Kada ćete se vratiti na temu da ponekad imam šta za pročitati? Ove gluposti smaraju i oduzimaju dragocjeno vrijeme.
P.S. Ti "paranoja" kontali te ne kontali dobijaš banove redovno! Kontali oni tvoju "zajebanciju" ili ne kontali tebi se isto piše i fakat mi nije jasno šta koji q ti imaš pametovati po pdf-u Arsenala i drugih klubova? Haveru, voliš UTD i OVDJE si dobrodošao, imaš nas (ne samo ove koje kako si rekao poštuješ) sa kojima uvijek možeš podijeliti svoje zadovoljstvo, nezadovoljstvo, tugu, radost, sreću, frustraciju i šta ti padne na pamet sve dok je u granicama normalnog ophođenja i garantovano nećeš dobiti ban! Evo, i ja sam svašta ružnog napišem direktno kad ima potrebe za to, ali opet se maksimalno trudim ne uvrijediti nikoga, a za ovo vremena koliko sam ovdje nisam 10 postova napisao na drugim temama jer koliko god se trudio biti objektivan i realan uvijek će biti neko kome se neće svidjeti to što napišeš i onda krene rasprava koja kasnije (zato što ne mogu šutjeti dok neko valja gluposti, a vjerovatno ni ti) preraste u sranje koje rezultira na tebi poznat način. Paša, pratim svašta što se fudbala tiče, komotno mogu reći da sam upućeniji u masu stvari nego mnoge pristalice pojedinih klubova, ali opet ne idem tamo negdje truniti jer sam najrahatniji u svojoj kući, na svom pdf-u! Sada bih i ja, a i svi ostali trebali psovati, raspravljati udarati smajlijima ove što dođu truniti ko je bolji LS ili RVP, daj ba, nismo djeca. Najlakše bi bilo preskočiti stranu, dvije koju oni napune glupostima i nastaviti svoju temu, ali ne ide dokle god vidim tvoje ime i bilo kojeg "našeg" da se raspravlja sa "njihovim"
Poenta je da mi te je žao kad dobiješ ban, ali brate ako ga zaslužiš sam si kriv. Poslije te opet nekako opravdavam jer si "naš" pa ti halalim kojekakve budalaštine.