Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Neki su u ovom klipu vidjeli u najmanju ruku Roberta Carlosa na lijevom boku!!Ja sam vidio mladog momka, neafirmisanog igraca kojeg izrazito pamet nije osvojila, nabija loptu nerezonski u par navrata, pas mu je jedan bio zadovoljavajuci, jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju), i to je sve..
Mozda se razvije u super igraca, ali ovo sto sam iz video klipa mogao izvuci nije me posebno impresioniralo.
Mozda se razvije u super igraca, ali ovo sto sam iz video klipa mogao izvuci nije me posebno impresioniralo.
Ovu youtube klipovi mogu malo da istaknu samo "ruzicaste" strane mekog igraqa.Pozitvina recenzija.
Medjutim ja sam impresioniran onim sto vidim. A vidim jednog manje vise totalno kompletnog i zrelog igraca. Po ovom sto vidim odma ima mjesto u prvih 11 u A repci. To nam je rupa u timu zesca.
Momak ima nisko teziste i eksplozivnost, dignutu glavu i dobar pas kao Zukanovic (mada je to kod Kola sasvim drugi nivo i brzina svega sto radi) , super pozicioniranje u odnosu na napadace itd.....
Dabogda da zaigra za nas sto prije ...
Medjutim ja sam impresioniran onim sto vidim. A vidim jednog manje vise totalno kompletnog i zrelog igraca. Po ovom sto vidim odma ima mjesto u prvih 11 u A repci. To nam je rupa u timu zesca.
Momak ima nisko teziste i eksplozivnost, dignutu glavu i dobar pas kao Zukanovic (mada je to kod Kola sasvim drugi nivo i brzina svega sto radi) , super pozicioniranje u odnosu na napadace itd.....
Dabogda da zaigra za nas sto prije ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nabija tacno do saigraca.. Pandza,Jahic,Nadarevic,Vranjes bi nabijali za aut i kada nema nigdje igraca pored njih.nabija loptu nerezonski u par navrata
I nek je grub. Takve legende nam trebaju, sta ce nam curice pozadi. Momak je traktor ali je isto nevjerovatno brz i eksplozivan za njegovu tezinu.jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju)
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 04 jan 2013, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Majstor10 potpuno se slazem s tobom, dosta je vise tetkica u nasoj odbrani. Kolasinac je pravo atletski gradjen tip i ne mora on imati neku tehniku imamo mi dosta tehnicara u ekipi. Po meni cim sredi papire treba ga polako u ovoditi u A repku na poziciji ljevog beka a u mladoj bi nam bio potrebniji kao stoper jer tu imamo dovoljno ljevih bekova (Bevbab i Markovic).Majstor10 je napisao/la:Nabija tacno do saigraca.. Pandza,Jahic,Nadarevic,Vranjes bi nabijali za aut i kada nema nigdje igraca pored njima.nabija loptu nerezonski u par navrata
I nek je grub. Takve legende nam trebaju, sta ce nam curice pozadi. Momak je traktor ali je isto nevjerovatno brz i eksplozivan za njegovu tezinu.jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju)
Majstor10 je napisao/la:Sta sam naso..
[youtube][/youtube]
Odlican je, ali samo neznam koju poziciju treba da igra ovaj momak. Mozda je ipak 6ica, ali odlicno je odradio posao na beku.
- Rockefeller
- Kontakt:
Kad je neko mlad, posebno devetnestogodišnjak, onda je za očekivati da griješi dok ne nauči. Pitanje je jeste li mu spremni oprostiti greške koje bi napravio u 10 kvalifikacijski utakmica (je l' 10 ili koja manje više? No, nebitno.)?
Ja sam na klipu vidio nezrelog i još sirovog momka. Očekujem ga puno boljeg u 21. godini, al' za sada treba još da uči.
Ja sam na klipu vidio nezrelog i još sirovog momka. Očekujem ga puno boljeg u 21. godini, al' za sada treba još da uči.
Da da bolji su Vranjes, Vrsajevic, Sunjic..Rockefeller je napisao/la:Kad je neko mlad, posebno devetnestogodišnjak, onda je za očekivati da griješi dok ne nauči. Pitanje je jeste li mu spremni oprostiti greške koje bi napravio u 10 kvalifikacijski utakmica (je l' 10 ili koja manje više? No, nebitno.)?
Mi nismo Spanija da mozemo birati. Momak zasluzuje da makar bude na klupi i to lako, ako ne starter. Koga to imamo na lijevog beka?? Haj baci mi imena.. nemoj mi Lulica i Salihovica, oni nisu lijevi bekovi.. to se od aviona vidi.
Sead može igrati i stopera, i vjerujem da bi se puno bolje snašao protiv Samarasa nego Vranješ ... Vranješ je protiv Samarasa ispao upravo na snagu .. a Sead je poprilično jak 

