nedim1993 je napisao/la:13 Manchester City (kući - liga)
16 Swansea (kući - FA Cup)
20 Chelsea (u gostima - liga)
23 West Ham (kući - liga)
26 Brighton (ako prođemo Swansea - u gostima)
30 Liverpool (kući - liga)
ovaj mjesec će bit katastrofa. Neki veliki transferi moraju past da se iznese ovaj teret. Sve gore od goreg majke mi...
Što ulazite u glupe rasprave da mi je znat. Džeko Giroud bla bla. Džeko ima godinu više iskustva od ovog drugog, i tek sljedeće će ih bit realno poredit do tad je glupo bilo šta pričat.
Kakva katastrofa, pa sve se igra kući. Arsenal ako nije favorit kod kuće onda neka lijepo ispadnu iz lige, ne zaslužuju više.
A zamisli sad da smo sve ove ekipe riješili u gostima u polusezoni.

Od velikih nam ostane još United - i on kući. I Tottenham da, u gostima.
Nisam gled'o tekme, volio bih gdje vidjeti highlightse. Na statistici vidim da je Giroud upisao asistenciju, Arteta asistenciju. Golove dali Gibbs i Podolski, što i nije tako loše.
Sprva kad sam danas pogled'o na mobitelu ss.ba forum vidim koleg @center forwarda da je zadnji komentaris'o. Pomislih dok se učitavalo, izgubili sa nekoliko golova razlike. Dok sam čit'o komentare vidim svi se nešto jade, dok konačno @Neutralni ne napisa da je bilo 2:2.
I ajde to sve, al' do tada nisam ni bio svjestan da se igra u gostima, a još manje da smo imali pobjedu do skoro kraja tekme u rukama. Razočarenje je veliko vjerujem nakon ispuštanja pobjede, al' ostaje i da smo je mi ispustili, a ne oni.
Idem sad da gledam (Villu), Cesca, (Songa) & co.