Haj ne seri, čovjek je danas rizikovao karijeru zbog Juventusa, šta ako nije htio izvesti penal, kako ste vi pojedni čudni. A isto ako tako razmišljaš onda nemoj ni pratiti Juventus.drughi je napisao/la:ma **** mi se za principina to je **** jedna, onakav tehničar i onoliko trči a ne smije penal izvesti pizda ona svjetska i opet da ponovim srecom nije leglo na račun metar nula pa kad dođe Higuain sljedece godine nemojte se pitat odakle pare.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
kakvi su ovo sad napadi na '' svemoguceg '' Contea, i vidim bonuci se napada... poraz ko poraz, sta ste frku digli odmah... jaki ste vi. izgurat cete nekako i ovo, al sad se vidi obraz neki juventina
i sta bi markiziju. nisam mogao gledati istovremeno dvije tekme?. po komentarima vidim neka ozbiljnija povreda

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... orno%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
Marotta na je prije utakmice porucio da u Januaru od napadaca nema nista
nadam se da je gledao utakmicu

Marotta na je prije utakmice porucio da u Januaru od napadaca nema nista

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne može se vala svaka dobijati, pogotovo ne kad je u timu pola igrača ispod prosjeka. Još neuigrani do bola.
Prvi gol pade nakon greške Pirla po Pelusovoj strani. Drugi opet po Pelusovoj strani. Da je Giorgio igrao onaj Icardi bi davno u bolnici završio. Ovako nam valja trpiti polovnu robu još par kola.
Bruka loša utakmica, al hoće to ovaj Juve ovako, povremeno. Svakih 5-6 kola nam se desi jedna ovako loša utakmica.
Prvi gol pade nakon greške Pirla po Pelusovoj strani. Drugi opet po Pelusovoj strani. Da je Giorgio igrao onaj Icardi bi davno u bolnici završio. Ovako nam valja trpiti polovnu robu još par kola.
Bruka loša utakmica, al hoće to ovaj Juve ovako, povremeno. Svakih 5-6 kola nam se desi jedna ovako loša utakmica.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sve na mjestu, ali ovdje ne bi bio niti jedan post u kome se proziva neko da smo izgubili od bolje ekipe na terenu, ali izgubiti meč u kojem vodiš i imaš igrača više i iz dvije frljoke primaš gol, ja nešto ne mogu da se sjetim da nam se to ikada desilo.L'Avvocato je napisao/la:Ne može se vala svaka dobijati, pogotovo ne kad je u timu pola igrača ispod prosjeka. Još neuigrani do bola.
Samo jednom sam se debilnije osjećao, a to je kada smo prije 3-4 godine protiv Siene kući vodili 3-0 poslije 10 minuta i na kraju remizirali.
Trebat će mi dva dana da svarim ovo od danas, a Marchu ne mogu prežaliti ako bude dugo out, to je prejak udarac.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
I samo da se zna da je Marchisio samovoljno odlučio da nastavi utakmicu, ne krivite Contea.
Sad se spominje istegnuće koljena, a ne napuknuće ligamenta, a to je lakša povreda, možda će pauzirati par sedmica, jer da mu je nešto napuklo prvi put ne bi mogao uopšte nastaviti utakmicu. Mogao bi se vratiti za par sedmica kad i Chiellini, ali ovo su samo progonoze, više će se znati nakon testova.
Eto prilike za Marronea da se dokaže.
Sad se spominje istegnuće koljena, a ne napuknuće ligamenta, a to je lakša povreda, možda će pauzirati par sedmica, jer da mu je nešto napuklo prvi put ne bi mogao uopšte nastaviti utakmicu. Mogao bi se vratiti za par sedmica kad i Chiellini, ali ovo su samo progonoze, više će se znati nakon testova.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj jest vala baš, ona protiv Siene je bila za pamćenje ... Grygera at his bestPogba je napisao/la: Sve na mjestu, ali ovdje ne bi bio niti jedan post u kome se proziva neko da smo izgubili od bolje ekipe na terenu, ali izgubiti meč u kojem vodiš i imaš igrača više i iz dvije frljoke primaš gol, ja nešto ne mogu da se sjetim da nam se to ikada desilo.
Samo jednom sam se debilnije osjećao, a to je kada smo prije 3-4 godine protiv Siene kući vodili 3-0 poslije 10 minuta i na kraju remizirali.
Trebat će mi dva dana da svarim ovo od danas, a Marchu ne mogu prežaliti ako bude dugo out, to je prejak udarac.

