Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
A šta je to bilo sa Marchisiom, jel neka ozbiljnija povreda? Nepotreban gubitak bodova, al mislim da se zna u kom smjeru ove sezone ide Seria A tako da ne sumnjam da će Juventus odbraniti titulu..
Il club piu titolato al mondo!
Sad će Marotta poslati ponudu ovom fenomenu Icardiu jer nam je dao 2 gola iz 2 šuta, ovako smo i Amauria doveli, ko god nam zabije, taj je majstor.
15M je spremio, bez rata.
15M je spremio, bez rata.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Joj pola vas ko da nikad igrali fudbal nije. Ljudi ovo je freak utakmica bila, ovdje se ne moze Conte krivit.
Zasto?
Zato jer nije mogao Conte znat da ce Buffonu lopta odskocit 1 cm ispred ruku i prevalit se u gol tj. da ce Buffon napravit gresku nakon 100 godina.Dalje kad se tako nesto desi a sve je islo do tad u nasu korist desava se blackout, tada udje voda u usi i najboljim igracima svih vremena a kamoli nekom Giovincu ili slicnima.Conte u tom trentuku njima ne moze uci svakom pojedinacno u glavu i reci sta treba, tu on samo moze posmatrat i sta se desava pa drugi gol koji rezultat i efekt prvog freak gola.Mi da smo normalan gol primili i da ga nismo primili sa igracem vise mi bi ovu utakmicu dobili.Zasto?
Pa zato sto psiholoski efekt takvog gola bi bio 1000x slabiji od ovako primljenog gola od kojeg niko se ne oporavlja tako lako a dok smo se oporavljali psihicki eto drugog, zatim sva ona nesreca kao kod Vucinicevih prilika i povreda Marchisia i Bonuccia, ljudi tu ne pomaze niko, tako je sudjeno, protiv nekih "sila univerzuma" se nekad ne moze i nije smak svijeta. Sta su trebali igraci Bayerna nakon 99-te godine? da izvrse kolektivno samoubistvo il da se oproste od fudbala? Neke stvari se ne mogu kontrolisat koliko god bio dobar igrac.Kraj.
Zasto?
Zato jer nije mogao Conte znat da ce Buffonu lopta odskocit 1 cm ispred ruku i prevalit se u gol tj. da ce Buffon napravit gresku nakon 100 godina.Dalje kad se tako nesto desi a sve je islo do tad u nasu korist desava se blackout, tada udje voda u usi i najboljim igracima svih vremena a kamoli nekom Giovincu ili slicnima.Conte u tom trentuku njima ne moze uci svakom pojedinacno u glavu i reci sta treba, tu on samo moze posmatrat i sta se desava pa drugi gol koji rezultat i efekt prvog freak gola.Mi da smo normalan gol primili i da ga nismo primili sa igracem vise mi bi ovu utakmicu dobili.Zasto?
Pa zato sto psiholoski efekt takvog gola bi bio 1000x slabiji od ovako primljenog gola od kojeg niko se ne oporavlja tako lako a dok smo se oporavljali psihicki eto drugog, zatim sva ona nesreca kao kod Vucinicevih prilika i povreda Marchisia i Bonuccia, ljudi tu ne pomaze niko, tako je sudjeno, protiv nekih "sila univerzuma" se nekad ne moze i nije smak svijeta. Sta su trebali igraci Bayerna nakon 99-te godine? da izvrse kolektivno samoubistvo il da se oproste od fudbala? Neke stvari se ne mogu kontrolisat koliko god bio dobar igrac.Kraj.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Problem je sto nemamo napadaca koji moze dati go iz prve sanse , jer nas realizacija ****
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Sad kad počne da se drami, ne valja ovaj, ne valja onaj.
Treba i Buffonu nogu dati i on je kriv za oba gola koliko i ostali igrači.

