AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: AS Roma
Nakon gola, Roma bolja. Bilo je tu nekoliko dobrih šansi i lako je moglo biti bar 1:1.
Osvaldo je trebao igrati od prve minute, sigurno bi zabio jednu od one tri što je Destro imao. Lamela takodjer dosta neprimjetan, a Pjanke dobio karton i ne igra narednu.
Osvaldo je trebao igrati od prve minute, sigurno bi zabio jednu od one tri što je Destro imao. Lamela takodjer dosta neprimjetan, a Pjanke dobio karton i ne igra narednu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Roma dosta bolja, Napoli pokusava da igra na kontre sto im je uspjelo nekoliko puta, a jedinu pravu priliku su i iskoristili i poveli sa 1:0. Bradley los, nije ni cudo sto vise ne igra u Gladbachu. Sto se tice Pjanica dosta dobar, on i Totti se ocigledno odlicno razumiju. Pjanic je imao onaj jedan odlican sut koji mu je odbranio de Sanctis i par lijepih dodavanja koje saigraci nisu iskoristili. Onaj Lamela previse tusi loptu bas kao i Destro. Napoli nakon sto je dao gol igra cisti Calcio, svi iza lopte, a i do tada su bili losi. Odbrana Rome isto tako losa, a vezni red im gotovo niti ne pomaze u defanzivnim zadacima. kad god je Napoli izveo kontru defanzivci su bili sami bez pomoci saigraca iz veznog reda. Nadamo se golu ili asistenciji Pjanica u 2 poluvremenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovaj Cavani da je opuca kontra gola ona bi se odbila nekako u gol. Ima covjek fakat srece. Dva gola, oba sljampava. 

ćelo je bezveze potrosio mali milion lopti
Ubi vas covjek nogama iako je imao srece kod vecine golova
Losa igra , nema se sta napisati.Bredly presmjesan lik.
Samo mi nije jasno u sta Zeman gleda.

Losa igra , nema se sta napisati.Bredly presmjesan lik.
Samo mi nije jasno u sta Zeman gleda.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Heeeeeej Bradley koji si ti panj yebo te konj!
cccccccc
šteta Roma pošteno pade a imali su priliku preskočiti par ekipa i iskoristiti to što su mnogi favoriti izgubili ovo kolo, evo 3-0 i to hatrick Cavanija :/

šteta Roma pošteno pade a imali su priliku preskočiti par ekipa i iskoristiti to što su mnogi favoriti izgubili ovo kolo, evo 3-0 i to hatrick Cavanija :/
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
nema tu previse pametovanja: razlika izmedju ove dvije ekipe nije taktika, trener, neka fizicka pripremljenost niti sam kvalitet tima nego jednostavno - cavani. mislim, covjek je iz tri prave sanse zabio tri gola dok nasi promasuju sve redom. zamislite samo da se destro nasao u cavanijevim situacijama . . . smijem se kladiti da ne bi zabio niti jedan gol. s druge strane, siguran sam da bi urugvajac zabio makar jos gol ili dva da se nasao u ovim rominim prilikama.
steta, mogli smo uzeti to trece mjesto ali nije da sam iznenadjen.
jedino sto zamjeram zemanu je ostavljanje osvalda na klupi ali ajde . . na greskama se uci.
steta, mogli smo uzeti to trece mjesto ali nije da sam iznenadjen.
jedino sto zamjeram zemanu je ostavljanje osvalda na klupi ali ajde . . na greskama se uci.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Roma je daleko bolja ekipa, svijedlo se to nekom ili ne. Napoli je veceras pokazao da se turbe isplati, pa ljudi su dali presmijesne golove, presretna ekipa
. Kako nogomet zna biti okrutan 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
I onda Toma ne zna... Ja prizvah skidanje gaca, i kanonadu napolitanskih topova ka rimskim zidinama i njihovu rusenje.....
Mozda nIje ovdje kraj..... Ima Kavani jos toga ponuditi do kraja tekme.....
Mozda nIje ovdje kraj..... Ima Kavani jos toga ponuditi do kraja tekme.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To Pjanke 

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
jedva doceko da da drugi zuti iako je komotno mogao oprostiti jer nit je grzb faul, nit je namjera bila (povlacio nogu), mami ga u grobi davo **** mu pas majku onu kosatu usta. qrac bi ovako dobio neki igrac onih mafijaskih klubova
i evo sta je znacio onaj nidje veze crveni za markinjosa, qrac bi se ovako igralo da nema panja burdisa u odbrani
zaslužen je poraz zbog amaterskih grešaka trenera i nekih igraca, a ovaj napoli haman ni kriv ni dužan ce dobiti utakmicu
i evo sta je znacio onaj nidje veze crveni za markinjosa, qrac bi se ovako igralo da nema panja burdisa u odbrani
zaslužen je poraz zbog amaterskih grešaka trenera i nekih igraca, a ovaj napoli haman ni kriv ni dužan ce dobiti utakmicu
nema potpisa
Heeeej Bradley nemoj ti glavom oca ti onog Boba!
p.s. inače momka gotivim ali me je večeras nasmijao al´ pravo! Zato se malo sprdam na njegov račun

p.s. inače momka gotivim ali me je večeras nasmijao al´ pravo! Zato se malo sprdam na njegov račun

ovaj napoli isto igra i sa 9 u polju 

- EdenHazard
- Kontakt:
Miralem pokupio Dzemaila i otis'o na hlađenje 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Evil Genius II je napisao/la:4-1 za domacina, penal i crveni za gojka, raspad sistema i tako to

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
upravo se podjoh citirat 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.