unikatnianonimni je napisao/la:to je već dobroisti dezeni opreme, samo različite garniture
što je još bolje, mislim da su ovi dresovi i napravljeni prvenstveno radi vas, pa nema svaki klub lentu kao obilježje

samo se sponzori na njemu mjenjaju
unikatnianonimni je napisao/la:to je već dobroisti dezeni opreme, samo različite garniture
što je još bolje, mislim da su ovi dresovi i napravljeni prvenstveno radi vas, pa nema svaki klub lentu kao obilježje
Moj stav je isti kao i na kraju sezone, kada sam govorio da ne bih imao ništa protiv ostanka u slučaju da od inozemstva ne bude ništa. Prozivka je u četvrtak i ako sljedeći dani ne donesu ništa novo, onda ću tog dana biti na stadionu zajedno s ostalim igračima.
Rosas7 je napisao/la:moguce pojacanje,proso sve uzraste makedonske repke,ali nije odavni ni utakmice zaigro![]()
gligor gligorov
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gligo ... 26306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo tako, jos kad se sjetim da je netko napisao da bi Drenthe mogao doci u Sarajevobekicamir je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:moguce pojacanje,proso sve uzraste makedonske repke,ali nije odavni ni utakmice zaigro![]()
gligor gligorov
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gligo ... 26306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma tko ce doci u ovu ligu ,sto vam je ljudi,nema u BiH novca nitko da dovede solidnog igraca,omladina je jedini izlaz ali i omladina trci na zapad sto prije!
nažalost pogodio si poentu! tako nam je kako nam je. džaba amire....nedavno sam čitao jedan smiješan ali zanimljiv članak koji kaže da će radnici s ovih naših prostora, koji budu odlazili u EU u skorijoj budućnosti biti primorani da rade kao konobari ili komunalci, jer je sve manje i manje posla, i bit će daj šta daš...bekicamir je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:moguce pojacanje,proso sve uzraste makedonske repke,ali nije odavni ni utakmice zaigro![]()
gligor gligorov
Ma tko ce doci u ovu ligu ,sto vam je ljudi,nema u BiH novca nitko da dovede solidnog igraca,omladina je jedini izlaz ali i omladina trci na zapad sto prije!
Je li sigurno prešao u Zrinju ili?bekicamir je napisao/la:Kacu da je ovaj livnjak cudo od igraca za bh uvijete!
Ja ne znam da jeste, nitko ga jos ne spominje..badblueboylivno je napisao/la:Je li sigurno prešao u Zrinju ili?bekicamir je napisao/la:Kacu da je ovaj livnjak cudo od igraca za bh uvijete!
Jesu li zvučni ko ovaj Makedonac?ZrinjskiMostar je napisao/la:Makedonac bi sutra trebao doci valjda je zadnji njegov tim bila neka ekipa iz Singapura a ima jos zvucnih imena u igri....
Dario Puric za sada...domorocki je napisao/la:Jesu li zvučni ko ovaj Makedonac?ZrinjskiMostar je napisao/la:Makedonac bi sutra trebao doci valjda je zadnji njegov tim bila neka ekipa iz Singapura a ima jos zvucnih imena u igri....
A Markic po ispisnicu i na pocetak Zeljinih pripremaZrinjskiMostar je napisao/la:
Dario Puric za sada...
Ajmo se kladit da necepile87 je napisao/la:A Markic po ispisnicu i na pocetak Zeljinih priprema
Ironija ?domorocki je napisao/la:Jesu li zvučni ko ovaj Makedonac?ZrinjskiMostar je napisao/la:Makedonac bi sutra trebao doci valjda je zadnji njegov tim bila neka ekipa iz Singapura a ima jos zvucnih imena u igri....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.