Treba i Buffonu nogu dati i on je kriv za oba gola koliko i ostali igrači.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma **** mi se za principina to je **** jedna, onakav tehničar i onoliko trči a ne smije penal izvesti pizda ona svjetska i opet da ponovim srecom nije leglo na račun metar nula pa kad dođe Higuain sljedece godine nemojte se pitat odakle pare.
- pendjercity
- Kontakt:
Ovo današnje je velik broj, ali neparan, minusa:
1. Početni sastav
2. Izmjene
3. Pristup igri
4. Bufon
5. Gio
6. Vucinic
7. Conte, ....
i onda kao suma svega dobije nas ekipa koja iz 18 utakmica ima 18 bodova.?
Najgora stvar - povreda Markisia (koljeno, nije gripa od 3 dana)... mada su se i ostali poprilično istrosili "ganjajuci" loptu zadnjih pola sata.
1. Početni sastav
2. Izmjene
3. Pristup igri
4. Bufon
5. Gio
6. Vucinic
7. Conte, ....
i onda kao suma svega dobije nas ekipa koja iz 18 utakmica ima 18 bodova.?
Najgora stvar - povreda Markisia (koljeno, nije gripa od 3 dana)... mada su se i ostali poprilično istrosili "ganjajuci" loptu zadnjih pola sata.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma nije da nevalju nego nema logike da moze jedan Peluso koji je skoro doso imati prednost nad Caceresom ,
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bitno da se uzme pouka za buduće, a ja sam siguran da je ovaj poraz i dobro došao, jer ovako je bilo i protiv Intera, rani gol i onda potop, previše smo se opustili i počeli upisivati bodove prije vremena, ovo je najbolji trenutak da se svi redom uozbilje, pored toga i teške nogu jer pripreme su uradile svoje, kao i nedostatak utakmica.
Samo da sve bude uredu sa Marchisiom, i nakon danas volio bi PDC već u narednim danima pronađe novi klub, imao sam nade u ovog momka, ali me je razocarao u zadnje vrijeme.
Ja sam se čudio kako mi do sad nismo kiksali protiv ove buranije.
Samo da sve bude uredu sa Marchisiom, i nakon danas volio bi PDC već u narednim danima pronađe novi klub, imao sam nade u ovog momka, ali me je razocarao u zadnje vrijeme.
Ja sam se čudio kako mi do sad nismo kiksali protiv ove buranije.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 06 jan 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa izgubili i šta sad? Sve je u našim rukama i iz ovoga samo možemo naučiti.
Jednostavno, je sve naopako bilo u drugom dijelu i tako je kako je. Podbacili su svi, a protiv Milana ćemo se aBd iskupiti. Nema potrebe dramu praviti, jedino povrede brinu.
Jednostavno, je sve naopako bilo u drugom dijelu i tako je kako je. Podbacili su svi, a protiv Milana ćemo se aBd iskupiti. Nema potrebe dramu praviti, jedino povrede brinu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlPrincipino
- Kontakt:
Rezultat i nije bitan. Poraz ko poraz. Uzet cemo mi na kraju ligu. Desava se crni dan. Mene vise brine Claudio.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
AvantiSignora je napisao/la:Ma nije da nevalju nego nema logike da moze jedan Peluso koji je skoro doso imati prednost nad Caceresom ,
To nikom nema logike samo Conteu ima nide veze i jos umjesto Marchisia povrijedenog on izvadi Pogbu i izgubismo Marchisia

- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Spominje se napuknuće ligamenta kod Marchisia, što znači minimalnih par mjeseci van terena i automatski kraj sezone. Daj Bože da ovo nije istina.
Ja mislim da bi vi sad potpisali da izgubite i naredne dvije samo da Marchisiu nije nista
Nego imal kakvih vijesti oko njega? Vidio sam da je koljeno al sad koliko je ozbiljno
Nego imal kakvih vijesti oko njega? Vidio sam da je koljeno al sad koliko je ozbiljno
Thomas Müller - Fußballgott
IlGiganteBuono je napisao/la:Spominje se napuknuće ligamenta kod Marchisia, što znači minimalnih par mjeseci van terena i automatski kraj sezone. Daj Bože da ovo nije istina.
Ako je puknuce ligamenata to je kraj sezone za Marchisia pu..... ebem ti srecu

- LateraleSinistro
- Kontakt:
Bez potrebe krivite Pelusa, ako ikog na kraju treba krivit to je Buffon, al kako njega krivit i on je covjek i ima pravo da grijesi.Dakle na kraju treba se ohladit i nikog ne krivit jer to nista dobro nece donijeti.
p.s. jedini poraz koji se danas mogao desit je taj da recimo Marchisia izgubimo na duze vrijeme, a ovo ostalo sve se da ispravit i takve stvari se desavaju u fuci.
p.s. jedini poraz koji se danas mogao desit je taj da recimo Marchisia izgubimo na duze vrijeme, a ovo ostalo sve se da ispravit i takve stvari se desavaju u fuci.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajevo1946
- Kontakt:
KatastrofaIlGiganteBuono je napisao/la:Spominje se napuknuće ligamenta kod Marchisia, što znači minimalnih par mjeseci van terena i automatski kraj sezone. Daj Bože da ovo nije istina.

Još ostade da igra povrijeđen, bolje da je izašao odamah, razumijem i želju i sve, ali nije se smjelo kockati sa tim. Kakav udarac za nas ako prve prognoze budu tačne, a Bgm se ne čini dobro.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Realno, to bi bio veliki udarac za naše nade, konkretno u LP, Marcha je prevažan igrač za nas.
Za ligu ne brinem i nikada nisam, ali ovo od danas nam se ne smije dešavati.
Izgubismo Chiella i Marchisia na dug period u ključnim dijelovima sezone.
Za ligu ne brinem i nikada nisam, ali ovo od danas nam se ne smije dešavati.
Izgubismo Chiella i Marchisia na dug period u ključnim dijelovima sezone.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 jan 2013, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ohladio sam se
Poraz iz kojeg se uci, sve ostalo se zaboravlja. Los pristup i nesreca i ispalo je kako je ispalo. Samo da Marcha nije teze povredjen, ne bih to bio isti Juve, pogotovo zbog LP...
Poraz je vec proslost, ali nam je Marchiso u mislima. Ovi sto zanaju talijanski nek obavjestavaju, jer bez Marche i Chielinia stvari ne bih izgledale isto...
Napadac je zarko potreban kao kisa zemlji poslije suse

Poraz iz kojeg se uci, sve ostalo se zaboravlja. Los pristup i nesreca i ispalo je kako je ispalo. Samo da Marcha nije teze povredjen, ne bih to bio isti Juve, pogotovo zbog LP...
Poraz je vec proslost, ali nam je Marchiso u mislima. Ovi sto zanaju talijanski nek obavjestavaju, jer bez Marche i Chielinia stvari ne bih izgledale isto...
Napadac je zarko potreban kao kisa zemlji poslije suse

Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 06 jan 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.