Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Invincibles
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Invincibles » 06 jan 2013, 19:48

Neutralan88 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:13 Manchester City (kući - liga)
16 Swansea (kući - FA Cup)
20 Chelsea (u gostima - liga)
23 West Ham (kući - liga)
26 Brighton (ako prođemo Swansea - u gostima)
30 Liverpool (kući - liga)

ovaj mjesec će bit katastrofa. Neki veliki transferi moraju past da se iznese ovaj teret. Sve gore od goreg majke mi...
Što ulazite u glupe rasprave da mi je znat. Džeko Giroud bla bla. Džeko ima godinu više iskustva od ovog drugog, i tek sljedeće će ih bit realno poredit do tad je glupo bilo šta pričat.

Ne sikiraj se ba za Dzeku ;)
Past ce transferi dobar dobar naravno da hoce al nece pojacanja :lol:
ojjj ovog NO LIFERA majko draga... :lol: :lol: :lol:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 jan 2013, 19:55

Mnogo si neozbiljan, prije svega ako ti broj u nicku treba predstavljati godiste. Ako ipak jeste, savjetujem ti da malo razmislis zasto po cijeli dan visis na forumu tj. zbog cega drugi pripadnici vrste homo sapiens ne zele da imaju neki kontakt s tobom.

Nisam stig'o gledati utakmicu pa nemam sta reci za istu. Po pitanju FA cupa svakako nisam optimistican tako da prosli svonsi ili ne... isto nam se pise :/

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2013, 20:06

nedim1993 je napisao/la:13 Manchester City (kući - liga)
16 Swansea (kući - FA Cup)
20 Chelsea (u gostima - liga)
23 West Ham (kući - liga)
26 Brighton (ako prođemo Swansea - u gostima)
30 Liverpool (kući - liga)

ovaj mjesec će bit katastrofa. Neki veliki transferi moraju past da se iznese ovaj teret. Sve gore od goreg majke mi...
Što ulazite u glupe rasprave da mi je znat. Džeko Giroud bla bla. Džeko ima godinu više iskustva od ovog drugog, i tek sljedeće će ih bit realno poredit do tad je glupo bilo šta pričat.
Kakva katastrofa, pa sve se igra kući. Arsenal ako nije favorit kod kuće onda neka lijepo ispadnu iz lige, ne zaslužuju više.

A zamisli sad da smo sve ove ekipe riješili u gostima u polusezoni. ;) Od velikih nam ostane još United - i on kući. I Tottenham da, u gostima.

Nisam gled'o tekme, volio bih gdje vidjeti highlightse. Na statistici vidim da je Giroud upisao asistenciju, Arteta asistenciju. Golove dali Gibbs i Podolski, što i nije tako loše.

Sprva kad sam danas pogled'o na mobitelu ss.ba forum vidim koleg @center forwarda da je zadnji komentaris'o. Pomislih dok se učitavalo, izgubili sa nekoliko golova razlike. Dok sam čit'o komentare vidim svi se nešto jade, dok konačno @Neutralni ne napisa da je bilo 2:2.

I ajde to sve, al' do tada nisam ni bio svjestan da se igra u gostima, a još manje da smo imali pobjedu do skoro kraja tekme u rukama. Razočarenje je veliko vjerujem nakon ispuštanja pobjede, al' ostaje i da smo je mi ispustili, a ne oni.

Idem sad da gledam (Villu), Cesca, (Songa) & co. :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 20:12

sve teške utakmice jarane a sve u u 4 dana razlike u prosjeku se igraju. teško je taman da igraš protiv drugoligaša a ne čelzi lpool siti i td.
da ti kažem žalim za pobjedom jer realno bili smo bolji. Rijetko kad govorim stvarno rijetko, da smo bili bolji ( u slučaju remija i poraza) al jesmo jbga.

Michuovo prokletstvo nas prati lik samo što udje i dade gol i nigdje ga više na čitavoj tekmi. drugi gol jel neviđeni amaterizam Artete.
et toliko :D.

što god je top svejtskog kluba u njima su arsenalovi igrači. Da l' se smijat il plakat. A opet nekako opstajemo u vrhu. nije ni to lahko da ga yebeš
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2013, 20:18

Nego, da neko možda nema snimak utakmice?

Kako se činilo na usporenom snimku? Ovde ništa ne vidim (što hoću da vidim :mrgreen: ).
slika

Trebali su te utakmice dati na početku sezone, odmah iza gostovanja Unitedu, Cityu, Chelseau i Liverpoolu. Nakon ovih utakmica si miran, a ja garantujem da će u tim ligaškim utakmicama Arsenal doživjeti maksimalno jedan poraz.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 06 jan 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 jan 2013, 20:21

Ma nije bio penal,Ramsey je imao blagi kontakt s igracem Swansea al vise svojom krivicom jer kad trci baca noge pola metra unazad :lol: Poslije je sam sebe spotakao,ste vise reci,jos jedan sasvim obican prodor Ramseya :mrgreen:

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 20:29

nije to nista strasno kad pogledam pogodak Luis Suareza koji rukom zabija :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

majstor ostaje majstor

Henry je mala maca za Suareza :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 21:03

[/quote]Idem sad da gledam (Villu), Cesca, (Songa) & co. :)[/quote]

Od Cesca si bogme imao sta vidjet, ali od Ville nista.
Ne moze uci u formu kada vrlo rijetko pocinje utakmice od prve minute.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 21:10

čitam iniesta večeras tek upiso 100 asitenciju u karijeri.

