Eh evo i mene nakon kratkog boravka u Banovicima,bilo je dobro bilo nake raje kamaru zajebancije picila 24/7 ,rostilj folovi full program:mrgreen: ,samo treba promijeniti onaj autobus majke mi neki sa udobnijim sjedistima

Abate u Zenit za 10 miliona???Fala i zivio stari evo ti i Bonera gratis.
Prince fol hoce da ide slobodan si i ti decko,ionako nista od tebe,idi zegaj se sa onom trebom(dobra je sta jes jes).
Ali nije problem toliki u ovim prodajama,problem je sto krelci prodase sve,a ne dovode nista,trebaju nam igraci kvaliteta Sneijdera,Drogbe,Naingollana i sta ti ja znam,ako zelimo spasiti sezonu i pokusati izboriti LP sa ovom ekipom smo najebali.
Ovaj neki novi ciklus koji nam je poceo je lakdrija ziva,bez ikakvog plana bez igdje ista,samo ona parola take the money and run!
Silvio mora placati alimentaciju ogulila ga ona bas,tako da ne ocekujte neke investicije ogromne,ovo za Balotellija molim Boga da nije istina,znaci ni u ludilu dati 35 milja za njega,pa mozemo za te pare dovesti Sneijdera,Radju i Osvalda ili Drogbu.
Nisam optimista ovo sto rade trenutno je show zivi,Galliani se fuca po Brazilu tamo ko po stocnoj pijaci prodaje Pata i Robihna,i onda Silvio dodje i kaze poslo sam Gallianija u Brazil da donese kesh,Pata je utrpao nekako a ovog izgleda nece niko po onoj cijeni.
Nervira me ovo sve al bas mi ide na zivce,na Barcelonu ne smijem ni da pomislim ako stanemo u ovom stanju,ljudi ce nas osramotiti da valja,teska srca to kazem ali realno tako je ima da nas razbiju ko beba zvecku.
Ne izgleda dobro nikako,ali vidjet cemo..........