Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
najgori je levat lolcott, koji uspije svaku petu utakmicu odigrati kako treba i onda se navijaci lafo dignu treba potpisati novi ugovor, dati mu 90k, a **** je zesca. Nama bi najvece pojacanje bilo odlazak Crapseya i Lolcotta iz Arsenala.
-
- Kontakt:
Harun93 je napisao/la:Dok je Ramseya u ekipi, remiji su pod znakom upitnika, za tu sezonu se mozes halaliti sa trofejima jer sa takvim hadaljima kao sto je on mi nemamo nista traziti, vise sam se obradovo njegovom izlasku nego golu Poldija, on samo bruka i donosi nesrecu na ovaj vec jadni Arsenal, ramseya podhitno prodavat il ga ostaviti na klupu

Walnut da ima obraza pristao bi jos na smanjenje plate.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nama nebi ni protiv Leyton Orienta bilo lagano igrat a gdje protiv City-a il Swansea
Ovo samo pokazuje da ekipa nema dovoljan kvalitet da rutinski odigra utakmicu.
@Profesor
Neću reć da ti je priča glupa al ..
Pa taj isti Walcott daje golove i dijeli assitencije,da njega nema imali bi 20 golova manje

Ovo samo pokazuje da ekipa nema dovoljan kvalitet da rutinski odigra utakmicu.
@Profesor
Neću reć da ti je priča glupa al ..
Pa taj isti Walcott daje golove i dijeli assitencije,da njega nema imali bi 20 golova manje
- frankqqqqq
- Kontakt:

Dovest Shawa stavit ga na lijevog beka a Gibbsa na krilo. Objasnio neke stvari ovim "napadačima" našim.
- Marsal
- Kontakt:
Ma bi al' u qurcu, bili bi na istom mjestu gdje smo i sad da igra Arnelov karate kid Mijači-san umjesto njega.Rosicky je napisao/la: Pa taj isti Walcott daje golove i dijeli assitencije,da njega nema imali bi 20 golova manje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam sta bi reko za Michu-a, al jedno je sigurno bolji je od Wallcot-a, al nekako frajera nema citavu tekmu, tek ponekad komentator ga spomene, malo dodira sa loptom, al zato redovno trpa levate sa druge strane, ne znam meni se cini da ima frajer i srece dosta
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Koji nemore igrat u Wiganu i kad je zdravMarsal je napisao/la:Ma bi al' u qurcu, bili bi na istom mjestu gdje smo i sad da igra Arnelov karate kid Mijači-san umjesto njega.Rosicky je napisao/la: Pa taj isti Walcott daje golove i dijeli assitencije,da njega nema imali bi 20 golova manje

