Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 03:00

Mali iz Valencianesa ce biti hit upamtite to ;) ;) Nemoj te se vi previse sekirati sta Brendan radi,ekipa je dosta napredovala,a rekao sam da mu se Coates nesvidja toliko zato sto je trom i spor isto kao i Carrol zato ce da ide na posudbu da bude nesto od njega,pa se mozda vrati a mozda uzmemo fine pare za njega ;)

I ako moze Moderator da doda na ovu anketu jos da li mozemo do LP ove sezone glasanje :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 05 jan 2013, 09:52

Ponos Torina je napisao/la:Mali iz Valencianesa ce biti hit upamtite to ;) ;) Nemoj te se vi previse sekirati sta Brendan radi,ekipa je dosta napredovala,a rekao sam da mu se Coates nesvidja toliko zato sto je trom i spor isto kao i Carrol zato ce da ide na posudbu da bude nesto od njega,pa se mozda vrati a mozda uzmemo fine pare za njega ;)

I ako moze Moderator da doda na ovu anketu jos da li mozemo do LP ove sezone glasanje :mrgreen: 8-)
+1

Šteta je što smo tek 8., s obzirom na neke rezultate, da nam npr. nisu poništili čiste golove protiv Evertona i Swansea i da smo pobjedili jadnu Villu, mogli smo biti 4. sad. :cry:

Kako je Gerrard bio loš na početku sezone, nisam vjerovao da je to taj igrač, al zadnji mjesec igra fenomenalno. :mrgreen:

Sutra očekujem 1. gol u dresu Liverpoola od Sturridga. :D

@volimLiverpool šta očekuješ od utakmice protiv Uniteda? :D Da već unaprijed znam, kako će završiti. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 10:27

Ne nadajte se previse Sturridgeu sutra, ako ikako zaigra bit ce to pred kraj utakmice.
Cisto sumnjam da ce ga staviti od prve minute.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 jan 2013, 11:04

The Merseysiders are close to reaching an agreement with Blackpool over the fee for the 20-year-old winger.
The Championship club have lowered their price tag from £8 million and a deal is expected to be completed at around the £5-6m mark.
Nisam ga pratio u Blackpoolu. Ili se stvarno popravio od onog Incea prije dvije godine ili ce ovo biti jos jedan u nizu promasaja, pogotovo sto ga je Ferguson "pratio" u oktobru, kao sto je "pratio" i Hendersona. Ako nista, broj crnaca u timu se drasticno povecao. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jan 2013, 11:06

Bertrand je napisao/la:
The Merseysiders are close to reaching an agreement with Blackpool over the fee for the 20-year-old winger.
The Championship club have lowered their price tag from £8 million and a deal is expected to be completed at around the £5-6m mark.
Nisam ga pratio u Blackpoolu. Ili se stvarno popravio od onog Incea prije dvije godine ili ce ovo biti jos jedan u nizu promasaja, pogotovo sto ga je Ferguson "pratio" u oktobru, kao sto je "pratio" i Hendersona. Ako nista, broj crnaca u timu se drasticno povecao. :mrgreen:
pratio sam ga ja, popravio se poprilicno. leti po terenu bukvalno al to nista ne mora da znaci jer i bolji od njega su znali kod nas razocarati.
You are someone else I am still right here

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 05 jan 2013, 11:08

Rodgers: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
Totalno bespotreban bi bio odlazak Coatesa. U njemu je budućnost Liverpoola i sasvim sam sigurno da bi za par godina bio stub vaše odbrane. Posudba je uredu, ali nadam se da nakon toga neće uslijediti njegova prodaja. Carragher će vjerovatno u mirovinu jer kako je i sam rekao ne želi da uzima mjesto nekom mlađem igraču u klubu. Ponuditi mu odmah neku drugu funkciju u klubu jer legenda to zaslužuje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 05 jan 2013, 11:16

Sjećam se članka o transferu Coatesa pisalo je :
"Dovedena je nova mlada zvijezda" bilo mi je drago što nije bio englez neko južnoamerikanac a ko još zna igrati nogomet nego bosanci i južnoamerikanci :mrgreen:
Nisam baš zadovoljan sa Francuzima igraju najlosije u Evropi uz engleske igrače...
I sto se tice transfera ne vjerujem toliko o tim vasim iznenadjenjima jer odavno svi znamo da se nema para i da su amerikanci gadovi teži...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jan 2013, 11:18

Lennon je napisao/la:
Rodgers: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
Totalno bespotreban bi bio odlazak Coatesa. U njemu je budućnost Liverpoola i sasvim sam sigurno da bi za par godina bio stub vaše odbrane. Posudba je uredu, ali nadam se da nakon toga neće uslijediti njegova prodaja. Carragher će vjerovatno u mirovinu jer kako je i sam rekao ne želi da uzima mjesto nekom mlađem igraču u klubu. Ponuditi mu odmah neku drugu funkciju u klubu jer legenda to zaslužuje.
ovi transferi samo pokazuju koliko je liverpool izgubljen... a citavo su ljeto od mene ljudi budalu pravili a sad se usutili... gdje su sada oni sto su velicali dolazak sahina i assaidia a isti ti igraci su sada blizu odlaska... liverpool je izgubljen i nema ni glavu ni rep. i onda se javi neki pametnjakovic i prica kako se mozemo plasirati u ligu prvaka, kako imamo jak sastav, kako vlasnici obavljaju dobar posao i jos neke nebuloze.
You are someone else I am still right here

