Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Oba napadaca su vrh.Bespotrebne su rasprave...Evo npr.BA,ova dva pomenuta imaju mozda puno bolju tehniku,ali covjek zabija,stamen,gradjenje lopte..Svaki vrhuski napadac ima "nesto"sto je usavrsio do max.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
E vidis u tome se nazalost nikada necemo moci sloziti. Da je kompletniji od Van Persie-a. OK, ima brzi rad nogu ali Robin ima takodjer pun qrc svojih karakteristika koji ga stavljaju ispred Urugvajca. Naravno da ne kazem kako je Suarez los, nisam lud i mislim da sam dovoljno puta i na Liverpoolovoj temi ponovio ali jednostavno on i Robin su dva odlicna napadaca + sto je ovo RvP-u treca sezona konstantno da reseta mreze a Suarezu prva koliko ja znam. Svake godine je Robin bio ispred njega po broju golova i sada reci kako je Urugvajac bolji od njega i nije neki dokaz, nemojte sada okretati raspravu u nesto sto nije. Ja razumijem da ste mahom subjektivni ali nikako ne mozete reci kako je Suarez bolji od Robina a nemate za to niti jedan argument, valjan barem. Ja kazem da je Robin bolji od njega ali da je Suarez odmah do RvP-a. Nije neka aman razlika ali eto, cisto da se zna kako United ima najboljeg spica EPL-a (fudbalske NBA sto bi moj drug rek`oOTNYS_YNWA je napisao/la:Je*ote, United dao 20 golova vise od Liverpoola i onda neki uzmu podatak da je Persie bolji strijelac od Suareza ( za nevjerovatan 1 gol ) te govore kao da je svjetlosnu godinu ispred El Pistolera. Idividualno, Surez je puno jaci igrac i to se mora priznati.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Koji je to pun qrc van persijevih karakteristika koje su bolje od Suarezovih? Koja ba treca sezona kako zabija, pa prije dvije sezone pola sezone je lik odigrao tako sa obzirom na ovu polovinu sezone koja je prosla on ima jedva 2 sezone da zabija. Da nije mozda Van Persie bolji tehnicar, brzi, jaci u duelu, ima bolji pas, bolje igra sa slabijom nogom. lik tek u 28 godini poceo da zabija, talenat ko Suarez nikad nije ni bio jer je placen mocnih 2,5 miliona funti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Opcegledano , Suarez je bolji fudbaler ali gleda perspektive kao napadaca RvP je bolji u tom segmentu.
Kada bih birao izabrao bi u svoj tim RvP iskljucivo jer je Suarez dosta kontroverzan lik, da je mirniji bio bi jos bolji fudbaler.
btw: Falcao je za oboicu TATA
Kada bih birao izabrao bi u svoj tim RvP iskljucivo jer je Suarez dosta kontroverzan lik, da je mirniji bio bi jos bolji fudbaler.
btw: Falcao je za oboicu TATA

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda ljudi ne znaju citati

Trollate bez potrebe, jer svako svog konja hvali, i ne vidim da ce neko primijeniti misljenje tako da je sva diskusija oko toga nepotrebna
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sezona tekuca 16 golova u 21 utakmici 1. strijelac lige za sada.BigBigBang je napisao/la:Koji je to pun qrc van persijevih karakteristika koje su bolje od Suarezovih? Koja ba treca sezona kako zabija, pa prije dvije sezone pola sezone je lik odigrao tako sa obzirom na ovu polovinu sezone koja je prosla on ima jedva 2 sezone da zabija. Da nije mozda Van Persie bolji tehnicar, brzi, jaci u duelu, ima bolji pas, bolje igra sa slabijom nogom. lik tek u 28 godini poceo da zabija, talenat ko Suarez nikad nije ni bio jer je placen mocnih 2,5 miliona funti.
2011-2012 30 golova 1. strijelac lige.
2010-2011 2. strijelac lige (Barba i Tevez podijelili prvo mjesto) 18 golova
Ja bih rekao da mu je ovo ipak treca sezona konstante, nemoj da lazes ljude Pajo znam da te boli sto vas je napustio, znam dobro da ti je bio bog dok je igrao u Arsenalu.

Skok igra, nesebicnost, osjecaj za gol, liderstvo na terenu.... sve su te karakteristike na strani Robina. Pazi sada, nemoj mi kao neki balavac poceti aaaaa pa ima i Suarez osjecaja za isti ili zna i on skociti, to nisam rekao nego samo da su kod Robina ove osobine ostrije. Sut ne bih da im poredim niti pas igru, sut je oboici odlican stvarno dok pass igra kod Suareza cesto zna biti izostavljena, da se ne lazemo.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 06 jan 2013, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Opet mjesate pojmove..10 napadaca-10 razlicitih karakteristika..Oni koji dolaze do izrazaja dolaze zbog:
-Na top nivou ima preko 15 ili vise napadaca sto posjeduju klasu da sami rjese utakmicu, da li je to sada dribling,gradjenje,skok igra,ili druga osobina..
-Splet okolnosti(Chicarito),ali sapda u elitu
-Suigraci,naravno oni kreativni..Nekad je recemo asistencija nekog carobnjaka 90 % gola.Ali napadac kupi slavu..
E sada porediti i traziti nijanse,nije moguce,jer baci loptu obojici blizu gola,oba napadaca ce slicno uradit.Prijem,dolazak u poziciju za sut,mozda jos koja finta i pogodak
-Na top nivou ima preko 15 ili vise napadaca sto posjeduju klasu da sami rjese utakmicu, da li je to sada dribling,gradjenje,skok igra,ili druga osobina..
-Splet okolnosti(Chicarito),ali sapda u elitu

