-Da, zaslužio je da završi karijeru u Realu, ko je rekao da nije? Nemoj mi trpati nešto što nisam rekao. To opet nema veze sa mojom molbom da ovdje predočiš dokaze da ga je Mourinho otjerao, kao i izjave trenera, igrača i sportskog direktora nakon njegovog odlaska. To nisi učinio, još uvijek čekam.Neutralan88 je napisao/la: Gdje je Raul otisao jos igrao, jel to nije zasluzio da zavrsi karijeru u Realu![]()
Znaci golove koje je dao to se ne racuna daj molim te ne seri ba.. pogledaj opet sliku![]()
Cim je ovaj seronja dosao pravio je cisku u Realu evo sad Adan bolji od Casillasa odlicno vidjeo sam danas
-Da, računaju se golovi, koje rekao da se ne računaju? Ne kužim sad kakve to veze i ovo gore ima sa mojom rečenicom i moblom. Ja te molim da ovdje predočiš dokaze da ga je Mourinho otjerao, kao i izjave trenera, igrača i sportskog direktora nakon njegovog odlaska. To nisi učinio, još uvijek čekam.
-Kakvu čistku? Koga je on to otjerao iz Reala? Molim predočiti dokaze, izjave trenera, sportskog direktora i igrača. On će to otjerati Casillasa je li? Sumnjam da ti je to 88 zapravo godište.
VIDJEO si, je li?