Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Tri loše stvari u vezi ovog Suarezovog gola:
1. Stvarno je fuj način na koji se prednost udvostručava, znači stvarno prljav potez Suareza koji se još debilski krevelji i proslavlja gol (pravi glumac)
2. Mogao bi biti naknadno kažnjen zbog ovoga !?
3. Sad će se na temi skupiti cijeli EPL podforum da nam kaže kako je LFC poguran protiv Mansfielda.
1. Stvarno je fuj način na koji se prednost udvostručava, znači stvarno prljav potez Suareza koji se još debilski krevelji i proslavlja gol (pravi glumac)
3. Sad će se na temi skupiti cijeli EPL podforum da nam kaže kako je LFC poguran protiv Mansfielda.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pa sta !? Da je nekom drugom timu bacao bi drvlje i kamenje kao sto obicno radis.FCL je napisao/la:pa sta ako navlace ,nije prvi put da nekom navlaceZodiac je napisao/la:Kako samo sudije navlače Liverpoolu,dva penala su trebala biti svirana za Mansfield još i ovo igranje rukom,yebeš i ovakvu pobjedu
Steta radi utakmice

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Nije prvi put al ja nikad nisam volio da se na ovaj nacin daju golovi,ako ne mogu nizeligasa pobjediti bez sudijskih navlacenja nek onda idu igrati kriketFCL je napisao/la:pa sta ako navlace ,nije prvi put da nekom navlaceZodiac je napisao/la:Kako samo sudije navlače Liverpoolu,dva penala su trebala biti svirana za Mansfield još i ovo igranje rukom,yebeš i ovakvu pobjedu

Lako vam je pričat da je sudija loš,fuj... kad igramo protiv Mansfielda i svakako ćemo proći. Da je ovakav sudija u Premier ligi svima bi nam bilo drago
.

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Čitavu sezonu kukate kako nam sudije samo odmažu, sad malo pomognu i opet kukate.
Nikad vas zadovoljiti, sutra kad bi Messia doveli, ne biste bili zadovoljni, htjeli bi i Ronalda vjerovatno.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
ko tebe pita sta volis i nevolis,nema para ako manj prodjeZodiac je napisao/la:Nije prvi put al ja nikad nisam volio da se na ovaj nacin daju golovi,ako ne mogu nizeligasa pobjediti bez sudijskih navlacenja nek onda idu igrati kriketFCL je napisao/la:pa sta ako navlace ,nije prvi put da nekom navlaceZodiac je napisao/la:Kako samo sudije navlače Liverpoolu,dva penala su trebala biti svirana za Mansfield još i ovo igranje rukom,yebeš i ovakvu pobjedu

Ne brini se,ne gleda dovoljan broj drugih simpatizera ovu utakmicu,samo vi gledate i možda jos par nas.BeyKopites je napisao/la:Tri loše stvari u vezi ovog Suarezovog gola:

Sramota je da nam navlace protiv cetveroligasa, dakle potpuna sramota. Suarez jos ironicno aplaudira prema navijacima Mansfielda, FUJ!Zodiac je napisao/la:Nije prvi put al ja nikad nisam volio da se na ovaj nacin daju golovi,ako ne mogu nizeligasa pobjediti bez sudijskih navlacenja nek onda idu igrati kriketFCL je napisao/la:pa sta ako navlace ,nije prvi put da nekom navlaceZodiac je napisao/la:Kako samo sudije navlače Liverpoolu,dva penala su trebala biti svirana za Mansfield još i ovo igranje rukom,yebeš i ovakvu pobjedu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Onaj tamnoputi sa kikicama im je jak k´o zemlja,uz to frajer baci loptu iz auta 40 m
,da hoce dati jedan gol makar radi onog naroda na tribinima a realno i zasluzili su.

treba se tema preimenovat u liverpool fc nikad zadovoljni 

Ma nema sta za razliku od drugih mi makar govorimo da je fuj i lose.Hannize care necu ni da odmazu ni da pomazu ha ya 

Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 06 jan 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"
Normalno. Treba biti posten i pravedan prije svega, ovaj sudija to nije, a vidim i neki od vas isto tako.hanniz je napisao/la:Čitavu sezonu kukate kako nam sudije samo odmažu, sad malo pomognu i opet kukate.Nikad vas zadovoljiti, sutra kad bi Messia doveli, ne biste bili zadovoljni, htjeli bi i Ronalda vjerovatno.
@carlo da su cetverologasi pa i nekako al oni igraju u 6 engleskoj ligi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Exodus Isaac GeohaghonZodiac je napisao/la:Onaj tamnoputi sa kikicama im je jak k´o zemlja,uz to frajer baci loptu iz auta 40 m,da hoce dati jedan gol makar radi onog naroda na tribinima a realno i zasluzili su.

Al hajd dobro što je to Suarez uradio,ali mi nikako nije jasno kako sudija ovo nije vidio.

Svi znaju da je Suarez dobar igrač,ali ga kao čovjeka slabo ko gotivi.
Bas bi eto runi ili persi priznali da su igrali rukom.
Seljacka mu je bila reakcija poslije gola.
Ima li iko cijeli gif, znači od početka pa do slavlja. Još jednom je dokazao svoju narav, posebno ako se poslije kreveljio i slavio kako čitam.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napucala ga lopta, ništa strašno 
Odakle se odjednom iskotiše ovi scumovi

Odakle se odjednom iskotiše ovi scumovi

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 06 jan 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam nigdje ni spomenuo da je Suarezova krivica što je gol priznat,ja sam rekao da mi je sudija smiješan jer ovako očigledno igranje nije vidio.Carlo je napisao/la:Bas bi eto runi ili persi priznali da su igrali rukom.
A to što je uradio poslije gola ide njemu na čast.

A evo,1:2.
Vidi im predsjednice što slavi.Neka,zaslužili su.
Ma ništa posebno nije proslavljao, samo stao na mjesto i poljubio ruku.Benop je napisao/la:Ima li iko cijeli gif, znači od početka pa do slavlja. Još jednom je dokazao svoju narav, posebno ako se poslije kreveljio i slavio kako čitam.
2:1
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.