- Marsal
- Kontakt:
Pa upravo to.Rosicky je napisao/la: Koji nemore igrat u Wiganu i kad je zdrav
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da se ja pitam iducu bi probo sa Gibbsom u napadu, ne moze biti gori od Wallcota da ga yebes
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ramsey, ocami frajer rahitičar.
Walcott..stvarno..stvarno sta on oce uopste ovdje? Misli imat 25 k vise sedmicno? Ja bi mu **** dao i pravo nogu ispis..rahljo onaj mutavi..
Giroud..mora se vise aktivirati, mora jednostavno mora, spor je..ima onako zavrsnicu..neznam sta da kazem.
Arteta..krivo mi samo sto nije potrco pobogu na onu loptu, neg stojis ko da se sasro na golu..
Mertesacker..tobejarabi danas, dobije loptu i prepadne se.
Podolski, frajer nece iz drugog pokusaja promasiti..uf kad bi igrao glavnog napadaca, te dobijao fenomenalne lopte, bio bi novi RVP..
Villu obavezno dovesti, španac je to, zna se snać..
Zadnji vezni..pa niko pobogu nesmije da povuče naprijed, Jack pokusava al nemoze sam..
Onaj Abu hamza sto nam je napravio korner kad je podolski dao gol, izveo je korner kad je Swanse dao 2. gol.
....
Gledao sam citav mec, **** sam sve po spisku Ramsilonu, ono je bolje prodat neg uzgajat..
Walcott..stvarno..stvarno sta on oce uopste ovdje? Misli imat 25 k vise sedmicno? Ja bi mu **** dao i pravo nogu ispis..rahljo onaj mutavi..
Giroud..mora se vise aktivirati, mora jednostavno mora, spor je..ima onako zavrsnicu..neznam sta da kazem.
Arteta..krivo mi samo sto nije potrco pobogu na onu loptu, neg stojis ko da se sasro na golu..
Mertesacker..tobejarabi danas, dobije loptu i prepadne se.
Podolski, frajer nece iz drugog pokusaja promasiti..uf kad bi igrao glavnog napadaca, te dobijao fenomenalne lopte, bio bi novi RVP..
Villu obavezno dovesti, španac je to, zna se snać..
Zadnji vezni..pa niko pobogu nesmije da povuče naprijed, Jack pokusava al nemoze sam..
Onaj Abu hamza sto nam je napravio korner kad je podolski dao gol, izveo je korner kad je Swanse dao 2. gol.
....
Gledao sam citav mec, **** sam sve po spisku Ramsilonu, ono je bolje prodat neg uzgajat..
Joj što mi bude godra kad neku utakmicu ne odgledam, pa uštedim sebi godinu života, ocami.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Theo sanse kako treba nije imao nit se nudi, nit ima volje nista. Pa vise je seprtlja Crapsey imao dodira loptom i vise je pridonio danasjom utakmici nego Ghostheo. Barem se je upisao u statistiku sa onim zaradjenim zutim kartonom.
Sagna takodje ocajan.
Sagna takodje ocajan.
Nije ni taj s tvog avatara nista bolji,njeg je grijeh porediti s Dzekom jer bi ovaj drugi danas se proslavio i vjerovatno zavrsio utakmicu s hattrickom,jedino sto mu se ne moze zamjeriti je borbenost a tehnika,kontrola lopte pa i sut su ocajni,.Izvukla ga je ona asistencija za Gibsa inace bi bio tragicar..Profesor je napisao/la: najgori je levat lolcott, koji uspije svaku petu utakmicu odigrati kako treba i onda se navijaci lafo dignu treba potpisati novi ugovor, dati mu 90k, a **** je zesca. Nama bi najvece pojacanje bilo odlazak Crapseya i Lolcotta iz Arsenala.
U sustini danas Gibs i Wilshere daleko najbolji,Poldi je uradio sta je trebao i volio bi tog covjeka gledati u napadu a ne na krilu..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Igramo protiv Brightona u gostima ako prođemo labudove..
Al sto je najgore, oni bi mogli i Uniteda dobiti, al da hoce, da guzonje malo potrce, malo se prisaberu, jbt pa kad stisnemo go mora pasti, al jok oni vise vole trckarat po terenu, i zaje.bavati se, al Giroudu svaka cast, ono je igrac koji u svakoj prilici moze osutati na go, al ga malo preciznost ye.be
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Oli nije odigrao kako zna, ali je barem bio tu, borio se, pomagao odbrani a nije trckarao ko paradni konj Theo Lolcott limitirani isprdak