Ali vidjelo se ba od početka da neće na dobro izaći. Milion pogrešnih dodavanja, proigravanja, loših ubacivanja, malo trke, požrtvovanosti ... ma jednostavno ko mlohav ku*ac smo izgledali danas.
Samo se treba nadati da Claudio nije teže povrijeđen. To bi nam bio masivan udarac.
★★★
IlGiganteBuono je napisao/la:I samo da se zna da je Marchisio samovoljno odlučio da nastavi utakmicu, ne krivite Contea.
Ako je istegnuce u pitanju pauzirace 1-2 mjeseca kao i Caseres jer je i on imao istu povredu na tim cupu daj boze da je to
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neko se opario

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nadam se da ce biti isti efekt ko protiv intera kuci nakon poraza, jer smo omda od tad sve meljali ispred nas!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- L'Avvocato
- Kontakt:
"I medici bianconeri hanno dato il loro primo responso: per Marchisio si potrebbe trattare solo di una distorsione. Ovviamente ancora non c’è nulla di sicuro, dato che il “Principino” domani verrà sottoposto ad ulteriori accertamenti e, solo allora, si saprà di più sul possibile stop del centrocampista della Juve e della Nazionale."
Samo istegnuće haman ... daaj Bože pogledaj nas, samo da ne bude teža povreda.
Samo istegnuće haman ... daaj Bože pogledaj nas, samo da ne bude teža povreda.
★★★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Neko se opario![]()
![]()
Marotta vjerovatno skupljo pare da dovede napadaca

- 10DelPiero
- Kontakt:
Cuj Buffona, pa kriv je za prvi gol a onaj drugi je izuzetno tesko braniti reci da je ono njegova greska moze samo neko ko nikada nije stao na gol ili igrao fudbal, oba su probili po Pelusovoj strani a kod drugog je on bio taj koji je samo ispratio igraca.LateraleSinistro je napisao/la:Bez potrebe krivite Pelusa, ako ikog na kraju treba krivit to je Buffon, al kako njega krivit i on je covjek i ima pravo da grijesi.Dakle na kraju treba se ohladit i nikog ne krivit jer to nista dobro nece donijeti.
p.s. jedini poraz koji se danas mogao desit je taj da recimo Marchisia izgubimo na duze vrijeme, a ovo ostalo sve se da ispravit i takve stvari se desavaju u fuci.
Alessandro Del Piero !
sta ima nepobjedivi..volim kad se neko qrci pa dobije po gujici 

Unica grande amore
Mi i dalje uzivamoAllAbout je napisao/la:sta ima nepobjedivi..volim kad se neko qrci pa dobije po gujici

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pripremise ti za Cavani showAllAbout je napisao/la:sta ima nepobjedivi..volim kad se neko qrci pa dobije po gujici
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma ljudi opusteno ... uzimamo scudetto 100% ...
ovo ostalo na spram nas su karine ekipice ...
vidite koliko im je drago kad mi izgubimo ... svaki lik se nasladjiva ...
to pokazuje da smo najveci ...
FORZAA JUVEEEEEE
ovo ostalo na spram nas su karine ekipice ...
vidite koliko im je drago kad mi izgubimo ... svaki lik se nasladjiva ...
to pokazuje da smo najveci ...
FORZAA JUVEEEEEE
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Za prvi gol najveći krivac je Buffon i nemojte ga braniti, on je svojom greškom odveo utakmicu u drugom smjeru.
Nikad nije lijep osjećaj kad se izgubi, uvijek postoji ogorčenje neko, bilo je ovakvih utakmica i prošle sezone, doduše iste nismo gubili, ali opet smo znali odigrati katastrofalno, s neke strane kad gledate bolje je 2 pobjede i poraz, nego pobjeda i dva remija ili 3 remija i 0 poraza.
Danas nije ništa išlo, sudbina je bila takva da izgubimo i šta ćete, svejedno mi zbog poraza koliko me brine ova povreda, daj Bože da se radi o istegnuću prvog stepena, to znači da bi Marchisio mogao igrati protiv Celtica.

Nikad nije lijep osjećaj kad se izgubi, uvijek postoji ogorčenje neko, bilo je ovakvih utakmica i prošle sezone, doduše iste nismo gubili, ali opet smo znali odigrati katastrofalno, s neke strane kad gledate bolje je 2 pobjede i poraz, nego pobjeda i dva remija ili 3 remija i 0 poraza.
Danas nije ništa išlo, sudbina je bila takva da izgubimo i šta ćete, svejedno mi zbog poraza koliko me brine ova povreda, daj Bože da se radi o istegnuću prvog stepena, to znači da bi Marchisio mogao igrati protiv Celtica.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Najiskrenije se nadam da ce Conte za iducu utakmicu ostaviti Pelusa na klupi i pustiti ga malo da skupi treninga sa novim saigracima prije nego ponovno zapocne susret.. Pored zdravog Caceresa utakmicu zapocinje igrac koji je cak par dana u Juventusu..
Nadajmo se samo da ce Llorente potpisati za Juve u narednih par dana..
Nadajmo se samo da ce Llorente potpisati za Juve u narednih par dana..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.