Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ah,Cautinho je napisao/la:Na Realovoj stranici Falcao potpisao.

- KapioFootball
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... idista?qph" onclick="window.open(this.href);return false;.
Keep walking.
- JohnLennon
- Kontakt:
Taj ti link radi kao Messi u velikim utakmicama prosle godine.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Eto te Castille i tog moćnog znalca Torila. Milioniti put ove sezone vode, da bi na kraju izgubili utakmicu. 0:2 i na kraju 3:2 za Alcorcon. Žalosno stvarno zbog kakvog "trenera" vrše pritisak na Mourinha koji je sasvim u pravu.
Pogledajte samo omladinski pogon Barcelone. Oni igraju identičnu igru kao i prva ekipa, dok Toril u Madridu gura nešto sasvim deseto i onemogućuje napredak igrača iz Castille u prvu ekipu. Strašno.
Pogledajte samo omladinski pogon Barcelone. Oni igraju identičnu igru kao i prva ekipa, dok Toril u Madridu gura nešto sasvim deseto i onemogućuje napredak igrača iz Castille u prvu ekipu. Strašno.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jašta. Vrhunski koncept. Kakve nebuloze pričaš, ne mogu vjerovati.
2012/2013
Inače ta ekipa je ostala bez par ključnih igrača,pogotovo u odbrani tako da i ne treba čuditi ovo.Samo neka izbore opstanak 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Koncept dere guzove, "nabij preko pola pa sta bude".
- JohnLennon
- Kontakt:
Pozajmljen. Na ljeto se vraca u Madrid.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
ek0 je napisao/la:dobra. Cak stavise drugi tim i ima kao neki koncept dok prvi tim nema razvijenu nikakvu igru, prepoznatljivost, koncept nazovi kakogod, a nije je imao ni kada smo igrali puno bolje nego sada.
Grubo je reci da nema bas nikakvu.
Ima, ali slabu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Odmah da razjasnim, Real je igrao strasno prosle sezone, ali pod "igrom" sam mislio na neki prepoznatljiv stil igre koji ruku na srce ja nisam vidio da je Murina uspio da implementira. Cesto se da primjetiti da igraci i nakon skoro tri godine ne znaju sta im je posao, to je posebno uocljivo u odbrani mada nerijetko se da primjetiti i na drugim pozicijama.
Real vec godinama nema prepoznatljiv stil igre.
Pogotovo ga Mourinho nece uvesti.
Da se Pellegrini zadrzao malo vise, igra bi bila mnogo bolja.
Ali sta ces kada u upravi radi Abramovicev brat koji bi se stalno igrao managera.
Toliko trenera promijeniti nije normalno.
Pogotovo kada se radi o klubu kakav je Real.
Pogotovo ga Mourinho nece uvesti.
Da se Pellegrini zadrzao malo vise, igra bi bila mnogo bolja.
Ali sta ces kada u upravi radi Abramovicev brat koji bi se stalno igrao managera.
Toliko trenera promijeniti nije normalno.
Pogotovo kada se radi o klubu kakav je Real.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Što očigledno govori da su ti igrači (Pepe, op.a.) veoma kvalitetni.ek0 je napisao/la:Odmah da razjasnim, Real je igrao strasno prosle sezone, ali pod "igrom" sam mislio na neki prepoznatljiv stil igre koji ruku na srce ja nisam vidio da je Murina uspio da implementira. Cesto se da primjetiti da igraci i nakon skoro tri godine ne znaju sta im je posao, to je posebno uocljivo u odbrani mada nerijetko se da primjetiti i na drugim pozicijama.

Nama igrači jednostavno nisu u formi, jer nije normalno da Ozil u kiksu protiv Getafea sa 5 metara promaši prazan gol, odnosno pogodi prečku, ili da Ronaldo i Di Maria promaše onoliko stopostotnih u toku ove sezone (što je posebno naglašeno u zadnjih mjesec i po dana).
Ti ne možeš nikako opravdati promašaj Ronalda tvrdnjom da je za to kriv Mourinho. To rade djeca.
E moj iDon, tebi još uvijek nije jasno da nije Mourinho kriv za retardirane promašaje i još retardanije odluke sudaca. Megaloman kao ti će uvijek reći "mi moramo pobijediti te ekipe i bez tih penala, ofsajda i ostalog".ek0 je napisao/la:Koncept dere guzove, "nabij preko pola pa sta bude".
Moja diskusija sa nerazvijenim poznavaocima ove drevne igre je završena. Igraj se LBJ-om u pijesku, za drugo nisi sposoban.
Tvoji postovi mi pokvariše rani ustanak.
2012/2013
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.