NBA 2K13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

HibridLOL
Kontakt:

Re: NBA 2K13

Post Postao/la HibridLOL » 06 jan 2013, 16:18

Meni je sve ispve uspjelo i ok je :D
Sad sa Celticsima --
Doveo Jamesa al ne Lebrona

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 06 jan 2013, 17:56

Ja igram sa LAL i u prvoj sezoni nisam se uspio plasirat u playoff, i izgubio Howard i Nasha, Howard otisao u Milevoklu a Nash u penziju :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jan 2013, 18:14

Trooper je napisao/la:Ljudi pomozite molim vas; Skinuo sam onu reloaded verziju igrice, instalirao je al me je izbacivalo odma iz igrice. Onda sam skinuo i onaj crack fix za XP međutim opet se isto dešavalo :? Imam 3 GB rama, procesor intel Pentium D 3.0 Ghz, grafička nVidia Geforce 8500 GT. Čitao sam nešto da može biti do ono shader modela, sad ne znam kako se može provjeriti koja shader model grafička ima. Gledao sam na netu i piša da ova moja grafička ima 4.0 shader model. Unaprijed hvala :D
http://www.systemrequirementslab.com/cyri" onclick="window.open(this.href);return false;

nadji nba 2k13 i vidi hocel ti proci,nadjes igru i imas za testirat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Trooper
Kontakt:

Post Postao/la Trooper » 06 jan 2013, 18:39

Otelo je napisao/la:
Trooper je napisao/la:Ljudi pomozite molim vas; Skinuo sam onu reloaded verziju igrice, instalirao je al me je izbacivalo odma iz igrice. Onda sam skinuo i onaj crack fix za XP međutim opet se isto dešavalo :? Imam 3 GB rama, procesor intel Pentium D 3.0 Ghz, grafička nVidia Geforce 8500 GT. Čitao sam nešto da može biti do ono shader modela, sad ne znam kako se može provjeriti koja shader model grafička ima. Gledao sam na netu i piša da ova moja grafička ima 4.0 shader model. Unaprijed hvala :D
http://www.systemrequirementslab.com/cyri" onclick="window.open(this.href);return false;

nadji nba 2k13 i vidi hocel ti proci,nadjes igru i imas za testirat
Testirao sam već, prošlo mi je :? Pokušat ću skinut neku drugu verziju. Hvala uglavnom :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jan 2013, 18:42

Ne znam onda.Ja sam jucer skinuo tu reloaded verziju igre i bez problema instalirao.
No u mene je Win 7 tako da nemam problema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HibridLOL
Kontakt:

Post Postao/la HibridLOL » 06 jan 2013, 19:00

likma23 je napisao/la:Ja igram sa LAL i u prvoj sezoni nisam se uspio plasirat u playoff, i izgubio Howard i Nasha, Howard otisao u Milevoklu a Nash u penziju :D
A ja pun transfera e :D
G Rondo
G Barbosa
F Granger
F David Lee
C Hibert
6. igrac - Landry :)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 06 jan 2013, 21:12

Transfera!?
Unico amore sei!
❤️🖤

HibridLOL
Kontakt:

Post Postao/la HibridLOL » 07 jan 2013, 10:23

Ma tradeova.. Zajebah se :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 jan 2013, 00:45

jbt, @azter stanem ja u block kako si i i rekao protiv jamesa,kobea.. al nikad ne bude ofanzivni faul.. uvijek blocking faul i 2 bacanja za protivnika il izvodjenje sa strane :/

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 jan 2013, 00:56

pa ne možeš stat bilo gdje i očekivat dobar blok i da mu sviraju faul u napadu :) mora bit kontakta i mora bit "aktivan" duel. recimo, kad trče kontru, postaviš se negdje na dva metra od koša prije nego će se igrač odrazit i ne puštaš krug. ali pazi, tvoj igrač mora bit lijepo postavljen (da mu protivnik udari tačno u prsa) kad napada koš. možeš izborit faul u napadu i u postu, ali to je malo teže. uglavnom, ne možeš očekivat da često izboriš faul u napadu, najbolje da naučiš igrat što kvalitetniju odbranu i eventualno ubaciš dobre slajdere (ovi sa med's rostera su fantastični, ja igram po 5 minuta i ne uspijem zabit ni 50 koševa).

