Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Pa normalno da ce ici u teretanu,profesionalni fudbaleri moraju minimum 4 puta sedmicno ici u teretanu,neki treneri to stavljaju i pod obavezan trening pet puta sedmicno. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja bih rekao da je on te treninge ili prespavao, ili se nije pravilno hranio, treće nema.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
po građi rijetko Stevanović posjećuje teretanu ili barem ne koristi kreatine,proteine,energizere i ne jede kuvana jaja i piletinu... šalu na stranu njegova prava pozicija ne zahtjeva neku veliku masu,mnogo bitnija je tehnika i brzina,naravno u duel igri je donji...
Valjda će se nabildati barem ko Jesus Navas,stara mrcina

Inače za Stevanovića ne sumnjam ni sekunde.
U moru mladih igrača koji nešto ucjenjuju,žele odmah mjesto u A timu,vagaju opcije dali im se isplati za BiH,pa onda igrači koji pompezno ističu kako su odbijali ponude Bundesligaša pa završe u Poljskoj ili Ukrajini...
lijepo je vidjeti igrača koji je prošao sve omladinske selekcije BiH te nikad nije dao neku neodmjerenu izjavu u novinama.
I eto ga,Sevilla.
Veliki je to klub.

Inače za Stevanovića ne sumnjam ni sekunde.
U moru mladih igrača koji nešto ucjenjuju,žele odmah mjesto u A timu,vagaju opcije dali im se isplati za BiH,pa onda igrači koji pompezno ističu kako su odbijali ponude Bundesligaša pa završe u Poljskoj ili Ukrajini...
lijepo je vidjeti igrača koji je prošao sve omladinske selekcije BiH te nikad nije dao neku neodmjerenu izjavu u novinama.
I eto ga,Sevilla.
Veliki je to klub.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure). 
Jesus Navas ima 50 i kusur kila, tu je Steva u prednosti dobroj.

igra li veceras Stevo?
Nije, neko je pomenuo da mu papiri neće biti gotovi za 10dana tek.
Al svakako ne bi mogao igrati večeras, jer mu certifikat ne može na vrijeme stići, možda bude igrao u Kupu protiv Mallorce.
Al svakako ne bi mogao igrati večeras, jer mu certifikat ne može na vrijeme stići, možda bude igrao u Kupu protiv Mallorce.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Chuckie je napisao/la:Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure).

Ev nema ga ni na klupi...Polako, ipak je tek došao..al ak ne bude na sljedećoj tekmi igrao treba ovom Gonzalesu sve po spisku , da ne kažem štaahmic je napisao/la:igra li veceras Stevo?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E moj Miske kako si neiskusan. Sto nisi zamjenio dres sa Ronaldinhom, izgledao bi kao Hulk.Zekoo je napisao/la:Chuckie je napisao/la:Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure).

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Miro ako ovo budeš čitao, da znaš da sam ponosan na tebe jer si Bosanac, taman da si budista, jevrej, jehovin svjedok, subotar, falungongaš i sl.
naprijed rejal
Ne diraj mi RonaldinhaCartman je napisao/la:E moj Miske kako si neiskusan. Sto nisi zamjenio dres sa Ronaldinhom, izgledao bi kao Hulk.Zekoo je napisao/la:Chuckie je napisao/la:Daj nek neko stavi sliku Misimovića i Alvesa jedan pored drugog, na onoj prijateljskoj u Švici, da vidite šta je tjelesna građa (bure).

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Alves gleda, nemoze da vjeruje kako je debel Miske, haha....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ne dirajte mi Misketa 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
tako je, miske maestro! meni najdrazi reprezentativac ikad, poslje barbareza normalno! godine i visak kila cine svoje, mozda nije za prvi 11 u repki trenutno ali svakako jos ima svoje mjesto u kadru! 20-25 min na kraju tekme, maestro gurne jedan od svoji pasova i rijesi se tekma!bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne dirajte mi Misketa
da se vratim na temu, za mene nema dileme, mali stevanovic ce sigurno sebi izborit mjesto u sevilli! njegov stil igre pase perfektno u spaniji, brz, prodoran, dobar sa loptom u nogama a svi znamo da spanci vole pas igru! sretno stevke i dabogda ti nama za koju godinu u real ili barcu presao! a u medjuvremenu nebi ti vala lose bilo da sa ostalim igracima u repki izboris mjesto na svijetskom u brazilu pa da se i mi konacno imamo cemu radovat!

- Ponos Torina
- Kontakt:

Rekao mu Miske "Bolje imati topao bojler,nego hladne plocice"

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Miske i Stevo u prosjeku imaju idealnu kilažu.
Novi Stevanovic video
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
huhuh kolko prejak go tamo na 6 35 ja mislim
-
- Kontakt:
Koliko sam mog'o shvatiti uz google translate, trener Seville na press konferenciji je rekao da ce Stevanovic vjerovatno igrati sutra protiv Mallorce s tim da jos nisu sredjene te tehnicke stvari oko njegovog transfera, ali da ima obecanje da ce se to do utakmice srediti..
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Google [Bot], Google Adsense [Bot], KrajinaKing, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 61 gost.