ovakvom zalihom ne usudujem se ljutiti na nekoga.
Alessandro Del Piero !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zasto Sampdorija ne bi mogla pobijediti Kaljari, Paleromo itd, a igraci kao sto su De Celje , Peluso, Padoin, Djakerini, Matri(koja krampa majko mila) u Kaljariju ili Katanji, Palermu ne bi bili sigurni da ce igrat svaku utakmicu...nakupilo se previse polovnjaka i to jos u istom momentu u prvom timu tako da je ovo neminovnost...umjesto da se utvrdimo na tabeli sami sebi komplikujemo dobivenu utakmicu, jos Markizio
-divan dan , izgubit tekmu u kojoj vodis kuci i imas igraca vise.. na dusu Kontea i uprave.
Kaseres je klasa za Padoina i Pelusa ali momak sjedi na klupi, ako vec mora talijan daj Maronea nase dijete forsiraj a ne nekog ko je prekjucer dosao.. da ih nije je.o u Atalanti pa ih ovamo skuplja.
a neko pita dal je napad Sampdorije bolji od naseg, njihov mozda ne, ali napadaci ovih losijih timova u Seriji A su za klasu bolji od Matrija. Ubijedjen sam da bi Denis, Djilardino, Mikoli pa mozda i Amauri da mu se dala prilika dali isto golova kao Matri. covjek ne zna loptu kontrolisati

Kaseres je klasa za Padoina i Pelusa ali momak sjedi na klupi, ako vec mora talijan daj Maronea nase dijete forsiraj a ne nekog ko je prekjucer dosao.. da ih nije je.o u Atalanti pa ih ovamo skuplja.
a neko pita dal je napad Sampdorije bolji od naseg, njihov mozda ne, ali napadaci ovih losijih timova u Seriji A su za klasu bolji od Matrija. Ubijedjen sam da bi Denis, Djilardino, Mikoli pa mozda i Amauri da mu se dala prilika dali isto golova kao Matri. covjek ne zna loptu kontrolisati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Amauri i Di Natale ove godine da su nam u vrhu napada ili barem da su umjesto Quaga i Matria tu, mi bi dosad mnoge utakmice lakse rjesili, uvjeren sam.
- IlCapitano
- Kontakt:
Amauri bi sa Conteom ubijao, njega je ona ozljeda unazadila pravo, ali prije toga je bio ubica.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Nemojte Q u isti koš sa Matrijem kad vas molim.LateraleSinistro je napisao/la:Amauri i Di Natale ove godine da su nam u vrhu napada ili barem da su umjesto Quaga i Matria tu, mi bi dosad mnoge utakmice lakse rjesili, uvjeren sam.
Čovjek je naš najbolji napadač, bez sumnje. Jedini ne maši mrtve zicere, što dobije to i zabije. Da nije napravio ono sranje protiv Milana i da ga Conte nije kažnjavao na klupi imao bi dosad najmanje 15 golova u svim takmičenjima. U okvirima Serie A on je odličan napadač.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Prema nekim najoptimističnijim prognozama Marchisio bi se mogao vratiti za 2 sedmice, ali vidjet ćemo nakon sutrašnjih testova. Uglavnom izgleda da nije toliko opasno koliko se činilo na prvi mah.
Imao je on i prošle sezone protiv Atalante sličnu povredu kad je na poluvremenu izašao, pa se vratio za 7 dana.
Ima dosta igrača koji su sposobni da ga zamjene, tu su Marrone, Pogba, Giaccherini pa i Isla po potrebi, važno je da on bude spreman za Celtic, ovako loša utakmica kao danas nam se sigurno neće ubrzo ponoviti u Serie A.
Imao je on i prošle sezone protiv Atalante sličnu povredu kad je na poluvremenu izašao, pa se vratio za 7 dana.
Ima dosta igrača koji su sposobni da ga zamjene, tu su Marrone, Pogba, Giaccherini pa i Isla po potrebi, važno je da on bude spreman za Celtic, ovako loša utakmica kao danas nam se sigurno neće ubrzo ponoviti u Serie A.
Baš čudno danas Juve ispustio utakmicu. U prvom poluvremenu se nije briljiralo, ali je Juve držao ipak sve pod kontrolom. U drugom poluvremenu, nekakvo opuštanje, greška Buffona, smušenost obrane i eto ti 2 gola.
Ma ovo je jednostavno jedan poraz koji se ekipi mora desit, mislim Juve gazi ove sezone, ali ovo ti je jedan od onih klasičnih crni dana, neka vrsta nemotivisanosti, sve naopako ide, splet okolnosti i desi se ovo.
Ma ovo je jednostavno jedan poraz koji se ekipi mora desit, mislim Juve gazi ove sezone, ali ovo ti je jedan od onih klasičnih crni dana, neka vrsta nemotivisanosti, sve naopako ide, splet okolnosti i desi se ovo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- 10DelPiero
- Kontakt:
Urekli smo ga na onoj temieffe_sa je napisao/la:Baš čudno danas Juve ispustio utakmicu. U prvom poluvremenu se nije briljiralo, ali je Juve držao ipak sve pod kontrolom. U drugom poluvremenu, nekakvo opuštanje, greška Buffona, smušenost obrane i eto ti 2 gola.

