Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Neutralan88
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 17:04

ima li kakvi transfera kod Arsenala :?:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 17:06

odsad guneri svaki post prijavljujte od likova poput ovog. koji je sad editovo post . džaba se raspravljat
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 17:07

nedim1993 je napisao/la:odsad guneri svaki post prijavljujte od likova poput ovog. koji je sad editovo post . džaba se raspravljat
tako i treba prijavite 2:2 jer niste izgubili :lol:

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 06 jan 2013, 17:10

Joj kad se sjetim kad nas je ovaj neutralni ubjeđiv'o kako on nema ništa protiv Arsenala. :lol:
negdje na početku svoje karijere.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 17:11

haha a pregledah mu postove sad, 90% komentariše temu arsenala. pokoji post o sarajevu i neki bezveze uleti dzeko teletovic misimovic. znači nijedan drugi klub samo arsenal komentariše :lol: .
Vođa zna.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 06 jan 2013, 17:15

Ako prodjemo Swansea u FA Cupu,igramo protiv Brightona u gostima.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 jan 2013, 17:15

chily-rz je napisao/la:
Profesor je napisao/la: najgori je levat lolcott, koji uspije svaku petu utakmicu odigrati kako treba i onda se navijaci lafo dignu treba potpisati novi ugovor, dati mu 90k, a **** je zesca. Nama bi najvece pojacanje bilo odlazak Crapseya i Lolcotta iz Arsenala.
Nije ni taj s tvog avatara nista bolji,njeg je grijeh porediti s Dzekom jer bi ovaj drugi danas se proslavio i vjerovatno zavrsio utakmicu s hattrickom,jedino sto mu se ne moze zamjeriti je borbenost a tehnika,kontrola lopte pa i sut su ocajni,.Izvukla ga je ona asistencija za Gibsa inace bi bio tragicar..

U sustini danas Gibs i Wilshere daleko najbolji,Poldi je uradio sta je trebao i volio bi tog covjeka gledati u napadu a ne na krilu..
Eto druze vratis se par stranica unazad ja kad sam napis'o da je Edin primarijus za Olivera bio sam napadnut i pomalo ismijavan, da su Arteta i Podolski teški polovnjaci i da im je Evertoon il možda Totenham kulminacija karijere, isti ti dečki su i na to napadili a danas im yebu sve živo i za Wallcota se treba odlučit :? . Uglavnom da ne bude off tekmu nisam gled'o fax pritisn'o, nije bila bitna osim sto me zeznula na klad a bila dobra kvota, al yebaji ga. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jan 2013, 18:08

Centre forward je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Profesor je napisao/la: najgori je levat lolcott, koji uspije svaku petu utakmicu odigrati kako treba i onda se navijaci lafo dignu treba potpisati novi ugovor, dati mu 90k, a **** je zesca. Nama bi najvece pojacanje bilo odlazak Crapseya i Lolcotta iz Arsenala.
Nije ni taj s tvog avatara nista bolji,njeg je grijeh porediti s Dzekom jer bi ovaj drugi danas se proslavio i vjerovatno zavrsio utakmicu s hattrickom,jedino sto mu se ne moze zamjeriti je borbenost a tehnika,kontrola lopte pa i sut su ocajni,.Izvukla ga je ona asistencija za Gibsa inace bi bio tragicar..

U sustini danas Gibs i Wilshere daleko najbolji,Poldi je uradio sta je trebao i volio bi tog covjeka gledati u napadu a ne na krilu..
Eto druze vratis se par stranica unazad ja kad sam napis'o da je Edin primarijus za Olivera bio sam napadnut i pomalo ismijavan, da su Arteta i Podolski teški polovnjaci i da im je Evertoon il možda Totenham kulminacija karijere, isti ti dečki su i na to napadili a danas im yebu sve živo i za Wallcota se treba odlučit :? . Uglavnom da ne bude off tekmu nisam gled'o fax pritisn'o, nije bila bitna osim sto me zeznula na klad a bila dobra kvota, al yebaji ga. :)
KAd vec potezete tu glupu usporedbu dje je primarijus bio juce da zabije gol prejakom Watfordu? Ako je Podolski polovnjak onda je i Njemacka reprezetnacija polovna. Ne znam zasto se spominje Edin Dzeko ovdje, niti ga Arsenal zeli dovesti niti ce isti igrac pristati na duplo manju platu. Zabije im ljubimac 9 golova u sezoni i oni ga ovdje na Arsenalovoj temi spominju ko da je zabio 90.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 18:23

što sad proziva podolskog, pa čovjek uđe i dade gol krajnje jednostavno u stilu pravog golgetera, treba njega u špic gurnut. A ja kako znam on ima mjesto i u repki Njemačke . A sad glupost je pričat šta je njemačka u svijetu fudbala. Iskreno po meni i najjača trenutno.
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 18:29

Necemo se lagat.
Podolski u repki Njemacke igra na osnovu stare slave.
Reus ga je vec poslao na klupu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 jan 2013, 18:37

@nedim1993
Dao gol kao vrhunski napadac, a promasio isti kao najveci kloc. Jest da je bio ofside, ali i to treba spomenuti :mrgreen:

Ja se nadam da ce protiv Citya zabiti 3 :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 jan 2013, 18:46

BigBigBang je napisao/la: KAd vec potezete tu glupu usporedbu dje je primarijus bio juce da zabije gol prejakom Watfordu? Ako je Podolski polovnjak onda je i Njemacka reprezetnacija polovna. Ne znam zasto se spominje Edin Dzeko ovdje, niti ga Arsenal zeli dovesti niti ce isti igrac pristati na duplo manju platu. Zabije im ljubimac 9 golova u sezoni i oni ga ovdje na Arsenalovoj temi spominju ko da je zabio 90.
Ti ces eto odredjivati koja je rasprava glupa a koja je dostojna ove teme,.