Vi ste mi svjedoci koliko sam ja put ponovio da je fabregas dok je igro za arsenal upiso 104 asistencije za isti. Ko sad tu koga pravi budalom i govori ko je bolji ?
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 21:13

Mislio sam da ti znas malo bolje o fudbalu. :mrgreen:
Kakve to veze ima ?
I Ozil je u zadnje 2 sezone upisao DUPLO vise asistencija od Xavija i Inieste ZAJEDNO.

Statistika nista ne pokazuje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 06 jan 2013, 21:15

nedim1993 je napisao/la:čitam iniesta večeras tek upiso 100 asitenciju u karijeri.

Vi ste mi svjedoci koliko sam ja put ponovio da je fabregas dok je igro za arsenal upiso 104 asistencije za isti. Ko sad tu koga pravi budalom i govori ko je bolji ?
Evo sad na fb citam Ozil u 2012 imao 91 asistenciju
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 06 jan 2013, 21:18

Rockefeller je napisao/la:Nego, da neko možda nema snimak utakmice?
Evo mozes ovde skinut,ako te jos zanima :D
http://www.freesportsdownloads.com/socc ... 6-jan-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 21:20

pa znaš makavali ako imaš asistenciju znači da je neko dao gol.

ja kolko znam iniesta i fabregas su imali istu ulogu u klubovima za koje su igrali tako da su asistencije najvažnije.
De mi kaži šta je važnije od tog Bgt.

neki dan smo poredili neke igrače čelzija i arsenala i nisu bile stavljene asistencije odma se digla panika oko toga najvažnijeg parametra nema.

Eto sad sam upotrijebio taj parametar na fabregasu i iniesti i kolko je fabregas postigo sa mnogo manje godina a ti meni govoriš koliko znam o fudbalo, šta god to značilo iskreno.

i plus fabregas je 3 godine mlađi od Inieste.
Ja tebi preporučujem da spustiš malo u glavi vrijednosti barsinih igrača jer pretjeruješ i zato te svi ismijavaju na forumu.

To za ozila je čista glupost, ko vam to provali ?
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 21:21

jao pa vidite da je balavac 1993 :lol:

Za njeg je Cesc eto bolji od Xavia i Inieste, vjerovatno zato sto je nastupao u Arsenalu to misli :lol: :lol: :lol:

Ma Arsenal je bolja i od Barcelone, kakva statistika ba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jan 2013, 21:29

@nedim1993

Mislim da pricas iz supljeg u prazno.Prica ti zjapi kolega...
Za usporedbu kvaliteta igraca potrebno ti je mnogo parametara koje statistika ne moze odati a to je kvalitet igre.
Fabregas koliko god bio dobar fudbaler(jedan od najbolji veznjaka u posljednjih x godina) ne moze u istu recenicu sa Iniestom.Na svakoj utakmici taj covjek zadivi sve ljubitelje ove igre , covjek je fudbalski genije.
Statisticki gledano Song,Di Maria,Kagawa,Piris su imali vise asistencija od Inieste prosle sezone ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 jan 2013, 21:30

Neutralan88 je napisao/la:jao pa vidite da je balavac 1993 :lol:

Za njeg je Cesc eto bolji od Xavia i Inieste, vjerovatno zato sto je nastupao u Arsenalu to misli :lol: :lol: :lol:

Ma Arsenal je bolja i od Barcelone, kakva statistika ba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako si ti brate glup to je strašno, tjera li tebe ko da dolaziš ovdje i pišeš gluposti.
Pld W D L
38 26 12 0

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 21:34

šta da ti kažem više ... :D

da kažem da si glup uvrijedio bi glupe ljude.

@Johny zadivi i cazorla mnoge ljubitelje fudbala svaku tekmu al mi nemamo neke koristi od tog.

Shvatam ja da će dugo stajat ime Iniesta kao jednog od najvećih genijalaca na sredini, al mnogo je to lakše bit kad imaš pored sebe xavija i messija. Fabregas je imo samo sebe. Pratili smo svi fudbal zadnjih 7 8 godina kad je on igro u arsenalu i sjećamo se svi šta je bio i šta je značio klubu.

Nije on još na nivou inieste svakako,barem imenom, jer je ovaj sa klubom osvojio sve što se osvojit može i više od toga. i biće još u sjenci njihovih imena, al sam siguran ako ga ne sjebe kakva povreda da će njegovo ime ić u rame uz rame sa ovom dvojicom.

i da napomenem, uglavnom razumijem takvu priču jer fabregas dok je igro arsenal nije ništa osvajo i bio je daleko od očiju javnosti naspram inieste npr u barsi, tako da ta priča o ljepoti i genijalnosti donekle ima smisla, jer sve oči bile uprte upravu na barsinu sredu koja je zaslužna za sve uspjehe barse.
A opet kažem Fabregas je bio sam u arsenalu nije imo nekog vanserijskog talenta uz sebe kao što je to slučaj u barsi.
kontaš šta već hoću da kažem :)
Vođa zna.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 06 jan 2013, 21:39

Ovaj neutralni ko cuko samo sjedi i ceka da neko nesta napise na temu Arsenala, al trebalo bi ga dresirati da laje na one sto ulaze na nasu temu da smaraju, a ne da laje na nas domacine
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2013, 21:40

DesimaL je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Nego, da neko možda nema snimak utakmice?
Evo mozes ovde skinut,ako te jos zanima :D
http://www.freesportsdownloads.com/socc ... 6-jan-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala drug. :)

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 06 jan 2013, 21:40

Dajte ba momci, nemojte nasjedat više na njegove provokacije, možete samo ban popit zbog vrijeđanja. Stavite ga na ignore listu i mirni ste. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.