Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ma sta ces, mora se nesto i zaradit 

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Kakav je Samsung Star II telefon.Hoce brat da ga uzme,njemu se naizgled dopao,jeftin je,a i nema lose opcije. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
po ovim karakteristikama sto sam nasao vezano za taj mobitel izgleda mi kao da ga je opasno pregazilo vrijeme i ne bih savjetovao kupovinu istog ali svako zna svoje 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
koliko sam primjetio ako uzmes na rate dodje te skuplje 150 km tako nesto gore dole inace poslusao sam te i uzeo xperia s sad zasad odlican hvala na preporuci , fercera maxmokhe je napisao/la:Mozes u univerzalnom na rate ja mislim. Pogledaj njihovu stranicu, ja sam to vidio negdje, ima na 6 i 12 rata cini mi se.

To sam i ja video,ali opet on zeli nesta tako,malo i dovoljno mu je da ima WiFi i veliku memoriju.LenBias je napisao/la:po ovim karakteristikama sto sam nasao vezano za taj mobitel izgleda mi kao da ga je opasno pregazilo vrijeme i ne bih savjetovao kupovinu istog ali svako zna svoje
Svakako ja placam,al' on nece da cuje za Galaxy ili HTC neki sve mu veliko.Pa mu predlagao Xperiu Mini,ne svidja mu se jer je klizna.E rek'o pisaj ga onda.Reci sta hoces i kupicu ti.

kol'ko je taj Star II ?
ja razmišljam o Xperiji miro, nije preskupa, a solidan je mobitel za svoje pare...
ja razmišljam o Xperiji miro, nije preskupa, a solidan je mobitel za svoje pare...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kupi mu xperiu RAY,mal telefon,al' dobar..kamera predobra 

pokusajte sebi naci povoljno galaxy 2 i mirni ste duzi vremenski period 

90-ak eura nov.anonimni je napisao/la:kol'ko je taj Star II ?
@alacious jel' to ovo ?
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3085 ... -ray-ST18i
Ne izgleda lose,nisam znao za ovaj telefon.
solidan mobitel, al' ga ja ipak ne bih kupio ako ti brat ne mijenja mobitele često, k'o da gledam da će ubrzo svi imati Android, Symbian, iOS il' WP telefone, a ovaj izgleda ima fabrički OS...
još šta mi zape za oči je ta memorija, kažeš da mu je bitno da ima veću memoriju, a na GSMAreni stoji:

ne znam kol'ko mu ovo može pomoći
još šta mi zape za oči je ta memorija, kažeš da mu je bitno da ima veću memoriju, a na GSMAreni stoji:

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
cak i symbian izlazi iz "mode" kod nas, android je sad jedino sto vrijedi
istina, al' ko ima sad Symbian, sigurno će ga koristiti još to vrijeme za koje ja smatram da će neki koristiti mobitele s fabričkim OS...
imam Symbian u kući i često ga koristim, al' kad budem kupov'o mobitel, 1. stvar za razmatranje mi je OS, ako nije Android, jbt ga
imam Symbian u kući i često ga koristim, al' kad budem kupov'o mobitel, 1. stvar za razmatranje mi je OS, ako nije Android, jbt ga

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ali podrzava memorijsku do 16 GB.anonimni je napisao/la:solidan mobitel, al' ga ja ipak ne bih kupio ako ti brat ne mijenja mobitele često, k'o da gledam da će ubrzo svi imati Android, Symbian, iOS il' WP telefone, a ovaj izgleda ima fabrički OS...

A ne menja cesto telefone,pre ovoga je imao skoro dve godine S5230 kao i ja,a pre njega K810i i mislim da su mu to svi telefoni u zivotu.

to da, al' mislim da je isto i sa velikom većinom novijih mobitela koji čak i imaju veću internu memoriju, pa i nije nešto vrijedno veće pažnje...Devil je napisao/la:Ali podrzava memorijsku do 16 GB.![]()
sa tim drugim dijelom posta si (bar meni) zapečatio sudbinu i razmišljanje oko tog mobitela

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
unified remote, preodobra aplikacija, otkad je koristim ne znam ni za tastaturu ni mis 

Ma @alacious mi je zagolicao mastu sa ovom Xperiom Ray,mislim da je to otprilike to. 

Devil je napisao/la:Ma @alacious mi je zagolicao mastu sa ovom Xperiom Ray,mislim da je to otprilike to.

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da Devile,ja ga lično posjedujem i mogu ti reči da je mobitel predobar. 

Ma dzaba ti to meni pricas ako se njemu ne dopadne pisaj ga.Ja hteo da mu kupim One X kao i sebi kaze ne svidja mu se.alacious je napisao/la:Da Devile,ja ga lično posjedujem i mogu ti reči da je mobitel predobar.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Qrac od mobitela.Moze imati i5 procesor ne bih ga uzeo.Kvalitet izrade je najlosiji od svih mobitela koje sam imao priliku "upoznati".LenBias je napisao/la:pokusajte sebi naci povoljno galaxy 2 i mirni ste duzi vremenski period
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.