Majstor10 je napisao/la:Sta sam naso..
[youtube][/youtube]
hahaha najsmijesno mi je ono na kraju kada je onoga srusio pa onda odseta nekud, ni 'izvini' ni nista.. legenda nema sta

-
- Kontakt:
Opasno je igrati sa dva niska stopera. Napadi po boku znaju biti fatalni.viKK je napisao/la:Sead može igrati i stopera, i vjerujem da bi se puno bolje snašao protiv Samarasa nego Vranješ ... Vranješ je protiv Samarasa ispao upravo na snagu .. a Sead je poprilično jak
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Istina to što kažeš , koliko je Sead visok ?neroazzuro je napisao/la:Opasno je igrati sa dva niska stopera. Napadi po boku znaju biti fatalni.viKK je napisao/la:Sead može igrati i stopera, i vjerujem da bi se puno bolje snašao protiv Samarasa nego Vranješ ... Vranješ je protiv Samarasa ispao upravo na snagu .. a Sead je poprilično jak
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo zurite sa Kolasincem, momak je odigrao 2 utakmice za Schalke u ovoj sezoni, i vi odmah ocekujete od njega da bude u prvih 11 u reprezentaciji te jos da bude kljucni igrac u odbrani.
Ma samo ga uspoređujem sa Vranješom ..
Goalgetter, sve je relativno jarane. Prema Sunjicu, Vranjesu, Vrsajevicu, itd.. Kolasinac je klasa ipo. Pa znas ti sta je Schalke.. treci najskuplji klub Bundeslige.
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 05 jan 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
defanzivno beskompromisan, vrlo čvrst, grize, čini se da za njega nema izgubljene lopte. takvi igrači trebaju svakoj ekipi, pa makar kao bekap, da znaš da imaš takvog igrača, igrača koji ne štedi protivnika.
no, čini mi se da mu ofanzivno manjka ideja, dosta nezrelo djeluje kad je blizu protivničkog gola, treba mu vremena za potez. naravno, to je moje zapažanje, ali mlad je i svakako to može popravit.
no, čini mi se da mu ofanzivno manjka ideja, dosta nezrelo djeluje kad je blizu protivničkog gola, treba mu vremena za potez. naravno, to je moje zapažanje, ali mlad je i svakako to može popravit.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne osporavam ja njegove kvalitete, niti klub u kojem igra. Alania, Zorya i Hajduk kad uporedis sa Schalkeom, nebo i zemljaMajstor10 je napisao/la:Goalgetter, sve je relativno jarane. Prema Sunjicu, Vranjesu, Vrsajevicu, itd.. Kolasinac je klasa ipo. Pa znas ti sta je Schalke.. treci najskuplji klub Bundeslige.

Ali da je zasluzio poziv u reprezentaciju, u to ne sumnjam, i siguran sam da ce biti pozvan, a nastavi li ovako kao i u Schalkeu, izborice se za mjesto u prvih 11 i u reprezentaciji, a i u Schalkeu.
Onda se slazemoGoalgetter je napisao/la:Ne osporavam ja njegove kvalitete, niti klub u kojem igra. Alania, Zorya i Hajduk kad uporedis sa Schalkeom, nebo i zemljaMajstor10 je napisao/la:Goalgetter, sve je relativno jarane. Prema Sunjicu, Vranjesu, Vrsajevicu, itd.. Kolasinac je klasa ipo. Pa znas ti sta je Schalke.. treci najskuplji klub Bundeslige.. Nego, ja sam prije mislio na ovo sto neki ocekuju od Kolasinca, pa se i spominjalo da ga cak neki vide i u prvom sastavu protiv Grka. Momak je sa svojih 19. godina jos poprilicno neiskusan, i ne bi ga trebalo tako naglo gurati u vatru, pa da nakon 1-2 kiksa bude proglasen klocem i glavonjom. Tu se namece Zukanovic zasad kao bolja opcija.
Ali da je zasluzio poziv u reprezentaciju, u to ne sumnjam, i siguran sam da ce biti pozvan, a nastavi li ovako kao i u Schalkeu, izborice se za mjesto u prvih 11 i u reprezentaciji, a i u Schalkeu.

mali je talentovan i biti ce koristi od njega za repku, o tome nema dvojbe. al' sto letiti pred rudo, treba sacekati nek' se on afirmise kako treba u schalkeu. glupost je govoriti kako bi vec mogao biti starter a mali u klubu maltene ukupno odigrao utakmicu i pol za sad cijelu sezonu. biti ce vremena za a-repku, ocekivam da ce prvo decko u mladu repku kod vlade gdje mu i jeste mjesto trenutno.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Evo jedan intervju sa nasim buducni Zmaja.
http://www.lokalkompass.de/gelsenkirche ... 21606.html
http://www.lokalkompass.de/gelsenkirche ... 21606.html
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Terminator igra danas u prijateljskoj utakmici protiv Al-Sadda. Poceo je utakmicu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]