-Suigraci,naravno oni kreativni..Nekad je recemo asistencija nekog carobnjaka 90 % gola.Ali napadac kupi slavu..
E sada porediti i traziti nijanse,nije moguce,jer baci loptu obojici blizu gola,oba napadaca ce slicno uradit.Prijem,dolazak u poziciju za sut,mozda jos koja finta i pogodak

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 06 jan 2013, 14:20, ukupno mijenjano 2 puta.
ljubomora cini cuda

-
- Kontakt:
Kako moze biti treca sezona ako jednu polovinu jedne od te tri sezone jedva igrao i imao smijesan ucinak? Kako?
Suarez se ove sezone a i dio prosle dokazao u Engleskoj ligi, potvrdio je da je kompletniji i bolji igrac, da ne pricamo o tome da je mladji od Van Persia i da mu je ovo tek druga puna sezona u Premiershipu. Te osobine koje si nabrojao nisu nista ostrije od onih u Suareza, a to o nesebicnosti, cuj Van Persie je nesebicniji zato sto nije u stanju driblati igraca tj vise njih kao Suarez uspjensno i zavrsiti akciju. Sa obzirom ko su mu saigraci i kakve su njegove sposobnosti razumljivo je zasto je Suarez "sebican" igrac.
Suarez se ove sezone a i dio prosle dokazao u Engleskoj ligi, potvrdio je da je kompletniji i bolji igrac, da ne pricamo o tome da je mladji od Van Persia i da mu je ovo tek druga puna sezona u Premiershipu. Te osobine koje si nabrojao nisu nista ostrije od onih u Suareza, a to o nesebicnosti, cuj Van Persie je nesebicniji zato sto nije u stanju driblati igraca tj vise njih kao Suarez uspjensno i zavrsiti akciju. Sa obzirom ko su mu saigraci i kakve su njegove sposobnosti razumljivo je zasto je Suarez "sebican" igrac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
kakvi su to njegovi saigraci ? zar nije Liverpool potrosio enormne svote novca za "pojacanja"...Downing, C.Adam, J.Allan, G.Johnson, A.Carrol itd itd niko nije kriv sto se oni ne snadju aa tu je naravno i S.Gerrard ...argumenti su ti samo takviBigBigBang je napisao/la:Kako moze biti treca sezona ako jednu polovinu jedne od te tri sezone jedva igrao i imao smijesan ucinak? Kako?

Ocito nekog boli sto ce RVP (ako ostane postedjen povreda)ove sezone dati masu golova..Mozda ih statistika nece moci ni upratiti... 

što je arsenal gubitnički tim
.
trenutno rvp i suarez su isti . spašavaju svoje timove redovno.
vama je rvp bolji suarez je njima i et.
cc samo neko vrijeđanje

cc samo neko vrijeđanje
Vođa zna.
Paji se odgovara samo sa provokacijama. To je troll.nedim1993 je napisao/la:što je arsenal gubitnički tim.
cc samo neko vrijeđanje
A ko je bolji od pacova i Robina. Pa boli me neka stvar. Vazno je da je United prvi, a Suarez i kompanija na sredini tabele. Jedino sto je vazno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- paranojafredy
- Kontakt:
Svakom svoje,ovde slabo ko konta zajebanciju,zbog tog ja uvjek popusim foru.Dodjem na temu Arsenala npr i kazem realne stvari i moderatori me kazne ccc.Lose drama.Nisam ja kriv lupam sto Arsenal ne pamti kad je sta osvoji,odnosno sto sami bog zna dal ce vise ikad osvojit ista,tako vazi i za LIverpool.Al ugl mi smo najjaci i to je to.GGMU
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ne znam zašto se prepirete s navijačima Liverpoola, oni su trenutno napaćeni jer nisu ništa osvojili godinama. Ljubomora je čudna stvar, pokušavaju nekog kepeca porediti s tatom fudbala
. Mi znamo ko je bolji, a oni nek se bore s Norwichom, Southamptonom i Wiganom za bolji plasman
.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Čemu glupe prepirke oko dvojice igrača koji igraju u najvećim rivalima, logično je da će svako svoga hvaliti, a to što se k*eten Paja javlja ovdje je druga stvar, ne znam kako lik sa svoji trollovskim postovima do sada nije dobio ban, očito je da pokreće lavinu rasprava koje vode samo do vrijeđanja.
Najbolje bi bilo da se zatvori rasprava RvP - Suarez, ali mislim da do toga neće doći.
Najbolje bi bilo da se zatvori rasprava RvP - Suarez, ali mislim da do toga neće doći.
Nakupio se on banova pofino 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- paranojafredy
- Kontakt:
al zato mene imaju na zubu,dok paja i slicni rade sta hoce,to fkt nije fer.Zato ne volim takve tipoe kao i male klubove napacene za koji oni navijaju,AL opet kazem svakom svoje,i samo malo realnosti i pravde 

Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.