Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
de nadji nam taj post da te castimoYucca je napisao/la:IlGiganteBuono@ sami su navijaci intera nakon pobjede nad Juveom rekli da je za njih sezona zavrsena jer skinuli su Juve koji kompleksi![]()
![]()
ali to je normalno kad te prosjecan klub pobijedi citavu godinu slave tu pobjedu
![]()
IlPrincipino je napisao/la:Stramaccioni:"We are unfortunate in refereeing decisions. Palacio should have had a penalty & it should have been a red card"
adointer je napisao/la:pa normalno,uzmi Barcelloni Xavia,Iniestu i Messija(znaci 3 igraca) i dobices jednu obicnu prosjecnu ekipu,,
IlCapitano je napisao/la:adointer je napisao/la:pa normalno,uzmi Barcelloni Xavia,Iniestu i Messija(znaci 3 igraca) i dobices jednu obicnu prosjecnu ekipu,,![]()
![]()
Bez one gore trojice, to je samo skup dobrih igrača, ali ekipa nije.IlCapitano je napisao/la:Pique, Puyol, Alves, Fabregas, Song, Alcantara, Sanchez, Villa...
dovedi Piquea,Fabregasa,Villu a posebnog tu Alacantaru u serie A pa da bas vidim sta ce napravit,,vidio sam ja Alvesa u Brazilu koja je zvijezda,uvijek bi zamjena MaiconuIlCapitano je napisao/la:Pique, Puyol, Alves, Fabregas, Song, Alcantara, Sanchez, Villa...
Evo me, sve se zna, svako kolo im bude jedangojzerica je napisao/la:gdje je onaj što je prognozirao penal za Juve, svaka mu čast
Ne gledam utakmicu pa ne mogu ništa govoriti ali Juve ima najviše penala u ovoj sezoni, skoro jedan po koluYucca je napisao/la:Sportfanatik@ dobar si samo ovdje je sve cisto![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.