GDS najavljuje da bi Peluso mogao biti starter zajedno sa Bonnuciem i Barzagliem, nadam se da nije istina jer imamo Caceresa koji je nevjerovatno podcijenjen čak i od Contea.
Nadam se da je patka jer je tek tu 2-3 dana i nema smisla da već pojedinci gube mjesta zbog fenomena iz Bergama, bez obzira što Federico može igrati na Chiellovom mjestu.
Padoin ili Caceres bi igrali desno, po iskustvu kažem prvi, mada ne vidim razlog da se odmara Licht, svakako varira sa formom i baš je uzeo zalet u zadnje vrijeme.
Ne znam šta reći, ne sviđa mi se sastav pred meč, istovremeno ne bih volio vidjeti Pelusa, PDC-a, Padoina i Islu na terenu, to je najtanje što imamo, iako igramo protiv Sampe koja nije nešto, ali će ginuti na terenu.
Vučinić neće početi sigurno i to je jedan od razloga da se ne dira previše zadnja linija, a imam utisak da se pojedinci čuvaju za kup sa milanom, mada i tu očekujem bar 4-5 rezervi, baš kao i prošle godine, kup je ipak u ovom momentu samo glavobolja iako to Conte nikada neće reći jer on uvijek ide samo na pobjedu.