I ako moze Moderator da doda na ovu anketu jos da li mozemo do LP ove sezone glasanje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
+1Ponos Torina je napisao/la:Mali iz Valencianesa ce biti hit upamtite to![]()
Nemoj te se vi previse sekirati sta Brendan radi,ekipa je dosta napredovala,a rekao sam da mu se Coates nesvidja toliko zato sto je trom i spor isto kao i Carrol zato ce da ide na posudbu da bude nesto od njega,pa se mozda vrati a mozda uzmemo fine pare za njega
I ako moze Moderator da doda na ovu anketu jos da li mozemo do LP ove sezone glasanje![]()
Nisam ga pratio u Blackpoolu. Ili se stvarno popravio od onog Incea prije dvije godine ili ce ovo biti jos jedan u nizu promasaja, pogotovo sto ga je Ferguson "pratio" u oktobru, kao sto je "pratio" i Hendersona. Ako nista, broj crnaca u timu se drasticno povecao.The Merseysiders are close to reaching an agreement with Blackpool over the fee for the 20-year-old winger.
The Championship club have lowered their price tag from £8 million and a deal is expected to be completed at around the £5-6m mark.
pratio sam ga ja, popravio se poprilicno. leti po terenu bukvalno al to nista ne mora da znaci jer i bolji od njega su znali kod nas razocarati.Bertrand je napisao/la:Nisam ga pratio u Blackpoolu. Ili se stvarno popravio od onog Incea prije dvije godine ili ce ovo biti jos jedan u nizu promasaja, pogotovo sto ga je Ferguson "pratio" u oktobru, kao sto je "pratio" i Hendersona. Ako nista, broj crnaca u timu se drasticno povecao.The Merseysiders are close to reaching an agreement with Blackpool over the fee for the 20-year-old winger.
The Championship club have lowered their price tag from £8 million and a deal is expected to be completed at around the £5-6m mark.
Totalno bespotreban bi bio odlazak Coatesa. U njemu je budućnost Liverpoola i sasvim sam sigurno da bi za par godina bio stub vaše odbrane. Posudba je uredu, ali nadam se da nakon toga neće uslijediti njegova prodaja. Carragher će vjerovatno u mirovinu jer kako je i sam rekao ne želi da uzima mjesto nekom mlađem igraču u klubu. Ponuditi mu odmah neku drugu funkciju u klubu jer legenda to zaslužuje.Rodgers: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
ovi transferi samo pokazuju koliko je liverpool izgubljen... a citavo su ljeto od mene ljudi budalu pravili a sad se usutili... gdje su sada oni sto su velicali dolazak sahina i assaidia a isti ti igraci su sada blizu odlaska... liverpool je izgubljen i nema ni glavu ni rep. i onda se javi neki pametnjakovic i prica kako se mozemo plasirati u ligu prvaka, kako imamo jak sastav, kako vlasnici obavljaju dobar posao i jos neke nebuloze.Lennon je napisao/la:Totalno bespotreban bi bio odlazak Coatesa. U njemu je budućnost Liverpoola i sasvim sam sigurno da bi za par godina bio stub vaše odbrane. Posudba je uredu, ali nadam se da nakon toga neće uslijediti njegova prodaja. Carragher će vjerovatno u mirovinu jer kako je i sam rekao ne želi da uzima mjesto nekom mlađem igraču u klubu. Ponuditi mu odmah neku drugu funkciju u klubu jer legenda to zaslužuje.Rodgers: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
nummaLFCŽ je napisao/la:Billy Liddell @Liddellpool
Coates will be allowed to leave Liverpool on loan if the club can find adequate cover. according to Liverpool Echo
Dominic Campbell @dom_campbell
#Dealon. #LFC reps to meet with Blackpool reps over the transfer of Tom Ince. Meeting to be held in London today.
Nadam se da se nece dogovoriti...
Zna li neko kako se pretvaraju njihove kvote u ove naše? Znao sam, ali zaboravioPonos Torina je napisao/la:nummaLFCŽ je napisao/la:Billy Liddell @Liddellpool
Coates will be allowed to leave Liverpool on loan if the club can find adequate cover. according to Liverpool Echo
Dominic Campbell @dom_campbell
#Dealon. #LFC reps to meet with Blackpool reps over the transfer of Tom Ince. Meeting to be held in London today.
Nadam se da se nece dogovoriti...
Thomas Ince to sign for before 1st February 2013
Liverpool 1/12
Arsenal 20/1
Everton 20/1
Newcastle 20/1
Q.P.R. 20/1
Southampton 20/1
Swansea 20/1
Norwich 25/1
Reading 25/1
jos nesto zanimljivo....
Stewart Downing to sign for before 1st February 2013
8/11
Sturridge sutra debituje,BR ce odmarati neke igrace...
Podijeliš prvi broj sa drugim, pomnožiš sa ulogom i sabereš sa ulogom i dobiješ dobitak.Ponos Torina je napisao/la:ja mislim da se kvote dijele(prvu sa drugom)
ZahvaljujemDesmond je napisao/la:Podijeliš prvi broj sa drugim, pomnožiš sa ulogom i sabereš sa ulogom i dobiješ dobitak.Ponos Torina je napisao/la:ja mislim da se kvote dijele(prvu sa drugom)
Npr.
Ako uložiš 10 maraka da će Ince doći u Liverpool
1/12 = 0,083333
To pomnožiš sa 10 i dobiješ 0,83
Onda sabereš sa 10 i to je 10,83
Dakle
ULOG: 10 ;EVENTUALNI DOBITAK: 10,83
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.