Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
konacno smo see poceli, bar djelomicno, rijesavati kloceva...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kako vam se sviđaju ovakvi dresovi? Meni su prejaki, pogotovo onaj bijeli, on mi je preyeben.
Nisu loši. Samo ne vjerujem da će ovaj treći dres bit' ovakav, meni previše sliči na ovosezonski.
Sve je ok, dok adidas ne krene eksperimentisat' na nama. Da se prisjetimo.

Sve je ok, dok adidas ne krene eksperimentisat' na nama. Da se prisjetimo.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
To ne bi bilo loše za Tomasa da povrati malo formu i dobije utakmica u nogama,ako je ikako moguće da to bude dvomjesećna posudba to bi bilo fenomenalno...Head je napisao/la:Moyes zeli Rosickog dovesti na posudbu.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Neutralan88
- Kontakt:
nažalost ih imate i viškaProfesor je napisao/la:konacno smo see poceli, bar djelomicno, rijesavati kloceva...

Kazu da je M'Villa na medicinskom pregledu.. ne vjerujem al et' ocekuje se jos vijesti 

Kad ga daješ daj ga skroz.Orion87 je napisao/la:To ne bi bilo loše za Tomasa da povrati malo formu i dobije utakmica u nogama,ako je ikako moguće da to bude dvomjesećna posudba to bi bilo fenomenalno...Head je napisao/la:Moyes zeli Rosickog dovesti na posudbu.

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Slaba photoshopina.frankqqqqq je napisao/la:
Kako vam se sviđaju ovakvi dresovi? Meni su prejaki, pogotovo onaj bijeli, on mi je preyeben.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos Rosicky ako ode u Everton te Squillaci negdje, dobar prelazni rok bi bio.
Celik!3,2,2.
Kažu Villa i Mvila jeli ćevape kod Muje u sj. Londonu. 

D.Villa: "Za mene je Barcelona jedini klub u kojem zelim igrati!"
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Pa dragi Arsene,ti si sposoban prodat jedino nase najbolje igrace,a ove kloceve ne mozes nikome uvalit,sve ih posudujes,i oni nam se za 6 mjeseci vrate,i tako u krug,uzmi koji dinar Bog ti pamet dao i od kloceva sta zaradi,jbte vise posudba,ja to gledam ko da su i dalje tu !
-
- Kontakt:
Ma nas interes sa Villu je obicna ubleha, mozda je to taktika njegovih zastupnika da dobije vecu minutazu u barceloni pa plasiraju razne lazne informacije, cuj da Wenger dovede istrosenog 31 godinsnjeg napadaca sklonog povredam, nerealno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Realno je,jer se Wenger u prethodnih 7 godina nije nasao u ovoj situaciji,prosle godine npr. u ovo vrijeme igre su nam bile na vrhuncu, i bilo je pitanje vremena kad cemo se popet na tabeli,i imali Pussy-a koji nas je predovodio u borbi za LP,dok ove godine igramo previse toplo hladno, i sam Wenger ne vjeruje bas kao i mi da moze dostici onaj tempo od prosle godine koji nam je neophodan da bi zauzeli 4.mjesto,zato nam treba provjereno ime !BigBigBang je napisao/la:Ma nas interes sa Villu je obicna ubleha, mozda je to taktika njegovih zastupnika da dobije vecu minutazu u barceloni pa plasiraju razne lazne informacije, cuj da Wenger dovede istrosenog 31 godinsnjeg napadaca sklonog povredam, nerealno.
-
- Kontakt:
I sad ako je neka kriza moramo dovesti istrosenog igraca koji ima 31 godinu i sklon je povredama.
-
- Kontakt:
Ako Wenger misli da nije istrosen,onda mu treba vjerovat !BigBigBang je napisao/la:I sad ako je neka kriza moramo dovesti istrosenog igraca koji ima 31 godinu i sklon je povredama.
- Neutralan88
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:I sad ako je neka kriza moramo dovesti istrosenog igraca koji ima 31 godinu i sklon je povredama.
Bravo za ovaj komentar, slazem se u potpunosti

Ne treba ni na silu nesto dovodit i bacat novac za igraca 30+ godina
-
- Kontakt:
Pa on to vjerovatno ne misli zato i kazem da ga nece dovoditi jer to djeluje protiv svake logike Arsena Wengera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.