Sad sa Celticsima --
Doveo Jamesa al ne Lebrona
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
http://www.systemrequirementslab.com/cyri" onclick="window.open(this.href);return false;Trooper je napisao/la:Ljudi pomozite molim vas; Skinuo sam onu reloaded verziju igrice, instalirao je al me je izbacivalo odma iz igrice. Onda sam skinuo i onaj crack fix za XP međutim opet se isto dešavaloImam 3 GB rama, procesor intel Pentium D 3.0 Ghz, grafička nVidia Geforce 8500 GT. Čitao sam nešto da može biti do ono shader modela, sad ne znam kako se može provjeriti koja shader model grafička ima. Gledao sam na netu i piša da ova moja grafička ima 4.0 shader model. Unaprijed hvala
Testirao sam već, prošlo mi jeOtelo je napisao/la:http://www.systemrequirementslab.com/cyri" onclick="window.open(this.href);return false;Trooper je napisao/la:Ljudi pomozite molim vas; Skinuo sam onu reloaded verziju igrice, instalirao je al me je izbacivalo odma iz igrice. Onda sam skinuo i onaj crack fix za XP međutim opet se isto dešavaloImam 3 GB rama, procesor intel Pentium D 3.0 Ghz, grafička nVidia Geforce 8500 GT. Čitao sam nešto da može biti do ono shader modela, sad ne znam kako se može provjeriti koja shader model grafička ima. Gledao sam na netu i piša da ova moja grafička ima 4.0 shader model. Unaprijed hvala
nadji nba 2k13 i vidi hocel ti proci,nadjes igru i imas za testirat
A ja pun transfera elikma23 je napisao/la:Ja igram sa LAL i u prvoj sezoni nisam se uspio plasirat u playoff, i izgubio Howard i Nasha, Howard otisao u Milevoklu a Nash u penziju
znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudnoazTer je napisao/la:pa ne možeš stat bilo gdje i očekivat dobar blok i da mu sviraju faul u napadumora bit kontakta i mora bit "aktivan" duel. recimo, kad trče kontru, postaviš se negdje na dva metra od koša prije nego će se igrač odrazit i ne puštaš krug. ali pazi, tvoj igrač mora bit lijepo postavljen (da mu protivnik udari tačno u prsa) kad napada koš. možeš izborit faul u napadu i u postu, ali to je malo teže. uglavnom, ne možeš očekivat da često izboriš faul u napadu, najbolje da naučiš igrat što kvalitetniju odbranu i eventualno ubaciš dobre slajdere (ovi sa med's rostera su fantastični, ja igram po 5 minuta i ne uspijem zabit ni 50 koševa).
ma znam, kažem da je to rijetkost, i ja uspijem izborit faul svaku drugu utakmicu, recimo.soxx je napisao/la:znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno
Takodje preporucujem ovaj Med's Roster svima, dosta je realnije ...azTer je napisao/la:ma znam, kažem da je to rijetkost, i ja uspijem izborit faul svaku drugu utakmicu, recimo.soxx je napisao/la:znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno
inače, igram sa ovim med's rosterom i slajderima, skroz dobar patch, ali ne bih preporučio ovim novajlijama da koriste ove slajdere. teške je pogodit i otvorene šuteve. maloprije igrao sa hjustonom utakmicu po pet minuta, zabio 18 poena na poluvremenuparsons za tri poena 1-5, a bar tri šuta su bila wide opened
Ako nije problem, jel mozes pojasnit drug gdje se nalazi taj Med's Roster, jer bas nisam upucen u ovu temu...MirsoNi je napisao/la:Takodje preporucujem ovaj Med's Roster svima, dosta je realnije ...azTer je napisao/la:ma znam, kažem da je to rijetkost, i ja uspijem izborit faul svaku drugu utakmicu, recimo.soxx je napisao/la:znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno
inače, igram sa ovim med's rosterom i slajderima, skroz dobar patch, ali ne bih preporučio ovim novajlijama da koriste ove slajdere. teške je pogodit i otvorene šuteve. maloprije igrao sa hjustonom utakmicu po pet minuta, zabio 18 poena na poluvremenuparsons za tri poena 1-5, a bar tri šuta su bila wide opened
"azTer" druze gdje se moze naci taj patch sa tim rosterom i slajderima......azTer je napisao/la:ma znam, kažem da je to rijetkost, i ja uspijem izborit faul svaku drugu utakmicu, recimo.soxx je napisao/la:znam brate, al ni jednom u utakmici da se desi ofanzivni faul.. bas mi cudno
Poslo sam ti linkove na p.p.reeds je napisao/la:Ako nije problem, jel mozes pojasnit drug gdje se nalazi taj Med's Roster, jer bas nisam upucen u ovu temu...MirsoNi je napisao/la:Takodje preporucujem ovaj Med's Roster svima, dosta je realnije ...azTer je napisao/la:
Ja mislim da moze u asocijaciji samo.reeds je napisao/la:ej ljudi jel neko probao, tj da li se moze promjeniti trener u netsima jos uvjek ih vodi avery))) i da li se mogu mjenjato pmocni treneri i ostalo da li za to sve treba neki patch jer u opcijama se to nemoze promjenti bar sam ja pokusao i nisam uspio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.