- paranojafredy
- Kontakt:
Joj raspada sistema
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
fakat smo zaslužili pobjedu. nerijetko to kažem jer obično odigramo ko ****. i u prvom poluvremenu su promašili dobre šanse, o drugom da ne pričam.
jednostavno smo bili bolji. drugi gol je sranje čisto.
glupa reakcija odbrane da ne pričam o arteti i njegovom reagovanju na istu.
Vezni red se mora mijenjat, jel wenger ćorav il šta pa ne vidi da to ne funkcioniše. Cazorla ne griješi i sve to al od njega se više očekuje jednostavno. Mora se više trudit. Da on igra kao wilshere bilo bi OK, ovako ne može ovaj sam iznijet čitav teret sredine kolko god da se trudio i bio najbolji.
Artete mi je pomalo žao i svih ovih prozivanja, dobio je najnezahvalniju ulogu na terenu, ne zna ni on više šta igra, a tu se samo Wenger može krivit, sa klasičnog AMF-a prekomadovat na nekakvog DMF igrača od kojeg se zahtijeva sve živo, ja ne znam... Ako tu poziciju ne zakrpi nije to više ni do kog nego do Wengera.
Opet da se ne ponavljam o centaršutevima i nesposobnosti da se čovjek od 190+ pogodi pa to je ko da nisi lopte nikad šutno.
Što se tiče same tekme Swanse pored one prečke nije imo pristojan napad, i to me na kraju iživčiralo jer se ne mogu odat utisku da su nezasluženo došli do boda.
Michu što neko reče je više sretan nego spretan, al koga jbe kad nas lik trpa. Bukvalno se čuo 2 3 put svega u čitavom poluvremenu kolko je već odigro, a dade nam gol i to već treći u 2 tekme.
Mora ova ekipa radit na samopouzdanju na efikasnosti, na tečnosti u igri na kreativnosti.
Ironija je najveća što nam fali kreativnosti u timu
jednostavno smo bili bolji. drugi gol je sranje čisto.
glupa reakcija odbrane da ne pričam o arteti i njegovom reagovanju na istu.
Vezni red se mora mijenjat, jel wenger ćorav il šta pa ne vidi da to ne funkcioniše. Cazorla ne griješi i sve to al od njega se više očekuje jednostavno. Mora se više trudit. Da on igra kao wilshere bilo bi OK, ovako ne može ovaj sam iznijet čitav teret sredine kolko god da se trudio i bio najbolji.
Artete mi je pomalo žao i svih ovih prozivanja, dobio je najnezahvalniju ulogu na terenu, ne zna ni on više šta igra, a tu se samo Wenger može krivit, sa klasičnog AMF-a prekomadovat na nekakvog DMF igrača od kojeg se zahtijeva sve živo, ja ne znam... Ako tu poziciju ne zakrpi nije to više ni do kog nego do Wengera.
Opet da se ne ponavljam o centaršutevima i nesposobnosti da se čovjek od 190+ pogodi pa to je ko da nisi lopte nikad šutno.
Što se tiče same tekme Swanse pored one prečke nije imo pristojan napad, i to me na kraju iživčiralo jer se ne mogu odat utisku da su nezasluženo došli do boda.
Michu što neko reče je više sretan nego spretan, al koga jbe kad nas lik trpa. Bukvalno se čuo 2 3 put svega u čitavom poluvremenu kolko je već odigro, a dade nam gol i to već treći u 2 tekme.
Mora ova ekipa radit na samopouzdanju na efikasnosti, na tečnosti u igri na kreativnosti.
Ironija je najveća što nam fali kreativnosti u timu

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 06 jan 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Pa ni Cazorla nicim ne doprinosi evo vec tri utakmice a ne vidim da ga nazivas limitiranim isprdkom ili Wengera koji pravi jednu izmjenu i to u 75 minuti,.Imao je Chambu na klupi sto ne vadi Walcota ili Rosickog da ubaci a Cazorlu u Fojnicu na tretman da posalje,.Profesor je napisao/la: Oli nije odigrao kako zna, ali je barem bio tu, borio se, pomagao odbrani a nije trckarao ko paradni konj Theo Lolcott limitirani isprdak
Razvalit ćemo ih u revanšu ako Ramsey ne bude igrao...
Onaj Bartley je fakat fenomenalan štoper,jedna od rijetkih grešaka Wengera što ga je prodao..
Onaj Bartley je fakat fenomenalan štoper,jedna od rijetkih grešaka Wengera što ga je prodao..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.