edit: evo otvorih sad kad vidim i tamo isto pise

Alessandro Del Piero !
- AvantiSignora
- Kontakt:
Valjda ce i Marrone sada dobiti sansu da odigra u sredini sad kad nema Marchisia..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Kod Marchsiija nista opasno.
Samo jako istegnuce, nema puknuca.
Samo jako istegnuce, nema puknuca.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

i napisao je ovo, ako moze neko da prevede...
Meno male...niente di grave!
Domani quando sarò al campo saprò dirvi di più!
Nel frattempo vi ringrazio per i messaggi che mi avete lasciato.
Peccato per oggi,abbiamo davvero sprecato una grande occasione,giocando non da Juve.
Ci rifaremo!!
Un grande abbraccio.
Buona serata
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Nakon što sam pročitao da povreda nije ozbiljna isto kao da su danas pobjedili.
Protiv Milana u srijedu ionako ne bi ni igrao, nek' sad odmori par dana, ni protiv Parme ga ne treba koristiti, već tek sljedeću utakmicu u Torinu protiv Udinesea.

Protiv Milana u srijedu ionako ne bi ni igrao, nek' sad odmori par dana, ni protiv Parme ga ne treba koristiti, već tek sljedeću utakmicu u Torinu protiv Udinesea.
-
- Kontakt:
nije ništa strašno, sutra kad stigne u kamp znat će više
Ja nisam previse razocaran danasnjom igrom s obzirom na sastav. I sreca nam je okrenula ledja ako uzmemo u obzir ove povrede i one neiskoristene sanse, pogotovo Vuciniceve.
Ne strahujem za titulu u Seriji A. Vise me strah povreda koje bi nas mogle kostati daljeg plasmana u LP.
Vjerujem da ce se pojedinci malo srediti, prije svega mislim na Contea, Buffona i Giovinca. Ovo danas je samo bio los dan i vjerujem da se zadugo nece ponoviti.
U kupu bih sad izveo ovaj sastav...Storari, Barzagli, Bonucci, Caseres, Peluso, Pogba, Vidal, Pirlo, Isla, Matri/Qua i Giovinco. Vrijeme je za Caseresa i Quagliarellu u pocetnu postavu, a ako ne Isla onda bih Lichta, dovoljno je odmorio.
FORZA JUVE!
Ne strahujem za titulu u Seriji A. Vise me strah povreda koje bi nas mogle kostati daljeg plasmana u LP.
Vjerujem da ce se pojedinci malo srediti, prije svega mislim na Contea, Buffona i Giovinca. Ovo danas je samo bio los dan i vjerujem da se zadugo nece ponoviti.
U kupu bih sad izveo ovaj sastav...Storari, Barzagli, Bonucci, Caseres, Peluso, Pogba, Vidal, Pirlo, Isla, Matri/Qua i Giovinco. Vrijeme je za Caseresa i Quagliarellu u pocetnu postavu, a ako ne Isla onda bih Lichta, dovoljno je odmorio.
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Gio neka malo odmori na klupi, Mirko bi trebao biti spreman za milan
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Lazio i Napoli pobjediše, a i sljedeće kolo igraju na domaćem terenu, a mi idemo Parmi u goste, ni pod koju cijenu ne smije biti opuštanja i zezanja kao danas.
Tačno bezveze vratismo nadu ovim ekipama ispod nas.
Tačno bezveze vratismo nadu ovim ekipama ispod nas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.