Spominju se mnogi ovdje koji imaju jednake sanse da zavrse u Arsenalu kao i sam Dzeko pa ti ne smeta..Opusteno,smatras raspravu glupom,zaobidji je i nikom nista,.

Devet golova u odnosu na njegovu minutazu je jako dobra brojka,da ima Robinovu minutazu vjerovatno bi bili rame uz rame na listi najboljih strijelaca,.Prvi put da ga spomenem na ovoj temi i to s razlogom jer su neki vec radili usporedbu njega i Francuza,nije mi ljubimac,daleko od toga ali da ga gotivim kao i mnoge druge Bosance to stoji,.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jan 2013, 18:48

Dzeko je SpaceShutlle za Girouda.Volio bih ga vidjeti u Arsenalu , odgovara mu ta igra preko krila gdje je on glavni target man.Nesto slicno sto je igrao u Wolfsburgu.Koliko je to moguce , ne znam ali da bi bio dobra investicija to je sigurno.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jan 2013, 19:02

:lol: :lol: :lol: Tri vise od Girouda, a prica se kao da je Ronaldo(debeli). Sjetite se prve sezone i dva gola koja je uspio dati. Dzeko the Kloc!
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 06 jan 2013, 19:05

Još Giroud dolazi iz slabije lige i bio je "nedokazan" :lol: Neka, niko se ne sjeća koliko je Džeki trebalo da se adaptuje, pravi Olivier dolazi tek sljedeće sezone.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 jan 2013, 19:08

Opet ovdje usporedbe nekih igrača sa igračima Arsenala. To su gluposti velike.

Džeko u Arsenalu, nemoguće, to je več davno sažvakana priča da je postala i dosadna koliko ju je ovaj glupi portal prenio puta, ustvai ova žuta novina, i naravno od toga nikad neće biti ništa. Dati za jednog igrača kao što je Džeko ( i ne samo on ) 30 Miliona € je suludo, glupo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 06 jan 2013, 19:17

Jest meni Dzeko drag, al je igrac na baterije, isto kao i Wallcot
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jan 2013, 19:32

chily-rz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: KAd vec potezete tu glupu usporedbu dje je primarijus bio juce da zabije gol prejakom Watfordu? Ako je Podolski polovnjak onda je i Njemacka reprezetnacija polovna. Ne znam zasto se spominje Edin Dzeko ovdje, niti ga Arsenal zeli dovesti niti ce isti igrac pristati na duplo manju platu. Zabije im ljubimac 9 golova u sezoni i oni ga ovdje na Arsenalovoj temi spominju ko da je zabio 90.
Ti ces eto odredjivati koja je rasprava glupa a koja je dostojna ove teme,.

Spominju se mnogi ovdje koji imaju jednake sanse da zavrse u Arsenalu kao i sam Dzeko pa ti ne smeta..Opusteno,smatras raspravu glupom,zaobidji je i nikom nista,.

Devet golova u odnosu na njegovu minutazu je jako dobra brojka,da ima Robinovu minutazu vjerovatno bi bili rame uz rame na listi najboljih strijelaca,.Prvi put da ga spomenem na ovoj temi i to s razlogom jer su neki vec radili usporedbu njega i Francuza,nije mi ljubimac,daleko od toga ali da ga gotivim kao i mnoge druge Bosance to stoji,.
Ma u cemu rame uz rame sa Robinom, budi realan Van Persie je druga planeta za Dzeku. startovao je isto onoliko ko i Giroud ima par golova vise u ekipi koja obiluje igracima svjetske klase. Kakve ti koristi od spominjanja igraca na ovoj temi ako znas da su sanse da dodje minimalne jer ne postoji nikakav interes ni jedne ni druge strane i znas da ces pokrenuti samo glupu raspravu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2013, 19:36

13 Manchester City (kući - liga)
16 Swansea (kući - FA Cup)
20 Chelsea (u gostima - liga)
23 West Ham (kući - liga)
26 Brighton (ako prođemo Swansea - u gostima)
30 Liverpool (kući - liga)

ovaj mjesec će bit katastrofa. Neki veliki transferi moraju past da se iznese ovaj teret. Sve gore od goreg majke mi...
Što ulazite u glupe rasprave da mi je znat. Džeko Giroud bla bla. Džeko ima godinu više iskustva od ovog drugog, i tek sljedeće će ih bit realno poredit do tad je glupo bilo šta pričat.
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 06 jan 2013, 19:41

nedim1993 je napisao/la:13 Manchester City (kući - liga)
16 Swansea (kući - FA Cup)
20 Chelsea (u gostima - liga)
23 West Ham (kući - liga)
26 Brighton (ako prođemo Swansea - u gostima)
30 Liverpool (kući - liga)

ovaj mjesec će bit katastrofa. Neki veliki transferi moraju past da se iznese ovaj teret. Sve gore od goreg majke mi...
Što ulazite u glupe rasprave da mi je znat. Džeko Giroud bla bla. Džeko ima godinu više iskustva od ovog drugog, i tek sljedeće će ih bit realno poredit do tad je glupo bilo šta pričat.

Ne sikiraj se ba za Dzeku ;)
Past ce transferi dobar dobar naravno da hoce al nece pojacanja :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.