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 jan 2013, 11:24

Liverpul ce ici jos jedno vrijeme na stand by-u.Otprilike ima tu igraca klase da stalno igraju LP,ali takodjer onih koji su za nize lige,kao i skoro svaki klub ..Mozda je BR pravi trener,ali treba covjeku dati vremena..Navijaci dugo poste,pa bi naravno na brzaka kakav-takav uspjeh.To samo mogu napuhani-plasticni klubovi..Klubovi sa tradicijom samo fudbalskim znanjem mogu nesto postici. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 12:32

Billy Liddell ‏@Liddellpool
Coates will be allowed to leave Liverpool on loan if the club can find adequate cover. according to Liverpool Echo

Dominic Campbell ‏@dom_campbell
#Dealon. #LFC reps to meet with Blackpool reps over the transfer of Tom Ince. Meeting to be held in London today.

Nadam se da se nece dogovoriti...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 12:40

nummaLFCŽ je napisao/la:Billy Liddell ‏@Liddellpool
Coates will be allowed to leave Liverpool on loan if the club can find adequate cover. according to Liverpool Echo

#Dealon. #LFC reps to meet with Blackpool reps over the transfer of Tom Ince. Meeting to be held in London today.

Thomas Ince to sign for before 1st February 2013

Liverpool 1/12
Arsenal 20/1
Everton 20/1
Newcastle 20/1
Q.P.R. 20/1
Southampton 20/1
Swansea 20/1
Norwich 25/1
Reading 25/1

jos nesto zanimljivo....

Stewart Downing to sign for before 1st February 2013
Sunderland 8/11

Sturridge sutra debituje,BR ce odmarati neke igrace...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 05 jan 2013, 13:09, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2013, 12:49

Ne znam kakav je Ovaj Nicolas Isimat Mirin, ali bitno je da je crnac :mrgreen: U MIRIN' BRAH :lol: Ne znam zašto Sturidge ne bi već sutra dobio poluvrijeme, nije nekakav protivnik i može osjetiti čar igranja u Liverpoolu. 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2013, 13:06

Ponos Torina je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:Billy Liddell ‏@Liddellpool

Thomas Ince to sign for before 1st February 2013

Liverpool 1/12
Arsenal 20/1
Everton 20/1
Newcastle 20/1
Q.P.R. 20/1
Southampton 20/1
Swansea 20/1
Norwich 25/1
Reading 25/1

jos nesto zanimljivo....

Stewart Downing to sign for before 1st February 2013
8/11

Sturridge sutra debituje,BR ce odmarati neke igrace...
Zna li neko kako se pretvaraju njihove kvote u ove naše? Znao sam, ali zaboravio :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 13:11

ja mislim da se kvote dijele(prvu sa drugom)

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 05 jan 2013, 13:15

@Carlo
Za Incea sa ulozenih 12 dobije 13 tako da ti je to otprilike 1.1 kvota, a za s ulozenih 8 dobijes 19 tako da ti je to 2.3 kvota. Ja mislim da ide tako :D

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 jan 2013, 13:21

Ponos Torina je napisao/la:ja mislim da se kvote dijele(prvu sa drugom)
Podijeliš prvi broj sa drugim, pomnožiš sa ulogom i sabereš sa ulogom i dobiješ dobitak.
Npr.
Ako uložiš 10 maraka da će Ince doći u Liverpool
1/12 = 0,083333
To pomnožiš sa 10 i dobiješ 0,83
Onda sabereš sa 10 i to je 10,83
Dakle
ULOG: 10 ;EVENTUALNI DOBITAK: 10,83
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 13:26

Vidjet cemo, ako Incea danas ne bude protiv Fulhama u ekipi vjerovatno je to gotova stvar i on u sljedeca dva tri dana potpisuje za Liverpool.
Ali iskreno se nadam da ga necemo dovesti...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2013, 13:37

Desmond je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:ja mislim da se kvote dijele(prvu sa drugom)
Podijeliš prvi broj sa drugim, pomnožiš sa ulogom i sabereš sa ulogom i dobiješ dobitak.
Npr.
Ako uložiš 10 maraka da će Ince doći u Liverpool
1/12 = 0,083333
To pomnožiš sa 10 i dobiješ 0,83
Onda sabereš sa 10 i to je 10,83
Dakle
ULOG: 10 ;EVENTUALNI DOBITAK: 10,83
Zahvaljujem :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jan 2013, 14:17

Znači Coates vjerovatno ide :| ,a toliko se trudili da ga dovedu :roll: ,Liverpool je strašan što se tiče tih mladih talenata,tek se u zadnju godinu dvije malo stvari popravile i mlađi igrači dobijaju više šansi ali sam ubijeđen da je kojim slučajem Messi kao 14,15 -godišnjak dosao u Liverpool prop´o bi k´o kauč :!:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jan 2013, 14:19

Henderson u reklami Chevroleta. Meni je to najbitnije. 8-) :mrgreen: :P
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.