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 jan 2013, 13:37

http://www.nba2k.org/2013/01/nba-2k13-b ... artup.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dugo ocekivani!!! :mrgreen: :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 jan 2013, 13:46

azTer je napisao/la:pa ne možeš stat bilo gdje i očekivat dobar blok i da mu sviraju faul u napadu :) mora bit kontakta i mora bit "aktivan" duel. recimo, kad trče kontru, postaviš se negdje na dva metra od koša prije nego će se igrač odrazit i ne puštaš krug. ali pazi, tvoj igrač mora bit lijepo postavljen (da mu protivnik udari tačno u prsa) kad napada koš. možeš izborit faul u napadu i u postu, ali to je malo teže. uglavnom, ne možeš očekivat da često izboriš faul u napadu, najbolje da naučiš igrat što kvalitetniju odbranu i eventualno ubaciš dobre slajdere (ovi sa med's rostera su fantastični, ja igram po 5 minuta i ne uspijem zabit ni 50 koševa).
znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno

HibridLOL
Kontakt:

Post Postao/la HibridLOL » 09 jan 2013, 13:53

Kad napravim 2 faula u 2 njihova napada ulazim u bonus ionako prije tog nisam pravio nijedan faul.Kakvo im je to pravilo ? :roll:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 jan 2013, 15:43

soxx je napisao/la:znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno
ma znam, kažem da je to rijetkost, i ja uspijem izborit faul svaku drugu utakmicu, recimo.

inače, igram sa ovim med's rosterom i slajderima, skroz dobar patch, ali ne bih preporučio ovim novajlijama da koriste ove slajdere. teške je pogodit i otvorene šuteve. maloprije igrao sa hjustonom utakmicu po pet minuta, zabio 18 poena na poluvremenu :lol: parsons za tri poena 1-5, a bar tri šuta su bila wide opened :D

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 09 jan 2013, 16:41

azTer je napisao/la:
soxx je napisao/la:znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno
ma znam, kažem da je to rijetkost, i ja uspijem izborit faul svaku drugu utakmicu, recimo.

inače, igram sa ovim med's rosterom i slajderima, skroz dobar patch, ali ne bih preporučio ovim novajlijama da koriste ove slajdere. teške je pogodit i otvorene šuteve. maloprije igrao sa hjustonom utakmicu po pet minuta, zabio 18 poena na poluvremenu :lol: parsons za tri poena 1-5, a bar tri šuta su bila wide opened :D
Takodje preporucujem ovaj Med's Roster svima, dosta je realnije ...
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 09 jan 2013, 16:44

MirsoNi je napisao/la:
azTer je napisao/la:

Ako nije problem, jel mozes pojasnit drug gdje se nalazi taj Med's Roster, jer bas nisam upucen u ovu temu...

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 09 jan 2013, 16:46

azTer je napisao/la:

"azTer" druze gdje se moze naci taj patch sa tim rosterom i slajderima......

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 09 jan 2013, 18:00

reeds je napisao/la:
MirsoNi je napisao/la:
azTer je napisao/la:
Ako nije problem, jel mozes pojasnit drug gdje se nalazi taj Med's Roster, jer bas nisam upucen u ovu temu...
Poslo sam ti linkove na p.p. :)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 09 jan 2013, 19:15

ej ljudi jel neko probao, tj da li se moze promjeniti trener u netsima jos uvjek ih vodi avery :)))) i da li se mogu mjenjato pmocni treneri i ostalo da li za to sve treba neki patch jer u opcijama se to nemoze promjenti bar sam ja pokusao i nisam uspio...

HibridLOL
Kontakt:

Post Postao/la HibridLOL » 09 jan 2013, 21:30

reeds je napisao/la:ej ljudi jel neko probao, tj da li se moze promjeniti trener u netsima jos uvjek ih vodi avery :)))) i da li se mogu mjenjato pmocni treneri i ostalo da li za to sve treba neki patch jer u opcijama se to nemoze promjenti bar sam ja pokusao i nisam uspio...
Ja mislim da moze u asocijaciji samo.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.