KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

adnanhz
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la adnanhz » 30 okt 2009, 22:16

nisam neki veliki fan kosarrke sem nba :D to mogu da pratim al ovakva bosna brate nevalja 5% :o pa da skupis ljude sa ulice koji igraju basketa bolji bi bili ,totalna letargicnost ne zalaganja ,zara i sta sve ne ... jedino sto vrijedi u onoj ekipi po mom misljenju je ivanovic i sehic a ovo ostalo kanta,i jos sto vec neko spomenu nije mi jasno nikako kao onaj zimic nikako ne napreduje vec 2-3 godine vec lik samo stagnira i jos nesto fakat je previse vise ovih kvazi kosarkasa iz srbije pa daj makar nekom junioru iz bosne nek se kale pa kasnije ga prodaj al ovo ovako je previse lose ,i atmosfera u zetri je katastrofa i fakat fale navijaci da podignu ekipu al :roll: a za ove iz listice i pored svega pokazali smo ko je gospoda a ko seljak (kakv ce docek biti u revansu u sirokom sa njihovim nacionalistickim folklorom :lol: ) i jos kad sam vidio koliko samo specijalaca ima pa na derbiju ih nema onoliko :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 okt 2009, 22:17

Ma mi skociti ne možemo,Široki imao 20 skokova više :o :shock: :( bruka i sramota :oops:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 okt 2009, 22:28

Katastrofa,amaterizam ne dijelu fuj....

mjesto sto su dovodili satro neka pojacanja bolje na ulici da su nafatali ljude koji su fizicki spremni samo da skacu nemoraju ni davat poene,ustvari dali bi i oni sigurno koji poen iz 300 pokusaja,al siguran sam da bi imali vise skokova nego ovo nazovi kosarkasi...sramota
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 okt 2009, 22:32

Pocela i Bosna da propada :(

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 okt 2009, 22:41

E moj jaro,propali smo mi ko kauč ima 3 godine,davno je ugaseno svijetlo na kraju tunela

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 30 okt 2009, 22:41

Još jednom se pokazalo da Bosna nema niti igraca, niti navijaca,Široki ima puno bolje navijace i igrace, to je realnost u ovom trnutku, mi jesmo seljaci ,ali bit cemo prvaci, protiv Buducnosti bit ce nas 5000 tisuca, u to se uvjeriti na Bh 1, ima prenos za one koji neznaju.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2009, 22:42

a jes mi krivo sto ste bas od sirokog izgubili...bas steta jbg :(
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 okt 2009, 22:45

dotakli smo dno dna. sad ce oni da se fol vade da spašavaju sezonu.
You are someone else I am still right here

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 30 okt 2009, 22:48

odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 okt 2009, 22:52

Osim Sehe sve bih ostalo rastjrao,Zimic fakat nije napredovao 5 god,dobro neko rece,pojacanja nemam rjeci. Najgore od svega je da ce i VV uskoro skontati da ovo nema svrhe i otici.
Doduse u ovih par utakmica nema nikakvog koncepta u igri,ono isto ko kad se raja skupi na basketu,pa mozes igrati ai ne moras.
Ali sad bar znamo za sta se borimo- da ne budemo zadnji u ligi. Sirokom svaka cast,ali nisu toliko dobri koliko smo mi losi. Publika- sranje...

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 30 okt 2009, 22:52

Ovo već prerasta u sramotu.Jedna mala sredina daje lekcije Sarajevu iz košarke.Stvarno su nesposobni jer nisu u stanju da poslože ekipu i vode to kako treba.Razlika između naših i onih u Širokom je ta što oni očito znaju raditi a naši ne znaju pa se onda treba zapitati ko je tu seljak...

Oni otpuste Nixona nakon dvije utakmice a naši drže onu lopatu Vučurovića koji u zadnjih pola godine nije dao deset poena.On je bio zreo za otkaza još nakon onih sramotnih igara u finalu plej off-a protiv Širokog.Ni Češković nije ništa bolji a tek Bajić :roll:
Nek je njima Ikonić bio skup a davao je pet puta više poena nego svi ovi pobrojani kad se sastave.

fanbosna
Kontakt:

Post Postao/la fanbosna » 30 okt 2009, 22:56

MT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak treba
jedna si jedina....nasa bosna

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 30 okt 2009, 22:57

fanbosna je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak treba
ma ja ba kolega ja makar znam odigrat piken rol sa zlatkom jovanovicem bio bih kao pridjoni i skola imaju najjaci pik na svjetu
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2009, 22:59

Pored poraza, izgleda da ce se desiti ono najgore. Iz intervijua VV-a da se zakljuciti da ce lik otici, toga me najvise strah. Sto se tice igraca sve treba poslati u PM, samo ostaviti Sehovica i Ivanovica. Oni lopovi u upravi ocekuju da VV nauci Pasalica i Zimica kako se igra kosarka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 okt 2009, 23:00

MT87TM je napisao/la:
fanbosna je napisao/la:
ma ja ba kolega ja makar znam odigrat piken rol sa zlatkom jovanovicem bio bih kao pridjoni i skola imaju najjaci pik na svjetu
dvije slike, licni podaci i video sa akcijama i nosite u klub, mozda vam se i ja pridruzim

fanbosna
Kontakt:

Post Postao/la fanbosna » 30 okt 2009, 23:01

MT87TM je napisao/la:
fanbosna je napisao/la:
i kad ne bi znali nista za pet godina( za razliku od pasalica i zimica) skonto nesh pa ponekad i pogodit otvoren sut ... a sad znam uhvatit loptu za razliku od zimica

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 okt 2009, 23:02

fanbosna je napisao/la:
Ja sam tanak u basketu ali znam dobro skupljati trenerke i dodavati vodu,po potrebi mogu uci da napravim koji faul.
Svakako je od Evropskog prvaka ostala samo zahebancija...
Gdje su sad strucnjaci koji misle da je Ikonic bio SKUP?
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 30 okt 2009, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 okt 2009, 23:03

amerosm je napisao/la:Pored poraza, izgleda da ce se desiti ono najgore. Iz intervijua VV-a da se zakljuciti da ce lik otici, toga me najvise strah. Sto se tice igraca sve treba poslati u PM, samo ostaviti Sehovica i Ivanovica. Oni lopovi u upravi ocekuju da VV nauci Pasalica i Zimica kako se igra kosarka.
upravo je to ono najgore st ce VV otici a ovi klocevi ostati jad i bjeda bosne :x
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 30 okt 2009, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 30 okt 2009, 23:03

Znate sta mi nije jasno ovi Bosnini kosarkasi se zovu profesionalni kosarkasi tj zive od kosarke i on opuca na kos i promasi citav kos i pa to mu je posao da samoo suta i on promasi sve katastrofa ja sam student i kontam kako bih bilo da ja ne znam da pisem bil ja fakultet mogao zavrsiti
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

fanbosna
Kontakt:

Post Postao/la fanbosna » 30 okt 2009, 23:14

MT87TM je napisao/la:Znate sta mi nije jasno ovi Bosnini kosarkasi se zovu profesionalni kosarkasi tj zive od kosarke i on opuca na kos i promasi citav kos i pa to mu je posao da samoo suta i on promasi sve katastrofa ja sam student i kontam kako bih bilo da ja ne znam da pisem bil ja fakultet mogao zavrsiti
evo ideja za upravu:
otvoreni trening-proba za sve
pa da vide da ovo sto se mi zahebavamo i nije tako daleko od istine.jer gore od ovg ne mozemo.imamo ograce koje ne znaju igrat kosarke.s druge strane imamo igrace koji nesh i znaju al nemaju muda...al opet onaj bajic ,ceskovic djurasovic,vucurovic pa sta to oni vide u njima...pa nek i ide W kad vide nesh u jima..onda nek ide u pm...daj nam ove mladost nasu...kad je bal nek je i maskenbal...ne znam...ovo covjeka ostavi bez teksta...ak je bosan spala na to da dovodimo bajica i ceskovica kao pojacanja( kako ih nije stid zvat pojacanja bolan), bolje da su ulozili u svoj pogon te pare...ovo se vec godinam ponavlja...OPET NAPOMINJEM DA RJESENJE LEZI U DUGOM ITESKOM RADU SA MLADIM IGRACIMA I STVARANJEM EKIPE.PA AKO TREBA I NAUSTRB SVEGA .OKUPIMO MLADE KOSARKASE BIH .JER BOSNA IMA IME( AKO NE PROMIJENE SE BRZO STVARI TO CE SAMO I OSTAT).NADAM SE DA IMA NEKO DOVOLJNO PAMETAN DA OVO I SAM SKONTA.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, reds123 i 8 gostiju.